Povezane vesti
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta 03.02.2025
Major policije iz Valjeva Katarina Petrović rekla je danas da je nedavno odlučila da pokrene peticiju podrške pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) studentima, zato što smatra da akademci žele vladavinu prava, a da je zadatak policije da to… »
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Danas 03.02.2025
Major policije iz Valjeva Katarina Petrović rekla je danas da je nedavno odlučila da pokrene peticiju podrške pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) studentima, zato što smatra da akademci žele vladavinu prava, a da je zadatak policije da to… »
Radio sto plus 03.02.2025
Ona je rekla, u intervjuu za dnevni list Nova, da su joj se često javljale kolege koje su želele da se pripadnici MUP izjasne o studentskim protestima i da je to podstaklo da “kreira” peticiju. “Imajući u vidu da su prethodnih dana podršku studentima… »
Novi magazin 03.02.2025
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni koji…
Nova 03.02.2025
Moja poruka studentima je da ne odustaju, da nastave onako kako su do sada radili i da znaju da podržavam svaku njihovu odluku, kaže u intervjuu za "Novu" majorka policije iz Valjeva Katarina Petrović, protiv koje je nedavno pokrenut novi disciplinski… »
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info 03.02.2025
Moja poruka studentima je da ne odustaju, da nastave onako kako su do sada radili i da znaju da podržavam svaku njihovu odluku, kaže u intervjuu za "Novu" majorka policije iz Valjeva Katarina Petrović, protiv koje je nedavno pokrenut novi disciplinski… »
Vesti dana »
Lozničani protestovali jer danima nemaju struju i vodu, gradonačelnica poručila da će problem biti rešen za 72 sata
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 15 povezanih
Uhapšeni vlasnici bara u Švajcarskoj u kojem je 40 ljudi poginulo u požaru
BBC News pre 34 minutajoš 27 povezanih
Tramp podelio video na svojoj platformi: Tvrdi da demonstranti kontrolišu drugi po veličini iranski grad Mašhad?
Večernje novosti pre 24 minutajoš 25 povezanih
NIS ugovorio uvoz prvih količina sirove nafte preko JANAF-a
Serbian News Media pre 3 satajoš 32 povezane
Ledeni dani u Srbiji: Vanredna situacija u devet opština, hiljade domaćinstava bez struje
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana