Povezane vesti

Zvezda ide ka plej-ofu; Trener Asvela objasnio tajm-aut; Sferopulos ponosan; Lovernj: "Čudan osećaj"

Zvezda ide ka plej-ofu; Trener Asvela objasnio tajm-aut; Sferopulos ponosan; Lovernj: "Čudan osećaj"

B92 pre 4 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Asvel rezultatom 73:66 u 25. kolu Evrolige. Crvena zvezda je posle pobede nad Partizanom u "večitom" derbiju uspela da dođe do druge uzastopne pobede u Evroligi i to pred svojim navijačima. Crvena zvezda je bila… »
Sferopulos nikad kraći: "Ponosan sam"

Sferopulos nikad kraći: "Ponosan sam"

B92 pre 4 dana
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo utiske nakon pobede svog tima u Areni nad ekipom Asvela u 25. kolu Evrolige. Zvezda je slavila nad Asvelom rezultatom 73:66 u Beogradskoj areni, a Sferopulos je bio zadovoljan igrom svog tima. "Ponosan sam na… »
Utakmica sezone u Evroligi - PAO dobio Fener kao što je Zvezda Partizan!

Utakmica sezone u Evroligi - PAO dobio Fener kao što je Zvezda Partizan!

B92 pre 4 dana
Košarkaši Panatinaikosa savladali su Fenerbahče rezultatom 91:90 u "sudaru titana" u 25. kolu Evrolige. Svako će imati svoje mišljenje, ali će se svi složiti da je ovo jedna od najboljih, ako ne i najbolja utakmica u sezoni elitnog takmičenja… »
Asvel poslednji put nije imao šanse: Kako je Šabaz Nejpir uništio Francuze u Beogradu! (video)

Asvel poslednji put nije imao šanse: Kako je Šabaz Nejpir uništio Francuze u Beogradu! (video)

Hot sport pre 5 dana
Evo kako je to izgledalo prošle sezone! Evroligaška borba se nastavlja, a večeras od 20 časova u Beogradskoj areni Crvena zvezda dočekuje Asvel. Duel dolazi nakon velike pobede u večitom derbiju, kojom su crveno-beli učvrstili svoju poziciju u… »
Crvena zvezda dočekuje Asvel - Bitka za plej-of u "Areni"

Crvena zvezda dočekuje Asvel - Bitka za plej-of u "Areni"

Sportske.net pre 5 dana
Crvena zvezda nastavlja pohod na plej-of Evrolige večeras od 20 časova u Beogradskoj areni kada će Crveno-beli dočekati Asvel. Ovaj duel dolazi samo nekoliko dana nakon pobede nad Partizanom u večitom derbiju, što je dodatno učvrstilo ekipu Janisa… »
Sferopulos prelomio sa kojim timom napada Asvel

Sferopulos prelomio sa kojim timom napada Asvel

Danas pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20 časova igraju meč 25. kola Evrolige protiv Asvela. Iako su izabranici Janisa Sferopulosa daleko ispred Francuza na tabeli i meč će se igrati u prepunoj Beogardskoj reni crveno-beli nisu baš apsolutni favoriti… »
Zvezda protiv asvela: Ključan meč za plej-of!

Zvezda protiv asvela: Ključan meč za plej-of!

Hot sport pre 5 dana
Crveno-beli jure novu pobedu pred punom Arenom, ali francuski tim stiže sa jasnim ambicijama. Evroligaška borba se nastavlja, a večeras od 20 časova u Beogradskoj areni Crvena zvezda dočekuje Asvel. Duel dolazi nakon velike pobede u večitom derbiju… »
Crvena zvezda dočekuje Asvel: Bitka za plej-of u Areni!

Crvena zvezda dočekuje Asvel: Bitka za plej-of u Areni!

Hot sport pre 5 dana
Crveno-beli u sjajnom ritmu, ali francuski tim stiže sa velikim ambicijama! Crvena zvezda nastavlja pohod na plej-of Evrolige večeras od 20 časova u Beogradskoj areni kada će Crveno-beli dočekati Asvel. Ovaj duel dolazi samo nekoliko dana nakon… »
Džons: Samo je važno da budemo u plej-ofu

Džons: Samo je važno da budemo u plej-ofu

Sportski žurnal pre 5 dana
Partizana se nada revanšu za poraz kod kuće. Partizan ulazi u još jedno duplo kolo Evrolige, gde ih očekuju dva gostovanja. Prvi izazov biće duel protiv Virtusa u Bolonji, tima koji ih je već savladao u Beogradu. Partizan se nalazi na 11. mestu na… »
Lundberg: Očekujem pobedu u Bolonji

