Povezane vesti
"Sišao sam u kuhinju da im kao pomognem oko ručka" Vučić: Odmah sam shvatio da se razumem taman koliko se u politiku razumeju…
Kurir 03.02.2025
BEOGRAD - "Sišao sam u kuhinju ovde u Predsedništvu, kao, da im pomognem u pripremi današnjeg ručka. Odmah sam shvatio da se u pripremu hrane razumem taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom Sadu", poručio je predsednik… »
Vučić: U pripremu hrane se razumem koliko u politiku oni koji su držali govore u Novom Sadu (VIDEO)
RTV 03.02.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak iz kuhinje Predsedništva, na kojem je naveo da je tamo shvatio da se u pripremu hrane razume "taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom Sadu"… »
Vučić u kuhinji Predsedništva: U pripremu hrane se razumem kao oni u politiku
RTS 03.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak iz kuhinje Predsedništva. Između ostalog, rekao je kako je tamo shvatio da se u pripremu hrane razume "taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom Sadu"… »
VIDEO Vučić iz kuhinje predsedništva: U kuvanje se razumem kao govornici u Novom Sadu u politiku
Radio 021 03.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video-snimak iz kuhinje Predsedništva uz propratni komentar. Kako je rekao, u toj kuhinji je shvatio da se u pripremu hrane razume "taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom Sadu"… »
Vučić: U pripremu hrane se razumem koliko u politiku oni koji su držali govore u Novom Sadu
Euronews 03.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak iz kuhinje Predsedništva, na kojem je naveo da je tamo shvatio da se u pripremu hrane razume "taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u Novom Sadu". "Sišao sam… »
Vučić u kuhinji Predsedništva: "u pripremu hrane se razumem taman koliko se u politiku razumeju oni koji su držali govore u…
Blic 03.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram profilu snimak iz kuhinje u zgradi Predsedništva. - Sišao sam u kuhinju ovde u predsedništvu, kao, da im pomognem u pripremi današnjeg ručka. Odmah sam shvatio da se u pripremu hrane razumem taman… »
Šta je Vučić poručio iz kuhinje Predsedništva?
Danas 03.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na društvenoij mreži Instagram da se u kuvanje razume koliko u politiku govornici u Novom Sadu. „Sišao sam u kuhinju ovde u predsedništvu, kao, da im pomognem u pripremi današnjeg ručka“, napisao je… »
Vučić se obratio iz kuhinje u predsedništvu: Dok je mešao mućkalicu poručio jedno
Telegraf 03.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio se svojim pratiocima na Instagramu i to iz kuhinje u predsedništvu gde je pomogao kuvaricama i kuvarima u pripremi današnjeg ručka i poslao poruku građanima Srbije. - Sišao sam u kuhinju ovde u… »
Vesti dana »
Promenljivo i nestabilno vreme u Srbiji: Pljuskovi, grmljavina i pad temperature od sutra
Glas Zaječara pre 24 minutajoš 21 povezana
Trump odbacio odgovor Irana na mirovni prijedlog kao 'potpuno neprihvatljiv'
Slobodna Evropa pre 50 minutajoš 14 povezanih
Sve više simptoma kod putnika "kruzera smrti" koji su stigli u Evropu! Francuz se razboleo tokom leta, pod nadzorom Poljak, hantavirus i u avionu za Ameriku!
Kurir pre 5 minutajoš 14 povezanih
Oglasio se rektor Đokić: Nisam ni lider ni predstavnik studenata, oni samostalno odlučuju
Nova pre 20 minutajoš 4 povezane