Povezane vesti
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 6 dana
Major policije iz Valjeva Katarina Petrović rekla je danas da je nedavno odlučila da pokrene peticiju podrške pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) studentima, zato što smatra da akademci žele vladavinu prava, a da je zadatak policije da… »
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Danas pre 6 dana
Major policije iz Valjeva Katarina Petrović rekla je danas da je nedavno odlučila da pokrene peticiju podrške pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) studentima, zato što smatra da akademci žele vladavinu prava, a da je zadatak policije da… »
Radio sto plus pre 6 dana
Ona je rekla, u intervjuu za dnevni list Nova, da su joj se često javljale kolege koje su želele da se pripadnici MUP izjasne o studentskim protestima i da je to podstaklo da “kreira” peticiju. “Imajući u vidu da su prethodnih dana podršku… »
Novi magazin pre 6 dana
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni…
Nova pre 6 dana
Moja poruka studentima je da ne odustaju, da nastave onako kako su do sada radili i da znaju da podržavam svaku njihovu odluku, kaže u intervjuu za "Novu" majorka policije iz Valjeva Katarina Petrović, protiv koje je nedavno pokrenut novi disciplinski… »
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 dana
Moja poruka studentima je da ne odustaju, da nastave onako kako su do sada radili i da znaju da podržavam svaku njihovu odluku, kaže u intervjuu za "Novu" majorka policije iz Valjeva Katarina Petrović, protiv koje je nedavno pokrenut novi disciplinski… »
Vesti dana »
![Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton](https://nstatic.net/857/38942857hlafcr.jpg)
Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton
Nedeljnik pre 4 satijoš 12 povezanih
![BLOG UŽIVO Blokade u Novom Sadu, Beogradu i Nišu: 15 ruža za stradale na Železničkoj stanici i natpis „100 dana“…](https://nstatic.net/449/38944449kffehk.jpg)
BLOG UŽIVO Blokade u Novom Sadu, Beogradu i Nišu: 15 ruža za stradale na Železničkoj stanici i natpis „100 dana“ crvenom bojom
Nova pre 46 minutajoš 53 povezane
![Visinski ciklon kruži nad Srbijom, donosi novu turu snega: Čubrilo najavio povratak ozbiljne zime u februaru](https://nstatic.net/038/38944038ybhpjy.jpg)
Visinski ciklon kruži nad Srbijom, donosi novu turu snega: Čubrilo najavio povratak ozbiljne zime u februaru
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih