Povezane vesti
„Mi i noć” i „Ja sam ćerka svoje majke” najbolji na Festivalu dokumentarnog filma
Politika 03.02.2025
Proglašenjem pobednika i projekcijom filma „O heroju” autora Pjotra Vinjeviča u „MTS dvorani” sinoć je završen Sedmi međunarodni festival dokumentarnog filma „DOK #7”. U okviru „Enter DOK”takmičarskog programa u kome su učestvovali… »
Dodeljene nagrade DOK #7 festivala: Dokumentarci „Mi i noć“ i „Ja sam ćerka svoje majke“ najbolji
Danas 02.02.2025
Proglašenjem pobednika i projekcijom filma „O heroju“ autora Pjotra Vinjeviča u nedelju, 2. februara u mts Dvorani završen je Sedmi međunarodni festival dokumentarnog filma DOK #7. U okviru Enter Dok takmičarskog programa festivala u kome… »
Vesti dana »

Protest ispred Tužilaštva u Novom Sadu; maratonci krenuli iz Graca, studenti iz Pomoravlja pešače ka Inđiji
RTS pre 7 satijoš 37 povezanih

Studenti pred zgradom suda i tužilaštva u Novom Sadu traže oslobađanje Veljka Petrovića
Al Jazeera pre 1 satjoš 62 povezane

"Maštam da odem na Mars, a to ne znači da ću stvarno da odem" Vučić : Nervoza je velika kod blokadera i opozicije, znaju koliko padaju
Kurir pre 14 minutajoš 33 povezane

Vučić: Spremni smo da ubrzamo reforme ne zbog zahteva već zbog boljeg života građana
RTV pre 1 satjoš 58 povezanih