Povezane vesti
Suze i bes Zlate Petrović u emisiji uživo: Palo bolno priznanje, pričala o sinu u emisiji pa briznula u plač
Mondo 02.02.2025
Zlata Petrović je otkrila kako gleda na odnos sina Jovana Pejića Peje i Ene Čolić, prilikom čega su je savladale emocije, pa se rasplakala. Pevačica Zlata Petrović, bila je gošća emisije "Rijaliti rešetanje" na Pink televiziji, koji se emitovao u sklopu… »
Zlata Petrović plače kao kiša pred kamerama: Potresni detalji iz života: "Majka je imala rak pluća, očuh duševni bolesnik"…
Blic 02.02.2025
Zlata Petrović, popularna pevačica zaplakala je pred kamerama u emisiji "Premijera - vikend specijal". - Ja sam Peju vaspitala u svojoj kući. Gledao je kako sam ja poštovala svoju majku, koja nije bila poznata žena, već veoma siromašna. Moj brat je voleo… »
Zlata Petrović se guši u suzama! Pevačica zbog sina koji je u rijalitiju rida na sav glas, evo šta je sve rekla
Kurir 02.02.2025
Pevačica, Zlata Petrović, gostovala je u emisiji Pink televiziji, koja se emituje u sklopu ''Premijere - vikend sprecijal''. Zlata je otkrila kako gleda na odnos svog sina Jovana Pejića Peje i Ene Čolić, prilikom čega su je savladale emocije, pa se… »
Vesti dana »

Dragoslav Bokan imenovan za predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta
Euronews pre 36 minutajoš 17 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 19 povezanih

Uživo rata ne bi bilo da je Tramp pobedio 2020. Godine! Veliki Putinov zaokret! "Speman sam!"
Alo pre 26 minutajoš 21 povezana

Evroliga se širi na 20 klubova: Crvena zvezda, Partizan i Dubai dobili višegodišnje licence
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih

Uprkos nekim slabostima u domaćoj privredi: Banka Engleske zadržala kamatnu stopu na 4,25 odsto
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih