Povezane vesti
"Pala sam u depresiju kad je tata umro, išla na terapije" Ćerka pokojnog pevača jedva podnela očevu smrt: Evo kako se danas…
Kurir 03.02.2025
Đulkica Sakić, ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, kaže da je dugo išla na terapije nakon što je čuveni boem preminuo, jer joj je njegov odlazak jako teško pao. Naime, ona tvrdi da je odlazak njenog oca veliki gubitak, ne samo za nju, već i za narod… »
"Pala sam u depresiju kad je tata umro, morala sam da idem na terapije": Ćerka pokojnog pevača jedva podnela smrt oca: Evo…
Blic 03.02.2025
Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, kaže da je dugo išla na terapije nakon što je čuveni boem preminuo, jer joj je njegov odlazak jako teško pao. Naime, ona tvrdi da je odlazak njenog oca veliki gubitak, ne samo za nju, već i za narod… »
Vesti dana »
Merc zbog haosa u Seuti traži hitnu akciju: Španija i Maroko moraju da zaustave ilegalne migracije
Euronews pre 11 minutajoš 40 povezanih
Ponovo poskupeli i dizel i benzin: Evo koliko će vozači plaćati gorivo narednih sedam dana
Ozon pre 1 satjoš 57 povezanih
Masovna migrantska kriza u Seuti: Desetine hiljada ljudi prešlo granicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 10 povezanih
Do kada će trajati toplotni talas u Srbiji? Meterolog RHMZ-a otkriva kakvo vreme nas čeka do kraja avgusta
Euronews pre 46 minutajoš 69 povezanih