Povezane vesti

Bora Đorđević je sa njom planirao brak, a onda se u jednoj sekundi sve srušilo: "Objavio je gde živim, ko mi je otac..."

Bora Đorđević je sa njom planirao brak, a onda se u jednoj sekundi sve srušilo: "Objavio je gde živim, ko mi je otac..."

Kurir 02.02.2025
Maja Jovanović, nekadašnja verenica Bore Đorđevića, frontmena " Riblje čorbe" ispričala je jednom prilikom detalje odnosa sa slavnim pevačem, kako su se verili, zašto je raskinula sa njim i zašto je objavljivanje pesama "Srećan put pišo moja… »
Bora Đorđević je sa njom planirao venčanje, a onda je sve puklo: Jednom bolnom pesmom opisao njihov odnos

Bora Đorđević je sa njom planirao venčanje, a onda je sve puklo: Jednom bolnom pesmom opisao njihov odnos

Mondo 02.02.2025
Pesma "Dva dinara druže" nastala je kao osvetnički deo jednog oproštajnog ljubavnog pisma Bore Čorbe. Bora je dosta pesama upravo napisao dok je bio u vojsci. U tom periodu nastala je jedna od najpoznatijih numera Riblje čorbe - "Dva dinara druže"… »
Ko je ćerka generala iz hita Bore Čorbe: Verio je pre odlaska u vojsku, ona ga ostavila pismom, a onda dobila pesmu koja…

Ko je ćerka generala iz hita Bore Čorbe: Verio je pre odlaska u vojsku, ona ga ostavila pismom, a onda dobila pesmu koja…

Nova 02.02.2025
Mnogi ne znaju da je dva svoja najveća hita legendarni Bora posvetio bivšoj devojci Maji. Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je početkom septembra u 72. godini, u bolnici u Ljubljani nakon duge i teške bolesti. Publika će ga pamtiti kao… »

Vesti dana »