Povezane vesti
Bil Gejts: Mask je bio zao prema meni, ali i dalje želim da sarađujem sa njim
Telegraf 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali… »
"Mask je bio zao prema meni"
B92 03.02.2025
Suosnivač kompanije Microsoft, Bil Gejts, izjavio je da je direktor kompanija Tesla i SpaceX Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad… »
Vesti online 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio “zao” prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za “Independent” da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad… »
Euronews 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali… »
Vesti dana »

I slavija i skupština: Protest studenata na dve lokacije, studentkinja objasnila, evo šta je tačan plan
Blic pre 13 minutajoš 41 povezana

Oglasio se MUP o stanju troje povređenih u Žarkovu, vozač pružao otpor pri hapšenju
Euronews pre 19 minutajoš 21 povezana

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 55 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
Novi magazin pre 31 minutajoš 13 povezanih