Povezane vesti

"Odem ujutru na plažu, a Luka trenira kao budala"

"Odem ujutru na plažu, a Luka trenira kao budala"

Sportske.net 03.02.2025
Mnogi su u trejdu Luke Dončića iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse našli logiku u nesportskom načinu života najboljeg slovenačkog košarkaša što je krajem godine prouzrokovalo povredu lista i nešto dužu pauzu, ali sa tim se nimalo nije usaglasio… »
Saša Dončić ogorčen na Dalas: "Skrivanje, licemerje - to me boli"

Saša Dončić ogorčen na Dalas: "Skrivanje, licemerje - to me boli"

Sportske.net 03.02.2025
Saša Dončić, otac slovenačkog košarkaša Luke Dončića, čiji trejd je iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse izazvao nesagledive posledice u NBA ligi, smatra da njegov sin nije mnogo izgubio odlaskom u Kaliforniju, ali se ne miri sa tretmanom koji je… »
Dončić o trejdu: Čemu tajnost, neću izgovore i opravdanja

Dončić o trejdu: Čemu tajnost, neću izgovore i opravdanja

Sport klub 03.02.2025
Saša Dončić, košarkaški trener i otac Luke Dončiča, prokomentarisao je trejd svog sina iz Dalasa u Los Anđeles. Nije krio nezadovoljstvo načinom na koji se sve odigralo. „Razumem kada dođe trenutak da ti ne odgovara neki igrač i hoćeš da ga trejduješ… »
Evo šta je rekao otac Luke Dončića o šokantnom trejdu: „Bio sam šokiran, to je licemerje, nemojte sada tražiti izgovore!“…

Evo šta je rekao otac Luke Dončića o šokantnom trejdu: „Bio sam šokiran, to je licemerje, nemojte sada tražiti izgovore!“…

Hot sport 03.02.2025
„Luka to nije zaslužio!“ Neočekivani trejd Luke Dončića u Los Anđeles Lejkerse izazvao je veliku buru u košarkaškom svetu, ali i unutar njegove porodice. Njegov otac, Saša Dončić, nije mogao da veruje šta se dogodilo i priznao da ga je cela situacija… »
Licemeri! Otac Luke Dončića grmi posle onoga što su uradili njegovom sinu

Licemeri! Otac Luke Dončića grmi posle onoga što su uradili njegovom sinu

Večernje novosti 03.02.2025
Saša Dončić, otac slovenačkog košarkaša Luke, se osvrnuo na odlazak njegovog sina iz Dalas Maveriksa. FOTO: Printskrin Dončić je, gostujući u emisiji "V prvi vrsti" slovenačke sportske televizije Arena Sport, prvi put progovorio o šokantnom odlasku svog… »

Vesti dana »