Povezane vesti

Haos i zbunjenost: BBC u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu

BBC News pre 5 sati
Više od 700 ljudi je nastradalo u zauzimanju grada Gome na istoku Konga, kojim sada upravljaju pobunjenici grupe M23. Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu… »

Danas pre 4 sati
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika – ljudi su putovali na posao… »
Haos i zbunjenost: Bbc u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu

Haos i zbunjenost: Bbc u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu

Blic pre 4 sati
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika - ljudi su putovali na posao… »

Južne vesti pre 4 sati
BBC Doktor Natanijel Cirho je povređen kada je granata pala na kuću njegovog komšije Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko… »

NIN pre 4 sati
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika - ljudi su putovali na posao… »

Radio 021 pre 4 sati
Više od 700 ljudi je nastradalo u zauzimanju grada Gome na istoku Konga, kojim sada upravljaju pobunjenici grupe M23. BBC Doktor Natanijel Cirho je povređen kada je granata pala na kuću njegovog komšije Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na… »

Vesti dana »