Povezane vesti

Kada je najviše bio popularan preživljavao je sa 70.000 dinara! Dušan Kurtić otvorio dušu o svom životu

Kada je najviše bio popularan preživljavao je sa 70.000 dinara! Dušan Kurtić otvorio dušu o svom životu

Kurir pre 1 dan
Dušan Kurtić je svoju pevačku karijeru započeo sa 17 godina u takmičenju „Prvi glas Srbije“ gde je stigao do polufinala, nakon kog je snimio svoju prvu pesmu. Takmičarski duh ga je vodio i u „Pinkove Zvezde“ i „Zvezde Granda“, a danas… »
"Radio sam kao taksista, nisam uzimao pare od zelenaša kao moje kolege" Dušan Kurtić otvorio dušu, otkrio sve o…

"Radio sam kao taksista, nisam uzimao pare od zelenaša kao moje kolege" Dušan Kurtić otvorio dušu, otkrio sve o…

Kurir pre 2 dana
Pevač Dušan Kurtić je u javnosti već 13 godina, međutim veliku popularnost je stekao prošle godine pojavljivanjem na takmičenju "Izbor za Pesmu Evrovizije". Dušan Kurtić je svoju pevačku karijeru započeo sa 17 godina u takmičenju „Prvi glas… »
"Nisam znao da pišem, radio sam kao taksista": Pevač prvi put otkrio šok detalje iz života: Prošao kroz veliku muku

"Nisam znao da pišem, radio sam kao taksista": Pevač prvi put otkrio šok detalje iz života: Prošao kroz veliku muku

Blic pre 2 dana
Pevača Dušana Kurtića prošle godine je publika upoznala na takmičenju "Izbor za Pesmu Evrovizije", a svoju pevačku karijeru započeo je sa 17 godina kada se prijavio za "Prvi glas Srbije". Ipak, on se ne eksponira previše u javnosti, a sada je po… »

Vesti dana »