Povezane vesti

Dončićevom trejdu prethodilo "ćaskanje", a Lejkersi mu dali "istorijski broj"

Dončićevom trejdu prethodilo "ćaskanje", a Lejkersi mu dali "istorijski broj"

Sportske.net pre 1 sat
Da niko unapred nije mogao ni da pretpostavi mogućnost selidbe Luke Dončića iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse, potvrđuje i razgovor koji su krajem godine vodili vodeći operativci ovih NBA franšiza. Reč je o višegodišnjim prijateljima… »
Kad je čuo da mu nude Dončića, prvi čovek Lejkersa prasnuo u smeh: Mislio da je šala, ostao zabezeknut

Kad je čuo da mu nude Dončića, prvi čovek Lejkersa prasnuo u smeh: Mislio da je šala, ostao zabezeknut

Mondo pre 5 sati
Bez teksta je ostao Rob Pelinka kada mu je ponuđen Luka Dončić. Mora da je šala, zar ne? Svi su se šokirali kada je Luka Dončić trejdovan iz Dalas Maveriksa, ali osim košarkaša, navijača i samog Dončića u to nije mogao da poveruje ni Rob… »
„Dragi Dalase, mislio sam da ću ovde završiti karijeru“: Dončić se oprostio od doskorašnjeg kluba

„Dragi Dalase, mislio sam da ću ovde završiti karijeru“: Dončić se oprostio od doskorašnjeg kluba

Danas pre 5 sati
Slovenački košarkaš Luka Dončić je na opšte iznenađenje „trejdovan“ i više nije čaln Dalasa već je novi igrač Los Anđeles Lejkersa. Dončić oglasio se pismom na društvenim mrežama upućenom gradu Dalasu i navijačima Maveriksa. – Pre… »
Dončić se oprostio od kluba: „Dragi Dalase, mislio sam da ću ovde završiti karijeru“

Dončić se oprostio od kluba: „Dragi Dalase, mislio sam da ću ovde završiti karijeru“

Nedeljnik pre 5 sati
Slovenački košarkaš Luka Dončić je na opšte iznenađenje „trejdovan“ i više nije čaln Dalasa već je novi igrač Los Anđeles Lejkersa. Dončić oglasio se pismom na društvenim mrežama upućenom gradu Dalasu i navijačima Maveriksa. „Pre… »
Dončić: Mislio sam da ću provesti celu karijeru u Dalasu

Dončić: Mislio sam da ću provesti celu karijeru u Dalasu

Radio sto plus pre 5 sati
Dončić se noćas pismom oprostio od kluba, navijača i grada Dalasa, nakon što je trejdovan u Los Anđeles Lejkerse. Ta odluka rukovodstva kluba šokirala je samog košarkaša, ali i igrače u NBA ligi, navijače i medije. “Pre sedam godina, došao… »
Oglasio se Luka Dončić! Evo šta je rekao o NBA trejdu koji je šokirao ceo svet

Oglasio se Luka Dončić! Evo šta je rekao o NBA trejdu koji je šokirao ceo svet

Večernje novosti pre 6 sati
Nakon šokantnog trejda iz Dalasa u Los Anđeles Lejkerse, prvi put se oglasio Luka Dončić. Foto: Profimedia Slovenački košarkaš se putem drtuštvenih mreža oprostio od svog dosadašnjeg kluba - Dalas Maveriksa. Njegova oproštajna poruka je… »
Luka Dončić se prvi put oglasio: Nije ni pokušao da sakrije koliko je ljut

Luka Dončić se prvi put oglasio: Nije ni pokušao da sakrije koliko je ljut

Mondo pre 11 sati
Luka Dončić oglasio se na društvenim mrežama nakon šokantnog prelaska iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lajkerse. Slovenački košarkaš Luka Dončić oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon šokantnog prelaska iz Dalas Maveriksa u Los… »
Luka Dončić se oglasio prvi put nakon šokantnog trejda, pismo Dalasu tera suze na oči

Luka Dončić se oglasio prvi put nakon šokantnog trejda, pismo Dalasu tera suze na oči

Telegraf pre 14 sati
Preporučujemo. Nakon šokantnog trejda u Los Anđeles Lejkerse oglasio se Luka Dončić putem drtuštvenih mreža i oprostio od svog dosadašnjeg kluba Dalas Maveriksa. Prethodne noći saznali smo neočekivanu vest i da će u suprotnom pravcu krenuti… »

Vesti dana »