Povezane vesti

Suze i bes Zlate Petrović u emisiji uživo: Palo bolno priznanje, pričala o sinu u emisiji pa briznula u plač

Suze i bes Zlate Petrović u emisiji uživo: Palo bolno priznanje, pričala o sinu u emisiji pa briznula u plač

Mondo pre 6 dana
Zlata Petrović je otkrila kako gleda na odnos sina Jovana Pejića Peje i Ene Čolić, prilikom čega su je savladale emocije, pa se rasplakala. Pevačica Zlata Petrović, bila je gošća emisije "Rijaliti rešetanje" na Pink televiziji, koji se emitovao… »
Zlata Petrović plače kao kiša pred kamerama: Potresni detalji iz života: "Majka je imala rak pluća, očuh duševni…

Zlata Petrović plače kao kiša pred kamerama: Potresni detalji iz života: "Majka je imala rak pluća, očuh duševni…

Blic pre 6 dana
Zlata Petrović, popularna pevačica zaplakala je pred kamerama u emisiji "Premijera - vikend specijal". - Ja sam Peju vaspitala u svojoj kući. Gledao je kako sam ja poštovala svoju majku, koja nije bila poznata žena, već veoma siromašna. Moj brat je… »
Zlata Petrović se guši u suzama! Pevačica zbog sina koji je u rijalitiju rida na sav glas, evo šta je sve rekla

Zlata Petrović se guši u suzama! Pevačica zbog sina koji je u rijalitiju rida na sav glas, evo šta je sve rekla

Kurir pre 6 dana
Pevačica, Zlata Petrović, gostovala je u emisiji Pink televiziji, koja se emituje u sklopu ''Premijere - vikend sprecijal''. Zlata je otkrila kako gleda na odnos svog sina Jovana Pejića Peje i Ene Čolić, prilikom čega su je savladale emocije, pa se… »

Vesti dana »