Povezane vesti
Katai: "Uvek se naježim kada čujem skandiranje navijača!"
Sportske.net 03.02.2025
Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su započeli prolećni deo sezone u Super ligi Srbije. Akutelni šampion je kao gost u Bačkoj Topoli savladao TSC sa 2:1 u "evropskom" derbiju, a pobedonsoni gol postigao je Aleksandar Katai u sedmom minutu sudijske… »
Katai pozvao navijače - karte za Radnički u prodaji
B92 03.02.2025
Aleksandar Katai je na utakmici 21. kola Superlige Srbije doneo pobedu crveno-belima golom u poslednjim minutima meča. Posle još jednog važnog gola koji je postigao za naš klub, Zvezdin Magiko je iskoristio priliku da pozove navijače na utakmicu protiv… »
"Uvek je posebno kada s tribina čujem Magiko": Katai se oglasio nakon što je spasao Zvezdu u 90. minutu
Mondo 03.02.2025
Sjajni napadač Crvene zvezde Aleksandar Katai o golu protiv TSC-a u nadoknadi vremena. Ko zna koji put Aleksandar Katai se pojavio kada je Crvenoj zvezdi bilo najpotrebnije i odveo je do pobede na vrlo nezgodnom gostovanju u Bačkoj Topoli. Igrala se… »
Katai: Tsc arhiviran, fokus na Kragujevčane
Sportski žurnal 03.02.2025
„Verujem da se zvezdaši pripremaju za dolazak na Marakanu, kao i mi za Radnički”. Znam da su se mnogi zvezdaši uželeli mečeva na Marakani, verujem da se i oni pripremaju za dolazak na stadion, kao i mi za utakmicu, izjavio je fudbaler Crvene zvezde… »
Katai postao heroj, pa poručio navijačima: „Znam da su se uželeli Marakane“
Nova 03.02.2025
Aleksandar Katai, fudbaler Crvene zvezde, postao je heroj ekipe protiv TSC-a (2:1) nakon što je u 98. minutu postigao gol za pobedu. Zvezda već u subotu igra naredni meč u Superligi protiv Radničkog iz Kragujevca (16 časova), a Katai se pred taj meč… »
"Mi se spremamo za radnički, a vi..." Aleksandar Katai imao šta da poruči "delijama"
Večernje novosti 03.02.2025
TSC i Crvena zvezda su odigrali dramatičnu utakmicu 21. kola Superlige Srbije, a junak trijumfa prvaka imao je šta da poruči navijačima. FOTO: FK Crvena zvezda Podsetimo, Zvezda je u 98. minutu dala gol za pobedu nad TSC-om, a strelac tog pogotka… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 32 minutajoš 38 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 13 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Srbija gori! Rhmz je upravo objavio temperature i neće vam biti dobro: Ovaj grad na udaru ekstremnog vremena
Blic pre 1 satjoš 43 povezane