Povezane vesti

Ovo je "nova himna" Hrvatske! Tompson, ceo Zagreb i rukometaši zapevali posebnu pesmu na dočeku (video)

Ovo je "nova himna" Hrvatske! Tompson, ceo Zagreb i rukometaši zapevali posebnu pesmu na dočeku (video)

Večernje novosti 03.02.2025
Muška rukometna reprezentacija Danske odbranila je titulu na Svetskom prvenstvu, jer je u finalu pobedila Hrvatsku rezultatom 32:26 (16:12), ali ishod tog meča nije omeo desetine hiljada Hrvata da dočekaju u Zagrebu svoje rukometaše. "Zvezda" tog… »
"Hrvatska je sramota za rukomet!" Danska ne može da dođe sebi zbog ponašanja Hrvata u finalu Svetskog prvenstva

"Hrvatska je sramota za rukomet!" Danska ne može da dođe sebi zbog ponašanja Hrvata u finalu Svetskog prvenstva

Večernje novosti 03.02.2025
Muška rukometna reprezentacija Danske odbranila je titulu na Svetskom prvenstvu, jer je u finalu pobedila Hrvatsku rezultatom 32:26 (16:12), ali taj meč ostao je u senci ponašanja hrvatskih rukometaša. FOTO: Tanjug/AP Evo kako je o velikom… »
Danci besni zbog ponašanja Hrvata u finalu: „Jedna od najružnijih stvari koje sam ikada video“

Danci besni zbog ponašanja Hrvata u finalu: „Jedna od najružnijih stvari koje sam ikada video“

Nova 03.02.2025
Finale Svetskog prvenstva u rukometu između Danske i Hrvatske (32:26) nije prošlo bez drame, a viđeno je mnogo čarki i čak tuča tokom te utakmice. Danci su na kraju slavili, ali su zbog nekoliko situacija zaista besni na rukometaše hrvatske… »
Danci besni na Hrvate: "To je prljav potez, jedan od najružnijih stvari koje sam ikada video"

Danci besni na Hrvate: "To je prljav potez, jedan od najružnijih stvari koje sam ikada video"

Telegraf 03.02.2025
Preporučujemo. S jedne strane su srećni jer je njihova reprezentacija osvoijila zlato na Svetskom prvenstvu u rukometu, s druge je javnost Danske i te kako besna zbog prljave igre koju je Hrvatska pokazala u finalu! Danska je slavila rezultatom 32:26, a… »

Vesti dana »