Povezane vesti
"Pala sam u depresiju kad je tata umro, išla na terapije" Ćerka pokojnog pevača jedva podnela očevu smrt: Evo kako se danas…
Kurir 03.02.2025
Đulkica Sakić, ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, kaže da je dugo išla na terapije nakon što je čuveni boem preminuo, jer joj je njegov odlazak jako teško pao. Naime, ona tvrdi da je odlazak njenog oca veliki gubitak, ne samo za nju, već i za narod… »
"Pala sam u depresiju kad je tata umro, morala sam da idem na terapije": Ćerka pokojnog pevača jedva podnela smrt oca: Evo…
Blic 03.02.2025
Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, kaže da je dugo išla na terapije nakon što je čuveni boem preminuo, jer joj je njegov odlazak jako teško pao. Naime, ona tvrdi da je odlazak njenog oca veliki gubitak, ne samo za nju, već i za narod… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Građani sa protesta došli kod šatora Dijane Hrke da je podrže: Studenti oko Generalštaba nacrtali crvenu liniju koja se ne prelazi FOTO
Nova pre 8 minutajoš 16 povezanih
Može li novi zahtev upućen OFAK-u doneti izuzeće od američih sankcija
Politika pre 1 satjoš 33 povezane
Jaćimovići drugi dan štrajkuju glađu: Oko zgrade Banovine postavljena metalna ograda, unutra policija
N1 Info pre 33 minutajoš 23 povezane
Čestitka gradonačelnika Dragoslava Pavlovića povodom Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Gradski portal 018 pre 4 satijoš 31 povezana
Oblačno, hladno, ponegde sa mrazem: Kakvo nas vreme očekuje do kraja ove nedelje
NIN pre 18 minutajoš 26 povezanih