Povezane vesti

"Sišao sam u kuhinju da im kao pomognem oko ručka" Vučić: Odmah sam shvatio da se razumem taman koliko se u politiku…

"Sišao sam u kuhinju da im kao pomognem oko ručka" Vučić: Odmah sam shvatio da se razumem taman koliko se u politiku…

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD - "Sišao sam u kuhinju ovde u Predsedništvu, kao, da im pomognem u pripremi današnjeg ručka. Odmah sam shvatio da se u pripremu hrane razumem taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom Sadu", poručio je predsednik… »
Vučić: U pripremu hrane se razumem koliko u politiku oni koji su držali govore u Novom Sadu (VIDEO)

Vučić: U pripremu hrane se razumem koliko u politiku oni koji su držali govore u Novom Sadu (VIDEO)

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak iz kuhinje Predsedništva, na kojem je naveo da je tamo shvatio da se u pripremu hrane razume "taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom… »
Vučić u kuhinji Predsedništva: U pripremu hrane se razumem kao oni u politiku

Vučić u kuhinji Predsedništva: U pripremu hrane se razumem kao oni u politiku

RTS pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak iz kuhinje Predsedništva. Između ostalog, rekao je kako je tamo shvatio da se u pripremu hrane razume "taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom… »
VIDEO Vučić iz kuhinje predsedništva: U kuvanje se razumem kao govornici u Novom Sadu u politiku

VIDEO Vučić iz kuhinje predsedništva: U kuvanje se razumem kao govornici u Novom Sadu u politiku

Radio 021 pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video-snimak iz kuhinje Predsedništva uz propratni komentar. Kako je rekao, u toj kuhinji je shvatio da se u pripremu hrane razume "taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom… »
Vučić: U pripremu hrane se razumem koliko u politiku oni koji su držali govore u Novom Sadu

Vučić: U pripremu hrane se razumem koliko u politiku oni koji su držali govore u Novom Sadu

Euronews pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak iz kuhinje Predsedništva, na kojem je naveo da je tamo shvatio da se u pripremu hrane razume "taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom Sadu". "Sišao… »
Vučić u kuhinji Predsedništva: "u pripremu hrane se razumem taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u…

Vučić u kuhinji Predsedništva: "u pripremu hrane se razumem taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u…

Blic pre 6 dana
Predsednik Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram profilu snimak iz kuhinje u zgradi Predsedništva. - Sišao sam u kuhinju ovde u predsedništvu, kao, da im pomognem u pripremi današnjeg ručka. Odmah sam shvatio da se u pripremu hrane razumem… »
Šta je Vučić poručio iz kuhinje Predsedništva?

Šta je Vučić poručio iz kuhinje Predsedništva?

Danas pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na društvenoij mreži Instagram da se u kuvanje razume koliko u politiku govornici u Novom Sadu. „Sišao sam u kuhinju ovde u predsedništvu, kao, da im pomognem u pripremi današnjeg ručka“… »
Vučić se obratio iz kuhinje u predsedništvu: Dok je mešao mućkalicu poručio jedno

Vučić se obratio iz kuhinje u predsedništvu: Dok je mešao mućkalicu poručio jedno

Telegraf pre 6 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio se svojim pratiocima na Instagramu i to iz kuhinje u predsedništvu gde je pomogao kuvaricama i kuvarima u pripremi današnjeg ručka i poslao poruku građanima Srbije. - Sišao sam u kuhinju ovde… »

Vesti dana »