Povezane vesti
Haos i zbunjenost: BBC u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu
BBC News pre 5 sati
Više od 700 ljudi je nastradalo u zauzimanju grada Gome na istoku Konga, kojim sada upravljaju pobunjenici grupe M23. Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu… »
Danas pre 4 sati
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika – ljudi su putovali na posao… »
Haos i zbunjenost: Bbc u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu
Blic pre 4 sati
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika - ljudi su putovali na posao… »
Južne vesti pre 4 sati
BBC Doktor Natanijel Cirho je povređen kada je granata pala na kuću njegovog komšije Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko… »
NIN pre 4 sati
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika - ljudi su putovali na posao… »
Radio 021 pre 4 sati
Više od 700 ljudi je nastradalo u zauzimanju grada Gome na istoku Konga, kojim sada upravljaju pobunjenici grupe M23. BBC Doktor Natanijel Cirho je povređen kada je granata pala na kuću njegovog komšije Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 5 satijoš 10 povezanih
Uživo Svet drhti od Trampovih tarifa, Meksiko dobio rok od mesec dana, EU i Srbija na klackalici
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić uputio poziv za sredu: Napominje 111. član Ustava Republike Srbije - odmah dobio obaveštenje da "odgovor stiže sutra"!
Pravda pre 46 minutajoš 28 povezanih