Povezane vesti
Kada je najviše bio popularan preživljavao je sa 70.000 dinara! Dušan Kurtić otvorio dušu o svom životu
Kurir pre 1 dan
Dušan Kurtić je svoju pevačku karijeru započeo sa 17 godina u takmičenju „Prvi glas Srbije“ gde je stigao do polufinala, nakon kog je snimio svoju prvu pesmu. Takmičarski duh ga je vodio i u „Pinkove Zvezde“ i „Zvezde Granda“, a danas… »
"Radio sam kao taksista, nisam uzimao pare od zelenaša kao moje kolege" Dušan Kurtić otvorio dušu, otkrio sve o…
Kurir pre 2 dana
Pevač Dušan Kurtić je u javnosti već 13 godina, međutim veliku popularnost je stekao prošle godine pojavljivanjem na takmičenju "Izbor za Pesmu Evrovizije". Dušan Kurtić je svoju pevačku karijeru započeo sa 17 godina u takmičenju „Prvi glas… »
"Nisam znao da pišem, radio sam kao taksista": Pevač prvi put otkrio šok detalje iz života: Prošao kroz veliku muku
Blic pre 2 dana
Pevača Dušana Kurtića prošle godine je publika upoznala na takmičenju "Izbor za Pesmu Evrovizije", a svoju pevačku karijeru započeo je sa 17 godina kada se prijavio za "Prvi glas Srbije". Ipak, on se ne eksponira previše u javnosti, a sada je po… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO U toku javni čas ispred Jovine gimnazije: Dirljiva zahvalnica studenata penzionerima – „hvala na ljubavi koju nam pružate“
Nova pre 15 minutajoš 58 povezanih
Marinković: Nezavisna Anketna komisija kao pomoć, a ne pritisak na državu
Glas Amerike pre 3 satajoš 16 povezanih
Javni čas ispred Jovine gimnazije, protestna šetnja radnika GSP, penzioneri na Trgu republike (UŽIVO)
Novi magazin pre 17 minutajoš 24 povezane
Izvestiteljka UN: Trampov plan za Gazu nelegalan, nemoralan i potpuno apsurdan
Beta pre 3 satajoš 61 povezana