Povezane vesti
Naša pevačica priznala da je bila narkomanka, a onda ispričala kako joj je bivši muž umro od gladi! Ovo je najskandaloznija…
Kurir 03.02.2025
Pevačica Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, priznala je jednom prilikom da je konzimirala narkotike. Viktorija je svojevremeno otkrila kada je prvi put videla heroin, a opisala je i kako je njena kriza izgledala. - Tek u trideset trećoj sam prvi… »
"Probala sam heroin": Naša legendarna pevačica iskreno o drogi: "Osećala sam kao da me savladava grip, to je bio početak krize"…
Blic 03.02.2025
Pevačica Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, priznala je jednom prilikom da je konzimirala narkotike. Viktorija je svojevremeno otkrila kada je prvi put videla heroin, a opisala je i kako je njena kriza izgledala. - Tek u trideset trećoj sam prvi… »
Vesti dana »
Ovog jutra najhladnije na Kopaoniku i Paliću Danas sa sumaglicom, a do kraja nedelje maksimalne temperature neće prelaziti 19. podeok!
Dnevnik pre 39 minutajoš 11 povezanih
Rusi osujetili veliku akciju: Sprečen pokušaj Ukrajine i Britanije da otmu MiG-31 sa raketom „kindžal“
Večernje novosti pre 54 minutajoš 7 povezanih
0,4 sekunde?! Nikola Jović dodao za pobedu u sumanutom finišu…
Sport klub pre 15 minutajoš 8 povezanih
Zvezda posle dugo vremena napustila Srbiju, Dubai želi da prekine seriju crveno-belih
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih