Povezane vesti
Ćerka poznate Srpkinje rodila dete egipćaninu, a onda im on tražio 75.000 evra - evo kako Sejad izgleda: "Zbog nje sam izgubio…
Blic 03.02.2025
O razvodu ćerke slavne streljašice Jasne Šekarić, Lee Šekarić, brujala je javnost. Lein bivši suprug i otac njene ćerke, Egipćanin Sejad Abubakrk, lagao je da ima moždani udar, a od Jasne i Lee je tražio 75.000 evra kako bi se odrekao zakonom… »
Ćerka slavne srpkinje rodila dete Egipćaninu, onda od njih tražio 75.000 €! Evo kako izgleda Sajed: Zbog nje sam izgubio…
Kurir 03.02.2025
U februaru 2022. godine domaći mediji su brujali o ćerki slavne streljašice Jasne Šekarić, Lei Šekarić i ocu njene ćerke Egipćaninu Sajedu Abubakrku, koji je lagao da je imao moždani udar i tražio od Jasne i Lee 75.000 evra, da se odrekne svih zakonom… »
Vesti dana »
Potop u Srbiji, u ovim predelima već veje i sneg: Prete obilne padavine i olujni vetar!
Telegraf pre 11 minutajoš 14 povezanih
Vučić: Odnosi Srbije i Indije utemeljeni na saradnji i međusobnom poštovanju
Sputnik pre 16 minutajoš 7 povezanih
Pentagon se priprema za višenedeljne operacije protiv Irana: čeka se naredba Donalda Trampa
Telegraf pre 56 minutajoš 10 povezanih
„Policija me pitala na koga sumnjam, nisam pomenuo Dekija“ Baka Prase otkrio nove detalje sa ispitivanja
Telegraf pre 31 minutajoš 6 povezanih
Tramp traži od Ukrajine da "brzo" postigne dogovor sa Rusijom
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 6 povezanih