Povezane vesti

Ruskinja pružala estetski tretman, a 11 žena završilo u bolnici: Hitno pokrenuta istraga

Ruskinja pružala estetski tretman, a 11 žena završilo u bolnici: Hitno pokrenuta istraga

Mondo pre 2 sata
Čak 11 žena obratilo se lekaru nakon što im je na privatnoj klinici ubrizgan botoks. Najmanje 11 žena zatražilo je pomoć lekara nakon estetskog tretmana na jednoj privatnoj klinici u Safiji u Bugarskoj kod Ruskinje po imenu Arina Osipova, saznaje… »
Horor u srpskom komšiluku: 11 žena u bolnici nakon tretmana botoksom! Jeziva ispovest žrtve: "Otpadao mi je kapak, dali mi…

Horor u srpskom komšiluku: 11 žena u bolnici nakon tretmana botoksom! Jeziva ispovest žrtve: "Otpadao mi je kapak, dali mi…

Kurir pre 4 sati
Najmanje 11 žena zatražilo je pomoć lekara, nakon što su im je na jednoj poznatoj klinici u Bugarskoj ubrizgan botoks. Jedna od oštećenih pacijentkinja ispričala je za medije da je botoks koji su paijenti trebalo da prime bio francuski. "Od… »
Zgodna ruskinja pumpala žene botoksom pa im uništila život: Zbog vrele kozmetičarke Arine u bolnici završilo 11 osoba, evo…

Zgodna ruskinja pumpala žene botoksom pa im uništila život: Zbog vrele kozmetičarke Arine u bolnici završilo 11 osoba, evo…

Kurir pre 4 sati
Najmanje 11 žena zatražilo je pomoć lekara nakon što im je na jednoj privatnoj klinici u Sofiji ubrizgan botoks. Iako zvanične institucije nisu saopštile ime doktorke, više pacijentkinja je otkrilo da im je tretman radila doktorka Arina Osipova… »
Najmanje 11 žena u bolnici posle tretmana botoksom: "Otpadao mi je kapak, doktorka mi je dala vitamine"

Najmanje 11 žena u bolnici posle tretmana botoksom: "Otpadao mi je kapak, doktorka mi je dala vitamine"

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Najmanje 11 žena zatražilo je pomoć lekara, nakon što su im je na jednoj poznatoj klinici u Bugarskoj ubrizgan botoks. Jedna od oštećenih pacijentkinja ispričala je za medije da je botoks koji su paijenti trebalo da prime bio… »
Ovo je fatalna ruska kozmetičarka koja je ženama dala botoks: Tvrdi da je doktorka, hospitalizovano 11 osoba

Ovo je fatalna ruska kozmetičarka koja je ženama dala botoks: Tvrdi da je doktorka, hospitalizovano 11 osoba

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Najmanje 11 žena zatražilo je pomoć lekara nakon što im je na jednoj privatnoj klinici u Safiji ubrizgan botoks. Iako zvanične institucije nisu saopštile ime doktorke, više pacijentkinja je otkrilo da im je tretman radila doktorka… »

Vesti dana »