Повезане вести

Променила име због Јоване Пајић: Учесница на "пзе" донела изненађујућу одлуку месец дана пред такмичење

Променила име због Јоване Пајић: Учесница на "пзе" донела изненађујућу одлуку месец дана пред такмичење

Вечерње новости 03.02.2025
ЈЕЛЕНА Пајић, певачица са дугогодишњим искуством на евровизијској сцени, ове године одлучила је да направи велики корак мења уметничко име и даје потпуно ново поглавље своје каријере, од сада, публика ће је препознавати као… »
Огласила се Јована Пајић након што је певачица променила име због ње: Ево шта јој је јавно поручила

Огласила се Јована Пајић након што је певачица променила име због ње: Ево шта јој је јавно поручила

Блиц 03.02.2025
Певачица Јелена Пајић ове године ће се представити на "Песми за Евровизију 2025", а месец дана пре музичког такмичења је решила да промени име. Јелена се, наиме, на овај корак одлучила зато што је многи мешају са колегиницом… »
"Лудило..." Огласила се Јована Пајић пошто је колегиница због ње променила и име!

"Лудило..." Огласила се Јована Пајић пошто је колегиница због ње променила и име!

Курир 03.02.2025
Певачица Јелена Пајић ове године ће се представити на "Песми за Евровизију 2025", а месец дана пре музичког такмичења је решила да промени име. Јелена се, наиме, на овај корак одлучила зато што је многи мешају са колегиницом… »
Ова певачица је због Јоване Пајић променила име: "Већ дуго сам размишљала о томе..."

Ова певачица је због Јоване Пајић променила име: "Већ дуго сам размишљала о томе..."

Курир 03.02.2025
Јелена Пајић, која ће се ове године такмичити на "Песми за Евровизију", одлучила је да због колегинице Јоване Пајић промени име. - Већ дуго размишљам о промени. Стално ме мешају са Јованом Пајић, а дешавало се и да ми људи… »
Певачица донела одлуку да промени име због колегинице Јоване Пајић: "Већ дуго сам размишљала о томе"

Певачица донела одлуку да промени име због колегинице Јоване Пајић: "Већ дуго сам размишљала о томе"

Блиц 03.02.2025
Певачица Јелена Пајић, која ће се ове године такмичити на "Песми за Евровизију", одлучила је да због колегинице Јоване Пајић промени име. - Већ дуго размишљам о промени. Стално ме мешају са Јованом Пајић, а дешавало се и да ми… »
Учесница на ПЗЕ донела шок одлуку месец дана пред такмичење: Променила име због Јоване Пајић

Учесница на ПЗЕ донела шок одлуку месец дана пред такмичење: Променила име због Јоване Пајић

Нова 03.02.2025
Јелена Пајић, певачица са дугогодишњим искуством на евровизијској сцени, ове године одлучила је да направи велики корак - промени уметничко име и да потпуно ново поглавље своје каријере. Од сада, публика ће је препознавати као… »

Вести дана »