Povezane vesti

Saznalo se sve o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene: Mislili su da ovo nikada neće isplivati u javnost

Saznalo se sve o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene: Mislili su da ovo nikada neće isplivati u javnost

Mondo 04.02.2025
Željko se oženio jako mlad, a iz braka sa Vesnom ima ćerku Minu, koja neodoljivo podseća na majku. Željko Joksimović se prvi put oženio sa samo 23 godine, a njegova prva supruga bila je Vesna Avramović, ljubav iz srednjoškolskih dana. Iz tog… »
"Niko nije mogao ni da pomisli da će se njom oženiti" Ovo je istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene Vesne

"Niko nije mogao ni da pomisli da će se njom oženiti" Ovo je istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene Vesne

Kurir 04.02.2025
Pevač Željko Joksimović prvi put se oženio veoma mlad, sa 23 godine. Vesna Avramović bila je njegova ljubav iz gimnazijskih dana, a sa njom je kasnije dobio naslednicu Minu. Malo poznate detalje iz rane mladosti Željka Joksimovića svojevremeno je… »
Za Željkovu bivšu i ćerku nije birala reči, kome Jovana mama da bude: Par raskrinkao i prvi komšija

Za Željkovu bivšu i ćerku nije birala reči, kome Jovana mama da bude: Par raskrinkao i prvi komšija

Svet & Skandal 04.02.2025
Prva supruga Željka Joksimovića bila je pevačeva ljubav Željko Joksimović, jedan od najpoznatijih pevača na Balkanu, prvi put se oženio veoma mlad. Njegova prva supruga Željka Joksimovića Vesna Avramović, bila je njegova ljubav još iz… »
"Niko nije mogao ni da pomisli da će se njom oženiti": Ovo je istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene…

"Niko nije mogao ni da pomisli da će se njom oženiti": Ovo je istina o ljubavi Željka Joksimovića i njegove prve žene…

Blic 04.02.2025
Slavni pevač Željko Joksimović prvi put se oženio veoma mlad, sa 23 godine. Vesna Avramović bila je njegova ljubav iz gimnazijskih dana, a sa njom je kasnije dobio naslednicu Minu. Malo poznate detalje iz rane mladosti Željka Joksimovića… »
(Video) Ovo mu je bolna tema: Dragan Stojković Bosanac nije mogao više da priča o tome, prekinuo razgovor: "ostao sam sam"

(Video) Ovo mu je bolna tema: Dragan Stojković Bosanac nije mogao više da priča o tome, prekinuo razgovor: "ostao sam sam"

Blic 03.02.2025
U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 gost je Dragan Stojković Bosanac poznat kao neko ko beskrajno voli muziku, harmoniku, ali i svoju porodicu… »
(Video) "uzme knjigu Pa me udari po glavi": Kada je Bosanca profesor u muzičkoj čuo da svira narodnu muziku dobio je kratko…

(Video) "uzme knjigu Pa me udari po glavi": Kada je Bosanca profesor u muzičkoj čuo da svira narodnu muziku dobio je kratko…

Blic 03.02.2025
Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj priča o svojoj prvoj ljubavi harmonici i tome kako je satima stajao i gledao muzičare u rastoranu, ali i koliko se uz pomoć instrumenata snalazio… »
(Video) "lako sam osvajao": Dragan Stojković Bosanac o mladalačkim ljubavima i ženi: "Bila je drugačija i zato je ostala"

(Video) "lako sam osvajao": Dragan Stojković Bosanac o mladalačkim ljubavima i ženi: "Bila je drugačija i zato je ostala"

Blic 03.02.2025
Dragan Stojković Bosanac je naš poznati harmonikaš koji u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak u 22 sata na Blic televiziji na kanalu 117 priča o svojoj prvoj ljubavi harmonici, ali o… »

Vesti dana »