Povezane vesti
Bil Gejts: Mask je bio zao prema meni, ali i dalje želim da sarađujem sa njim
Telegraf 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali da… »
"Mask je bio zao prema meni"
B92 03.02.2025
Suosnivač kompanije Microsoft, Bil Gejts, izjavio je da je direktor kompanija Tesla i SpaceX Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao… »
Euronews 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali da… »
Vesti online 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio “zao” prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za “Independent” da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali da… »
Vesti dana »

Basketaši prvi put bez medalje od 2017: Srbija stala u četrtfinalu Evropskog prvenstva
Dnevnik pre 40 minutajoš 37 povezanih

Studenti najavili novi veliki protest u Beogradu: “U ponedeljak sve staje”
Vesti online pre 4 satijoš 6 povezanih

U programu uživo joj postavio nezgodno pitanje Ovo je supruga Slobodana Šarenca koja mu je rodila dve ćerke
Alo pre 3 satajoš 60 povezanih

Krvavi Mesec večeras na nebu, uživajte u totalnom pomračenju Zemljinog satelita
RTS pre 55 minutajoš 20 povezanih