Povezane vesti
Na Zlatiboru u decembru preko 15.000 turista više nego na Kopaoniku: Srpska planina ubedljivo najposećenija
Telegraf 03.02.2025
Teme za vas. Planina Zlatibor u decembru prošle godine sa 34.950 gostiju bila je ubedljivo najposećeniji planinski centar u Srbiji, nakon toga slede Kopaonik sa 19.169 a na trećem mestu bila je Fruška gora sa 7.048 posetilaca. - Bugari su najbrojniji… »
Srpska planina ubedljivo najposećeniji zimski centar, porast broja gostiju iz Bugarske: Cene kao u Alpima, pivo 420 dinara
Blic 03.02.2025
Planina Zlatibor u decembru prošle godine sa 34.950 gostiju bila je ubedljivo najposećeniji planinski centar u Srbiji, nakon toga slede Kopaonik sa 19.169 a na trećem mestu bila je Fruška gora sa 7.048 posetilaca. - Bugari su najbrojniji strani turisti u… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 9 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 59 minutajoš 26 povezanih