Povezane vesti
Nastavnici škole “Ivo Andrić” : Ako neko dobije otkaz, svi dajemo otkaz
N1 Info 04.02.2025
“Uz nas stoje i uprava škole i direktor. To je jedinstvo koje nas drži i mi smo tako i došli do toga da potpišemo “blanko” otkaze. Dakle, ako neko od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz”, izjavila je učiteljica Vera Stojanović u Osnovnoj školi “Ivo… »
Nastavnici škole “Ivo Andrić”: Ako neko dobije otkaz, svi dajemo otkaz
Nova 04.02.2025
“Uz nas stoje i uprava škole i direktor. To je jedinstvo koje nas drži i mi smo tako i došli do toga da potpišemo “blanko” otkaze. Dakle, ako neko od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz”, izjavila je učiteljica Vera Stojanović u Osnovnoj školi “Ivo… »
Nastavnici škole “Ivo Andrić” : Ako neko dobije otkaz, svi dajemo otkaz
Novi magazin 04.02.2025
Vesti dana »

Jak zemljotres pogodioTursku, ima nestalih u ruševinama, treslo se i u Istanbulu /video/
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih

VIDEO PUF: Naprednjaci napali naše članove u Bačkom Petrovcu, neki od njih imali i noževe
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Napeto u Novom Sadu: Dve grupe građana se sukobile zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama (video)
Blic pre 56 minutajoš 35 povezanih

Srbija pala u drami sa Španijom: Kusturica promašio trojku za pobedu
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih

Ovo je trenutak kada je ubica pobegao sa mesta zločina u Gnjilanu: Kamere zabeležile jeziv snimak
Telegraf pre 6 minutajoš 22 povezane