Povezane vesti

Katai: "Uvek se naježim kada čujem skandiranje navijača!"

Katai: "Uvek se naježim kada čujem skandiranje navijača!"

Sportske.net pre 5 dana
Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su započeli prolećni deo sezone u Super ligi Srbije. Akutelni šampion je kao gost u Bačkoj Topoli savladao TSC sa 2:1 u "evropskom" derbiju, a pobedonsoni gol postigao je Aleksandar Katai u sedmom minutu sudijske… »
Katai pozvao navijače - karte za Radnički u prodaji

Katai pozvao navijače - karte za Radnički u prodaji

B92 pre 5 dana
Aleksandar Katai je na utakmici 21. kola Superlige Srbije doneo pobedu crveno-belima golom u poslednjim minutima meča. Posle još jednog važnog gola koji je postigao za naš klub, Zvezdin Magiko je iskoristio priliku da pozove navijače na utakmicu… »
"Uvek je posebno kada s tribina čujem Magiko": Katai se oglasio nakon što je spasao Zvezdu u 90. minutu

"Uvek je posebno kada s tribina čujem Magiko": Katai se oglasio nakon što je spasao Zvezdu u 90. minutu

Mondo pre 5 dana
Sjajni napadač Crvene zvezde Aleksandar Katai o golu protiv TSC-a u nadoknadi vremena. Ko zna koji put Aleksandar Katai se pojavio kada je Crvenoj zvezdi bilo najpotrebnije i odveo je do pobede na vrlo nezgodnom gostovanju u Bačkoj Topoli. Igrala se… »
Katai: Tsc arhiviran, fokus na Kragujevčane

Katai: Tsc arhiviran, fokus na Kragujevčane

Sportski žurnal pre 5 dana
„Verujem da se zvezdaši pripremaju za dolazak na Marakanu, kao i mi za Radnički”. Znam da su se mnogi zvezdaši uželeli mečeva na Marakani, verujem da se i oni pripremaju za dolazak na stadion, kao i mi za utakmicu, izjavio je fudbaler Crvene… »
Katai postao heroj, pa poručio navijačima: „Znam da su se uželeli Marakane“

Katai postao heroj, pa poručio navijačima: „Znam da su se uželeli Marakane“

Nova pre 6 dana
Aleksandar Katai, fudbaler Crvene zvezde, postao je heroj ekipe protiv TSC-a (2:1) nakon što je u 98. minutu postigao gol za pobedu. Zvezda već u subotu igra naredni meč u Superligi protiv Radničkog iz Kragujevca (16 časova), a Katai se pred taj meč… »
"Mi se spremamo za radnički, a vi..." Aleksandar Katai imao šta da poruči "delijama"

"Mi se spremamo za radnički, a vi..." Aleksandar Katai imao šta da poruči "delijama"

Večernje novosti pre 6 dana
TSC i Crvena zvezda su odigrali dramatičnu utakmicu 21. kola Superlige Srbije, a junak trijumfa prvaka imao je šta da poruči navijačima. FOTO: FK Crvena zvezda Podsetimo, Zvezda je u 98. minutu dala gol za pobedu nad TSC-om, a strelac tog pogotka… »

Vesti dana »