Повезане вести
Бил Гејтс: Маск је био зао према мени, али и даље желим да сарађујем са њим
Телеграф 03.02.2025
Суоснивач Мајкрософта Бил Гејтс изјавио је да је директор компанија Тесла и Спејсекс, Илон Маск, био "зао" према њему, али да и даље жели да сарађује са њим. Гејтс је рекао за "Индепендент" да је Маск понекад био фин према… »
"Маск је био зао према мени"
Б92 03.02.2025
Суоснивач компаније Мицрософт, Бил Гејтс, изјавио је да је директор компанија Тесла и СпацеКС Илон Маск, био "зао" према њему, али да и даље жели да сарађује са њим. Гејтс је рекао за "Индепендент" да је Маск понекад био фин… »
Еуроневс 03.02.2025
Суоснивач Мајкрософта Бил Гејтс изјавио је да је директор компанија Тесла и Спејсекс, Илон Маск, био "зао" према њему, али да и даље жели да сарађује са њим. Гејтс је рекао за "Индепендент" да је Маск понекад био фин према… »
Вести онлине 03.02.2025
Суоснивач Мајкрософта Бил Гејтс изјавио је да је директор компанија Тесла и Спејсекс, Илон Маск, био “зао” према њему, али да и даље жели да сарађује са њим. Гејтс је рекао за “Индепендент” да је Маск понекад био фин према… »
Вести дана »

Пауновић заголицао машту Србије: "Бићу тамо где фудбалу будем потребан"
Спортске.нет пре 17 минутајош 14 повезаних

МУП апелује на возаче у Србији: До понедељка појачана контрола и кажњавање за угрожавање безбедности пешака
Нова пре 22 минутајош 10 повезаних

уживо КРИЗА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ Трамп: Хамас тражи тела преосталих преминулих талаца у Појасу Газе
Еуроневс пре 52 минутајош 9 повезаних

Уживо све одјекује на фронту, украјина гори! Масовна евакуација у току! (фото/видео)
Ало пре 1 сатјош 10 повезаних