Povezane vesti
Bil Gejts: Mask je bio zao prema meni, ali i dalje želim da sarađujem sa njim
Telegraf 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali da… »
"Mask je bio zao prema meni"
B92 03.02.2025
Suosnivač kompanije Microsoft, Bil Gejts, izjavio je da je direktor kompanija Tesla i SpaceX Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao… »
Euronews 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali da… »
Vesti online 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio “zao” prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za “Independent” da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali da… »
Vesti dana »
Kamiondžije blokirale neke granice na Balkanu: 'Tretiraju nas kao kriminalce'
BBC News pre 9 minutajoš 37 povezanih
Kamiondžije iz regiona blokirale granice sa zemljama EU, oglasila se Evropska komisija /video/
Sputnik pre 53 minutajoš 57 povezanih
"Strog je i direktno će mi odgovarati": Tramp u Minesotu šalje ''cara granica''
Večernje novosti pre 24 minutajoš 26 povezanih
Sneg već danas: Najnovija prognoza RHMZ: Nova tura padavina - ovde će pasti čak 40 mm kiše
Pravda pre 4 minutajoš 32 povezane