Povezane vesti

Zorica Marković o teškim danima, dva minuta je delila od smrti!

Zorica Marković o teškim danima, dva minuta je delila od smrti!

Svet plus pre 6 dana
Pevačica Zorica Marković otvorila je dušu o teškoj operaciji srca koju je imala pre više od deset godina, otkrivši kako su je samo brza reakcija lekara i Božja volja spasli. Poznata pevačica Zorica Marković iskreno je progovorila o ozbiljnoj… »
"Dva minuta su me delila od smrti" Zorica Marković o teškoj operaciji: Doktor je reagovao munjevitom brzinom, trčao je...

"Dva minuta su me delila od smrti" Zorica Marković o teškoj operaciji: Doktor je reagovao munjevitom brzinom, trčao je...

Kurir pre 6 dana
Zorica Marković imala je tešku operaciju na srcu pre više od jedne decenije, a nedavno se prisetila situacije iz bolničkog kreveta, te je objasnila da su je minuti delili od smrti. Pevačica tvrdi da je doktor odmah obavio izvrstan posao, te ju je… »
"Dva minuta me je delilo od smrti, doktor je potrčao ka meni": Zorica se prisetila teške operacije: Otkrila da se i danas…

"Dva minuta me je delilo od smrti, doktor je potrčao ka meni": Zorica se prisetila teške operacije: Otkrila da se i danas…

Blic pre 6 dana
Pevačica Zorica Marković imala je tešku operaciju na srcu pre više od jedne decenije, a nedavno se prisetila situacije iz bolničkog kreveta, te je objasnila da su je minuti delili od smrti. Zorica naime, tvrdi da je doktor odmah obavio izvrstan… »

Vesti dana »