Повезане вести
Рускиња пружала естетски третман, а 11 жена завршило у болници: Хитно покренута истрага
Мондо 03.02.2025
Чак 11 жена обратило се лекару након што им је на приватној клиници убризган ботокс. Најмање 11 жена затражило је помоћ лекара након естетског третмана на једној приватној клиници у Сафији у Бугарској код Рускиње по имену Арина… »
Згодна рускиња пумпала жене ботоксом па им уништила живот: Због вреле козметичарке Арине у болници завршило 11 особа, ево шта…
Курир 03.02.2025
Најмање 11 жена затражило је помоћ лекара након што им је на једној приватној клиници у Софији убризган ботокс. Иако званичне институције нису саопштиле име докторке, више пацијенткиња је открило да им је третман радила… »
Хорор у српском комшилуку: 11 жена у болници након третмана ботоксом! Језива исповест жртве: "Отпадао ми је капак, дали ми да…
Курир 03.02.2025
Најмање 11 жена затражило је помоћ лекара, након што су им је на једној познатој клиници у Бугарској убризган ботокс. Једна од оштећених пацијенткиња испричала је за медије да је ботокс који су паијенти требало да приме био… »
Ово је фатална руска козметичарка која је женама дала ботокс: Тврди да је докторка, хоспитализовано 11 особа
Телеграф 03.02.2025
Препоручујемо. Најмање 11 жена затражило је помоћ лекара након што им је на једној приватној клиници у Сафији убризган ботокс. Иако званичне институције нису саопштиле име докторке, више пацијенткиња је открило да им је третман… »
Најмање 11 жена у болници после третмана ботоксом: "Отпадао ми је капак, докторка ми је дала витамине"
Телеграф 03.02.2025
Препоручујемо. Најмање 11 жена затражило је помоћ лекара, након што су им је на једној познатој клиници у Бугарској убризган ботокс. Једна од оштећених пацијенткиња испричала је за медије да је ботокс који су паијенти требало… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата - какав је поступак
РТС пре 23 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 33 минутајош 14 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 53 минутајош 17 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 8 минутајош 9 повезаних