Povezane vesti
"Dva minuta su me delila od smrti" Zorica Marković o teškoj operaciji: Doktor je reagovao munjevitom brzinom, trčao je...
Kurir 03.02.2025
Zorica Marković imala je tešku operaciju na srcu pre više od jedne decenije, a nedavno se prisetila situacije iz bolničkog kreveta, te je objasnila da su je minuti delili od smrti. Pevačica tvrdi da je doktor odmah obavio izvrstan posao, te ju je spasio… »
"Dva minuta me je delilo od smrti, doktor je potrčao ka meni": Zorica se prisetila teške operacije: Otkrila da se i danas bori…
Blic 03.02.2025
Pevačica Zorica Marković imala je tešku operaciju na srcu pre više od jedne decenije, a nedavno se prisetila situacije iz bolničkog kreveta, te je objasnila da su je minuti delili od smrti. Zorica naime, tvrdi da je doktor odmah obavio izvrstan posao, te… »
Vesti dana »
Tramp upozorio Iran da ne minira Ormuski moreuz: Vojne posledice biće bez presedana
N1 Info pre 28 minutajoš 116 povezanih
U Kragujevcu održana akcija prikupljanja potpisa za oslobađanje Zlatka Kokanovića
N1 Info pre 4 satijoš 41 povezana
Objavljeno koliko je američkih vojnika ranjeno: Gubici izlaze na videlo
Večernje novosti pre 1 satjoš 47 povezanih
Uživo - Pakao na Bliskom istoku! Mediji javljaju da je Modžtaba ranjen, koliko dugo režim u Iranu može izdržati rat?
Mondo pre 58 minutajoš 64 povezane