Povezane vesti
Jovana Pajić se oglasila nakon što je koleginica promenila ime zbog nje: Javno joj poručila samo jedno
Mondo 03.02.2025
Pevačica Jelena Pajić ove godine će se predstaviti na "Pesmi za Evroviziju 2025", a mesec dana pre muzičkog takmičenja je rešila da promeni ime. Kako je izjavila, Jelena Pajić se na ovaj korak odlučila zato što je mnogi mešaju sa koleginicom… »
"Promenila sam ime zbog Jovane Pajić": Pevačica objasnila šta se krije iza njene drastične odluke
Mondo 03.02.2025
Stalno su je mešali s Jovanom, pa joj i čestitali na uspehu s pesmom "Ludilo moje". Jelena Pajić odlučila je da zbog koleginice Jovane Pajić promeni svoje ime. O tome je, prema sopstvenom priznanju, dugo razmišljala, kako bi i prestali da ih mešaju… »
Pevačica promenila ime zbog koleginice Jovane Pajić: "Vreme je za novi početak", evo kako se sada predstavlja
Telegraf 03.02.2025
Preporučujemo. Pevačica Jelena Pajić odlučila je da se ove godine, povodom svog nastupa na "Pesmi za Evroviziju", predstavi pod novim imenom - Jelena Aleen. Odluku je donela zbog toga što je često bila mešana sa koleginicom Jovanom Pajić, a čak… »
Učesnica na PZE donela šok odluku mesec dana pred takmičenje: Pevačica se oglasila "Osećala sam da je vreme da..."
Kurir 03.02.2025
Učesnica na PZE donela je šok odluku mesec dana pred takmičenje. Promenila ime zbog Jovane Pajić! Jelena Pajić, pevačica sa dugogodišnjim iskustvom na evrovizijskoj sceni, ove godine odlučila je da napravi veliki korak menja umetničko ime i daje… »
Vesti dana »

Uživo tenzije na protestu u Beogradu: Blokader krenuo s puškom, uhapšen vozač u Žarkovu! Konfuzija oko centralnog mesta okupljanja
Kurir pre 14 minutajoš 41 povezana

Sindikat za Insajder: Gradski saobraćaj obustavljen po naređenju MUP-a, cilj onemogućavanje građana da dođu na protest
Insajder pre 15 minutajoš 81 povezana

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 8 minutajoš 21 povezana

UŽIVO Napeta protestna atmosfera u Beogradu, raspoređena policija, ali su se rasporedili i vojni veterani, ima incidenata(FOTO/VIDEO)
Danas pre 15 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
Novi magazin pre 31 minutajoš 13 povezanih