Povezane vesti
"Dva minuta su me delila od smrti" Zorica Marković o teškoj operaciji: Doktor je reagovao munjevitom brzinom, trčao je...
Kurir 03.02.2025
Zorica Marković imala je tešku operaciju na srcu pre više od jedne decenije, a nedavno se prisetila situacije iz bolničkog kreveta, te je objasnila da su je minuti delili od smrti. Pevačica tvrdi da je doktor odmah obavio izvrstan posao, te ju je spasio… »
"Dva minuta me je delilo od smrti, doktor je potrčao ka meni": Zorica se prisetila teške operacije: Otkrila da se i danas bori…
Blic 03.02.2025
Pevačica Zorica Marković imala je tešku operaciju na srcu pre više od jedne decenije, a nedavno se prisetila situacije iz bolničkog kreveta, te je objasnila da su je minuti delili od smrti. Zorica naime, tvrdi da je doktor odmah obavio izvrstan posao, te… »
Vesti dana »
Održan studentski protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Spekulacije o odlasku Kristijana Šmita iz BiH: Da li su gasovod i Trampovi poslovni krugovi uticali na njegovu ostavku
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Tramp je upravo odbio! "Ne dopada mi se. Neprihvatljivo je!" Odmah je pobesneo, Teheran preti Britaniji i Francuskoj, hitno se oglasio Makron
Blic pre 19 minutajoš 37 povezanih
Barselona ponovo očitala lekciju Realu! Katalonci obezbedili titulu, Madriđani se raspali na Kamp Nou! (video)
Kurir pre 39 minutajoš 48 povezanih