Повезане вести
Катаи: "Увек се најежим када чујем скандирање навијача!"
Спортске.нет 03.02.2025
Фудбалери Црвене звезде тријумфално су започели пролећни део сезоне у Супер лиги Србије. Акутелни шампион је као гост у Бачкој Тополи савладао ТСЦ са 2:1 у "европском" дербију, а победонсони гол постигао је Александар Катаи у… »
Катаи позвао навијаче - карте за Раднички у продаји
Б92 03.02.2025
Александар Катаи је на утакмици 21. кола Суперлиге Србије донео победу црвено-белима голом у последњим минутима меча. После још једног важног гола који је постигао за наш клуб, Звездин Магико је искористио прилику да позове… »
"Увек је посебно када с трибина чујем Магико": Катаи се огласио након што је спасао Звезду у 90. минуту
Мондо 03.02.2025
Сјајни нападач Црвене звезде Александар Катаи о голу против ТСЦ-а у надокнади времена. Ко зна који пут Александар Катаи се појавио када је Црвеној звезди било најпотребније и одвео је до победе на врло незгодном гостовању у… »
Катаи: Тсц архивиран, фокус на Крагујевчане
Спортски журнал 03.02.2025
„Верујем да се звездаши припремају за долазак на Маракану, као и ми за Раднички”. Знам да су се многи звездаши ужелели мечева на Маракани, верујем да се и они припремају за долазак на стадион, као и ми за утакмицу, изјавио је… »
Катаи постао херој, па поручио навијачима: „Знам да су се ужелели Маракане“
Нова 03.02.2025
Александар Катаи, фудбалер Црвене звезде, постао је херој екипе против ТСЦ-а (2:1) након што је у 98. минуту постигао гол за победу. Звезда већ у суботу игра наредни меч у Суперлиги против Радничког из Крагујевца (16 часова), а… »
"Ми се спремамо за раднички, а ви..." Александар Катаи имао шта да поручи "делијама"
Вечерње новости 03.02.2025
ТСЦ и Црвена звезда су одиграли драматичну утакмицу 21. кола Суперлиге Србије, а јунак тријумфа првака имао је шта да поручи навијачима. ФОТО: ФК Црвена звезда Подсетимо, Звезда је у 98. минуту дала гол за победу над ТСЦ-ом, а… »
Вести дана »
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Ово је прва реакција мајке Брајана Волша! Ево шта је урадила када је чула да је њен син крив за убиство Београђанке
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана