Povezane vesti
Haos i zbunjenost: BBC u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu
BBC News 03.02.2025
Više od 700 ljudi je nastradalo u zauzimanju grada Gome na istoku Konga, kojim sada upravljaju pobunjenici grupe M23. Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu… »
Haos i zbunjenost: Bbc u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu
Blic 03.02.2025
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika - ljudi su putovali na posao… »
Danas 03.02.2025
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika – ljudi su putovali na posao… »
Radio 021 03.02.2025
Više od 700 ljudi je nastradalo u zauzimanju grada Gome na istoku Konga, kojim sada upravljaju pobunjenici grupe M23. BBC Doktor Natanijel Cirho je povređen kada je granata pala na kuću njegovog komšije Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na… »
NIN 03.02.2025
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika - ljudi su putovali na posao… »
Južne vesti 03.02.2025
BBC Doktor Natanijel Cirho je povređen kada je granata pala na kuću njegovog komšije Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko… »
Vesti dana »
Trener Spartaka Jovanović: Vera koju su moji igrači imali između sebe je urodila plodom
Radio sto plus pre 24 satajoš 33 povezane
Makron pozvao na brz sporazum između Vašingtona i Teherana
Pravo u centar pre 24 satajoš 49 povezanih
E, ovo je lepota sporta i košarke: Spartak častio svoje navijače, evo koliko je njih stiglo iz Subotice
Telegraf pre 24 satajoš 40 povezanih
(Foto) Pljačke i neredi posle trijumfa PSŽ u Ligi šampiona: Mladić poginuo, tinejdžer u komi, uhapšeno 780 ljudi
Newsmax Balkans pre 9 satijoš 50 povezanih