Povezane vesti
Bil Gejts: Mask je bio zao prema meni, ali i dalje želim da sarađujem sa njim
Telegraf pre 1 sat
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali… »
"Mask je bio zao prema meni"
B92 pre 3 sata
Suosnivač kompanije Microsoft, Bil Gejts, izjavio je da je direktor kompanija Tesla i SpaceX Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad… »
Vesti online pre 5 sati
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio “zao” prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za “Independent” da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad… »
Euronews pre 4 sati
Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts izjavio je da je direktor kompanija Tesla i Spejseks, Ilon Mask, bio "zao" prema njemu, ali da i dalje želi da sarađuje sa njim. Gejts je rekao za "Independent" da je Mask ponekad bio fin prema njemu, a ponekad zao, ali… »
Vesti dana »
Protesti i blokade i danas po gradovima Srbije - skup profesora "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu
RTS pre 16 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 28 minutajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 4 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 46 minutajoš 23 povezane
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 3 satajoš 16 povezanih