Lundberg: Očekujem pobedu u Bolonji

Sportski žurnal pre 5 dana
„Moramo da meču protiv Virtusa pristupimo kao finalu”. Košarkaš Partizana Ife Lundberg očekuje pobedu nad Virtusom u 25. kolu Evrolige, sutra od 20.30 časova u Bolonji. - Očekujem pobedu, moramo tamo da odigramo kao da je finale - rekao je… »
Crvena zvezda, protiv Asvela, igra novi meč Evrolige: Neka se ponovi "večiti derbi"

Crvena zvezda, protiv Asvela, igra novi meč Evrolige: Neka se ponovi "večiti derbi"

Euronews pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde ponovo su u velikom naletu, a večeras protiv Asvela, u 25. kolu Evrolige (20.30), imaju priliku da nanižu četvrtu pobedu u nizu, računajući i nastupe u AdmiralBet ABA ligi. Posle poraza od Makabija iz Tel Aviva, crveno-beli… »
Evroliga odredila sudije za Partizanov duel protiv Virtusa

Evroliga odredila sudije za Partizanov duel protiv Virtusa

B92 pre 5 dana
Partizan posle poraza u duelu protiv Crvene zvezde očekuje novi evroligaški okršaj. Naredni protivnik crno-belih biće ekipa Virtusa iz Bolonje, koja je bila bolja od Partizana u prvom duelu koji se igrao u Beogradskoj areni. Ova meč za košarkaše… »
Karlik Džons pred put u bolonju: „Imamo veru u to da idemo po pobedu“

Karlik Džons pred put u bolonju: „Imamo veru u to da idemo po pobedu“

Hot sport pre 5 dana
„Osećam se dobro, mislim da smo imali vremena da se oporavimo“ Crno-beli ulaze u još jednu izazovnu nedelju u Evroligi, gde ih očekuju gostovanja Virtusu i Monaku. Pred put u Italiju i Francusku, plejmejker Partizana Karlik Džons izneo je svoja… »
„Braun propustio samo jedan trening, to pokazuje želju“

„Braun propustio samo jedan trening, to pokazuje želju“

Sport klub pre 5 dana
Košarkaši Partizana u novoj duploj nedelji Evrolige gostovaće Virtusu i Monaku, a pred polazak ka Bolonji razgovarali smo sa trenerom crno-belih Željkom Obradovićem. Partizan je izgubio od Virtusa u prvom delu sezone. „Izgubili smo kako smo već… »
Pokuševski za SK: Da budemo pozitivni u glavi (VIDEO)

Pokuševski za SK: Da budemo pozitivni u glavi (VIDEO)

Sport klub pre 5 dana
Partizan ove nedelje gostuje Virtusu i Monaku, a pred polazak ka Italiji naš kolega Marko Vlahović ratgovarao je i sa Aleksejem Pokuševskim. „Temperatura skoro 39.5 i držalo me je tri dana. Dosta me je to i umorilo, ali sada je dobro. Žao mi je… »
Ife Lundberg upitan o derbiju pred duplo kolo: „Poraz kao poraz, ništa drugo“

Ife Lundberg upitan o derbiju pred duplo kolo: „Poraz kao poraz, ništa drugo“

Hot sport pre 5 dana
Partizan u Bolonji, pa u Monaku! Košarkaši Partizana spremni su za duplo kolo u Evroligi, gde ih očekuju gostovanja Virtusu i Monaku. Ekipa se okupila ispred stadiona u Humskoj pre polaska na aerodrom, a pred put je izjavu dao Ife Lundberg. Danski bek… »
Lundberg želi osvetu u Bolonji: "Sad moramo mi njih da dobijemo"

Lundberg želi osvetu u Bolonji: "Sad moramo mi njih da dobijemo"

B92 pre 5 dana
Košarkaše Partizana očekuje novo duplo gostovanje u još jednom duplom kolu Evrolige. Pred crno-belima su nove dve veoma važne utakmice u Evroligi, pogotovo posle poraza od Crvene zvezde u prošlom kolu. Prva utakmica koja je na rasporedu jeste protiv… »
Džons: "Samo je bitno da budemo u plej-ofu"

Džons: "Samo je bitno da budemo u plej-ofu"

B92 pre 5 dana
Partizan je spreman za još jedno duplo kolo u Evroligi, gde će ponovo imati dva gostovanja. Pred crno-belima su nove dve veoma važna utakmice u ovom takmičenju, gde bi sa eventualnim pobedama napravili veliki korak ka ispunjenju krajnjog cilja, a to… »

Vesti dana »