Povezane vesti
„Mi i noć” i „Ja sam ćerka svoje majke” najbolji na Festivalu dokumentarnog filma
Politika 03.02.2025
Proglašenjem pobednika i projekcijom filma „O heroju” autora Pjotra Vinjeviča u „MTS dvorani” sinoć je završen Sedmi međunarodni festival dokumentarnog filma „DOK #7”. U okviru „Enter DOK”takmičarskog programa u kome su učestvovali debitantski… »
Dodeljene nagrade DOK #7 festivala: Dokumentarci „Mi i noć“ i „Ja sam ćerka svoje majke“ najbolji
Danas 02.02.2025
Proglašenjem pobednika i projekcijom filma „O heroju“ autora Pjotra Vinjeviča u nedelju, 2. februara u mts Dvorani završen je Sedmi međunarodni festival dokumentarnog filma DOK #7. U okviru Enter Dok takmičarskog programa festivala u kome učestvuju… »
Vesti dana »

Mup otkriva detalje stravične smrti u Beogradu Doneo je eksplozivnu napravu 30 septembra, ekslodirala je dan kasnije u Kosovskoj ulici
Alo pre 12 minutajoš 26 povezanih

Naftna industrija Srbije podnela novi zahtev za odlaganje primene američkih sankcija
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 28 povezanih

Pregovori Izraela i Hamasa verovatno sutra u omiljenom letovalištu Srba: Netanjahu sazvao vanredni sastanak tokom noći
Blic pre 1 satjoš 33 povezane