Povezane vesti
"Pala sam u depresiju kad je tata umro, išla na terapije" Ćerka pokojnog pevača jedva podnela očevu smrt: Evo kako se danas…
Kurir 03.02.2025
Đulkica Sakić, ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, kaže da je dugo išla na terapije nakon što je čuveni boem preminuo, jer joj je njegov odlazak jako teško pao. Naime, ona tvrdi da je odlazak njenog oca veliki gubitak, ne samo za nju, već i za… »
"Pala sam u depresiju kad je tata umro, morala sam da idem na terapije": Ćerka pokojnog pevača jedva podnela smrt oca: Evo…
Blic 03.02.2025
Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, kaže da je dugo išla na terapije nakon što je čuveni boem preminuo, jer joj je njegov odlazak jako teško pao. Naime, ona tvrdi da je odlazak njenog oca veliki gubitak, ne samo za nju, već i za… »
Vesti dana »

DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koji uključuje aktuelnu vlast
Nova pre 29 minutajoš 28 povezanih

Dekanka iz Niša: Sve je nadoknadivo, ali ljudski životi nisu, neću odgovarati na pretnje Ministarstva
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Zalihe krvi su u ovom momentu najpotrebnije - Lekari apeluju na sve: "Poziv je upućen svima, bez obzira na krvnu grupu, biće potrebno prilikom operacija!
Kurir pre 53 minutajoš 49 povezanih

Prvi narodni zbor održan u Loznici: ‘Vrijeme da vidimo koliko nas ima spremnih’
Al Jazeera pre 1 satjoš 15 povezanih

Nemački mediji o protestima i upotrebi zvučnog oružja: Vučić, ko to beše?
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih