Povezane vesti
Haos i zbunjenost: BBC u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu
BBC News pre 31 dana
Više od 700 ljudi je nastradalo u zauzimanju grada Gome na istoku Konga, kojim sada upravljaju pobunjenici grupe M23. Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu… »
Danas pre 31 dana
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika – ljudi su putovali na posao… »
Haos i zbunjenost: Bbc u gradu pod kontrolom pobunjenika M23 u Kongu
Blic pre 31 dana
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika - ljudi su putovali na posao… »
Južne vesti pre 31 dana
BBC Doktor Natanijel Cirho je povređen kada je granata pala na kuću njegovog komšije Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko… »
NIN pre 31 dana
Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na istoku Demokratske Republike Kongo, bilo mi je teško da zaključim da sam ušao u ratnu zonu. Ulice Gome, nekoliko kilometara od granice sa Ruandom, bile su pune stanovnika - ljudi su putovali na posao… »
Radio 021 pre 31 dana
Više od 700 ljudi je nastradalo u zauzimanju grada Gome na istoku Konga, kojim sada upravljaju pobunjenici grupe M23. BBC Doktor Natanijel Cirho je povređen kada je granata pala na kuću njegovog komšije Kad sam prvi put stigao kolima u grad Gomu, na… »
Vesti dana »

Smanjenje plata nas neće uplašiti, poručuju nastavnici sa velikog protesta u Čačku
Glas Amerike pre 1 satjoš 34 povezane

Ispred Skupštine grada tuča, privođenja, jaja – građani blokiraju Bulevar Mihajla Pupina zbog uhapšenih (UŽIVO)
Novi magazin pre 52 minutajoš 15 povezanih

Profesor Vuković: Vlasti ne uspevaju da kontrolišu svoju nasilničku prirodu
N1 Info pre 26 minutajoš 88 povezanih

Skupština Srbije usvojila izmene i dopune Zakona o visokom obrazovanju
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Brnabić: Ako ekspertska grupa ne kaže koji dokument fali, ne želi da se ovo završi
RTS pre 53 minutajoš 26 povezanih