Повезане вести
Обрадовић о Мијаиловићевој смени: "Немам ни тачне информације, ми знамо наш циљ..."
Спортске.нет 04.02.2025
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић још једном је поновио да је заједнички циљ свих у клубу да црно-бели добију вишегодишњу лиценцу Евролиге. Упитан је Жељко Обрадовић уочи путовања екипе у Болоњу да прокоментарише… »
Жељко Обрадовић о сменама у ЈСД Партизан: Остоја Мијаиловић ради изванредан посао… (ВИДЕО)
Данас 04.02.2025
Нови председник Југословенског спортског друштва Партизан је прослављени одбојкаш Жељко Танасковић. Дојучерашњи први сарадник Остоје Мијаиловића у ЈСД Партизан добио је поверење делегата на суботњој Ванредној скупштини и… »
Обрадовић први пут проговорио о смени Остоје Мијаиловића: Убрзо је променио тон и причао о евролигашкој лиценци Партизана
Нова 04.02.2025
Остоја Мијаиловић више није председник ЈСД Партизан, већ "само" председник КК Партизан. О томе што се дешавало претходних дана је одлучио да проговори и Жељко Обрадовић, тренер црно-белих. Како је само одјекнула вест да… »
Обрадовић: Мијаиловић смењен, немам шта да коментаришем
Спортски журнал 04.02.2025
Некадашњи одбојкаш Жељко Танасковић именован је пре три дана на ванредној изборној Скупштини за новог председника ЈСД Партизан. Жељко Обрадовић је упитан да прокоментарише одлуку ЈСД Партизан да смени Остоју Мијаиловића са… »
Жељко Обрадовић се огласио о смени у ЈСД Партизан: „Ја бих волео да коментаришем када будем имао тачне информације“ (видео)…
Хот спорт 04.02.2025
„Оно што знам је да је Остоја Мијаиловић смењен, као и цео УО“ Кошаркаши Партизана настављају такмичење у Евролиги утакмицом против Виртуса, која је заказана за среду у 20:30 у Болоњи у оквиру 25. кола регуларног дела сезоне… »
Вести дана »
Пузигаћа честитао Партизану: Ево шта је Раднички коштало пораза...
Курир пре 41 минутајош 31 повезана