Povezane vesti
"Samo za dolazak mi je uzeo 6.000 dinara": Anja ostala u šoku kad je pozvala majstora, gore mreže zbog njene objave
Mondo 03.02.2025
Majstori neretko samo dolazak na adresu naplaćuju čak 50 evra. Kada vam pukne cev ili pregori osigurač u kući, prva pomisao je treba mi majstor. Međutim, mnogi Srbi ostanu zatečeni kada shvate da ih samo dolazak majstora može koštati više nego… »
Anja u šoku, samo za dolazak vodoinstalatera iskeširala 6.000 dinara, Srbi joj ubrzo poručili: "Dobro si i prošla, vidi tek…
Blic 03.02.2025
Kada vam pukne cev ili pregori osigurač u kući, prva pomisao je – treba mi majstor! Međutim, mnogi Srbi ostanu zatečeni kada shvate da ih samo dolazak majstora može koštati više nego sam popravak. Cene izlaska na teren neretko dostižu nekoliko… »
Vesti dana »

Studenti pozivaju ispred Skupštine i na Slaviju, građani iz čitave Srbije pristižu u Beograd (UŽIVO)
Novi magazin pre 2 minutajoš 41 povezana

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone se kreću ka centru grada, počelo okupljanje; Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 2 minutajoš 81 povezana

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 2 minutajoš 19 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 1 minutjoš 11 povezanih

Više javno tužilaštvo: Identifikovati osobu koja je objavila sliku puške i poruku "vidimo se sutra"
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih