Povezane vesti
Bil Gejts: Mask je bio zao prema meni, ali i dalje želim da sarađujem sa njim
Telegraf 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali… »
"Mask je bio zao prema meni"
B92 03.02.2025
Suosnivač kompanije Microsoft, Bil Gejts, izjavio je da je direktor kompanija Tesla i SpaceX Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad… »
Vesti online 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio “zao” prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za “Independent” da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad… »
Euronews 03.02.2025
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali… »
Vesti dana »

Novi Sad - studenti pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 27 minutajoš 29 povezanih

„Zabeleženo više od 330 smrtnih slučajeva, uglavnom palestinske dece i žena“: Hamas tvrdi jedno, Izrael drugo
Nova pre 39 minutajoš 19 povezanih

Horor u Čačku: Sin nožem ubio majku i oca, pa krenuo peške za Beograd, tela pronađena u stanu
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, policija silom na njih
Radio 021 pre 9 minutajoš 9 povezanih