Povezane vesti
Dokumentarci „Mi i noć“ i „Ja sam ćerka svoje majke“ najbolji na DOK #7 festivalu
Nedeljnik 03.02.2025
Proglašenjem pobednika i projekcijom filma „O heroju“ autora Pjotra Vinjeviča u nedelju, 2. februara u mts Dvorani završen je Sedmi međunarodni festival dokumentarnog filma DOK #7. U okviru Enter Dok takmičarskog programa festivala u kome učestvuju… »
Dodeljene nagrade Dok #7 festivala: Najbolji dokumentarci „Mi i noć“ i „Ja sam ćerka svoje majke“
Telegraf 03.02.2025
Preporučujemo. Proglašenjem pobednika i projekcijom filma „O heroju“ autora Pjotra Vinjeviča u nedelju, 2. februara u mts Dvorani završen je Sedmi međunarodni festival dokumentarnog filma DOK #7. U okviru Enter Dok takmičarskog programa festivala u kome… »
Vesti dana »
Nešto važno je pogođeno u Iranu i Tramp je to objavio! Ogromna eksplozija pretvorila noć u dan u višemilionskom gradu dok pristiže hiljade komandosa SAD (video)
Kurir pre 31 minutajoš 30 povezanih
NBA: Tripl-dabl Lebrona Džejmsa, Vukčević ponovo dvocifren, Vembanjama ispisao istoriju lige (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Tokom noći u Beogradu šest saobraćajnih nezgoda - petoro povređenih
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih
Institut Kareja: Policija zakonito reagovala u 9 od 46 događaja na dan lokalnih izbora
Nedeljnik pre 21 minutajoš 5 povezanih