Povezane vesti
Promenila ime zbog Jovane Pajić: Učesnica na "pze" donela iznenađujuću odluku mesec dana pred takmičenje
Večernje novosti 03.02.2025
JELENA Pajić, pevačica sa dugogodišnjim iskustvom na evrovizijskoj sceni, ove godine odlučila je da napravi veliki korak menja umetničko ime i daje potpuno novo poglavlje svoje karijere, od sada, publika će je prepoznavati kao Jelena Aleen. Foto… »
Oglasila se Jovana Pajić nakon što je pevačica promenila ime zbog nje: Evo šta joj je javno poručila
Blic 03.02.2025
Pevačica Jelena Pajić ove godine će se predstaviti na "Pesmi za Evroviziju 2025", a mesec dana pre muzičkog takmičenja je rešila da promeni ime. Jelena se, naime, na ovaj korak odlučila zato što je mnogi mešaju sa koleginicom Jovanom Pajić, pa… »
Ova pevačica je zbog Jovane Pajić promenila ime: "Već dugo sam razmišljala o tome..."
Kurir 03.02.2025
Jelena Pajić, koja će se ove godine takmičiti na "Pesmi za Evroviziju", odlučila je da zbog koleginice Jovane Pajić promeni ime. - Već dugo razmišljam o promeni. Stalno me mešaju sa Jovanom Pajić, a dešavalo se i da mi ljudi čestitaju na pesmi… »
"Ludilo..." Oglasila se Jovana Pajić pošto je koleginica zbog nje promenila i ime!
Kurir 03.02.2025
Pevačica Jelena Pajić ove godine će se predstaviti na "Pesmi za Evroviziju 2025", a mesec dana pre muzičkog takmičenja je rešila da promeni ime. Jelena se, naime, na ovaj korak odlučila zato što je mnogi mešaju sa koleginicom Jovanom Pajić, pa… »
Pevačica donela odluku da promeni ime zbog koleginice Jovane Pajić: "Već dugo sam razmišljala o tome"
Blic 03.02.2025
Pevačica Jelena Pajić, koja će se ove godine takmičiti na "Pesmi za Evroviziju", odlučila je da zbog koleginice Jovane Pajić promeni ime. - Već dugo razmišljam o promeni. Stalno me mešaju sa Jovanom Pajić, a dešavalo se i da mi ljudi čestitaju… »
Učesnica na PZE donela šok odluku mesec dana pred takmičenje: Promenila ime zbog Jovane Pajić
Nova 03.02.2025
Jelena Pajić, pevačica sa dugogodišnjim iskustvom na evrovizijskoj sceni, ove godine odlučila je da napravi veliki korak - promeni umetničko ime i da potpuno novo poglavlje svoje karijere. Od sada, publika će je prepoznavati kao Jelena Aleen… »
Vesti dana »

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 23 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 36 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih