Povezane vesti
Užas na Cetinju, da li je ovo moguće nakon svega što se dogodilo?! Pogledajte šta su našli kod muškarca - sa ovim je mogao da…
Kurir 03.02.2025
Cetinjska policija je saopštila da je reč o R.P. , kod kojeg je pretresom prostorija koje koristi pronađeno: pištolj, 1.519 komada puščane municije, 75 komada pištoljske municije, 11 ručnih bombi, devet detonatorskih kapisli, 24 komada štapina… »
Uhapšen Cetinjanin, kod njega pronađeni pištolj, više od 1.500 komada municije, eksploziv i ručne bombe
Telegraf 03.02.2025
Cetinjanin uhapšen zbog posedovanja pištolja, više od 1.500 komada municije, eksploziv i 11 ručnih bombi. Cetinjska policija je saopštila da je reč o R.P. , kod kojeg je pretresom prostorija koje koristi pronađeno: pištolj, 1.519 komada puščane municije… »
Vesti dana »
Skupština počela raspravu o Mrdićevim zakonima, on kaže da su u korist države i građana
Beta pre 7 minutajoš 45 povezanih
„Ja nisam dužna ovo da trpim. Policijo, radi nešto“: Bekuta u Čačku navodila policiju gde da reaguje, građani joj vikali da je uzela njihovih 40.000 evra (VIDEO)
Nova pre 17 minutajoš 36 povezanih
Brnabićeva: Poseta poslanika EP nije preterano bitna, važne su posete koje se najave
RTV pre 52 minutajoš 13 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 14 satijoš 2 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa Bin Zajedom o NIS-u, već znam ko će biti partner
NIN pre 22 minutajoš 23 povezane