Povezane vesti
"Pala sam u depresiju kad je tata umro, išla na terapije" Ćerka pokojnog pevača jedva podnela očevu smrt: Evo kako se danas…
Kurir 03.02.2025
Đulkica Sakić, ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, kaže da je dugo išla na terapije nakon što je čuveni boem preminuo, jer joj je njegov odlazak jako teško pao. Naime, ona tvrdi da je odlazak njenog oca veliki gubitak, ne samo za nju, već i za narod… »
"Pala sam u depresiju kad je tata umro, morala sam da idem na terapije": Ćerka pokojnog pevača jedva podnela smrt oca: Evo…
Blic 03.02.2025
Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, kaže da je dugo išla na terapije nakon što je čuveni boem preminuo, jer joj je njegov odlazak jako teško pao. Naime, ona tvrdi da je odlazak njenog oca veliki gubitak, ne samo za nju, već i za narod… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Beta pre 21 minutajoš 27 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 23 povezane
Trampovi izaslanici iznenada otkazali planiranu posetu Izraelu! Američki predsednik će održati nenajavljenu konferenciju za medije! Bukti rat sa Iranom!
Kurir pre 31 minutajoš 55 povezanih
U Lučanima posle prigovora ponovo proglašena izborna lista “Zvuk pravde – Zajedno za studente“
Morava info pre 2 satajoš 25 povezanih