Повезане вести
"Сишао сам у кухињу да им као помогнем око ручка" Вучић: Одмах сам схватио да се разумем таман колико се у политику разумеју…
Курир 03.02.2025
БЕОГРАД - "Сишао сам у кухињу овде у Председништву, као, да им помогнем у припреми данашњег ручка. Одмах сам схватио да се у припрему хране разумем таман колико се у политику разумеју они који су држали говоре у Новом Саду"… »
Вучић: У припрему хране се разумем колико у политику они који су држали говоре у Новом Саду (ВИДЕО)
РТВ 03.02.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму видео-снимак из кухиње Председништва, на којем је навео да је тамо схватио да се у припрему хране разуме "таман колико се у политику разумеју они који су… »
Вучић у кухињи Председништва: У припрему хране се разумем као они у политику
РТС 03.02.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму видео-снимак из кухиње Председништва. Између осталог, рекао је како је тамо схватио да се у припрему хране разуме "таман колико се у политику разумеју они који су… »
ВИДЕО Вучић из кухиње председништва: У кување се разумем као говорници у Новом Саду у политику
Радио 021 03.02.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је видео-снимак из кухиње Председништва уз пропратни коментар. Како је рекао, у тој кухињи је схватио да се у припрему хране разуме "таман колико се у политику разумеју они који су… »
Вучић: У припрему хране се разумем колико у политику они који су држали говоре у Новом Саду
Еуроневс 03.02.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму видео-снимак из кухиње Председништва, на којем је навео да је тамо схватио да се у припрему хране разуме "таман колико се у политику разумеју они који су држали говоре… »
Вучић у кухињи Председништва: "у припрему хране се разумем таман колико се у политику разумеју они који су држали говоре у…
Блиц 03.02.2025
Председник Александар Вучић поделио је на свом Инстаграм профилу снимак из кухиње у згради Председништва. - Сишао сам у кухињу овде у председништву, као, да им помогнем у припреми данашњег ручка. Одмах сам схватио да се у… »
Шта је Вучић поручио из кухиње Председништва?
Данас 03.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас на друштвеноиј мрежи Инстаграм да се у кување разуме колико у политику говорници у Новом Саду. „Сишао сам у кухињу овде у председништву, као, да им помогнем у припреми… »
Вучић се обратио из кухиње у председништву: Док је мешао мућкалицу поручио једно
Телеграф 03.02.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић јавио се својим пратиоцима на Инстаграму и то из кухиње у председништву где је помогао куварицама и куварима у припреми данашњег ручка и послао поруку грађанима Србије. - Сишао… »
Вести дана »
Почела пријава нелегалних објеката у Пријепољу: велики одзив грађана већ првог дана
ПП медиа пре 1 сатјош 48 повезаних
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Политика пре 8 минутајош 31 повезана
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Шта ако Народна банка Србије буде на удару санкција због НИС-а? Економиста објаснио могуће последице по грађане
Мондо пре 1 сатјош 24 повезане