Povezane vesti
Nastavnici škole “Ivo Andrić” : Ako neko dobije otkaz, svi dajemo otkaz
N1 Info 04.02.2025
“Uz nas stoje i uprava škole i direktor. To je jedinstvo koje nas drži i mi smo tako i došli do toga da potpišemo “blanko” otkaze. Dakle, ako neko od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz”, izjavila je učiteljica Vera Stojanović u Osnovnoj školi “Ivo… »
Nastavnici škole “Ivo Andrić”: Ako neko dobije otkaz, svi dajemo otkaz
Nova 04.02.2025
“Uz nas stoje i uprava škole i direktor. To je jedinstvo koje nas drži i mi smo tako i došli do toga da potpišemo “blanko” otkaze. Dakle, ako neko od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz”, izjavila je učiteljica Vera Stojanović u Osnovnoj školi “Ivo… »
Nastavnici škole “Ivo Andrić” : Ako neko dobije otkaz, svi dajemo otkaz
Novi magazin 04.02.2025
Vesti dana »

Rusija izvela žestok napad na Ukrajinu: Evropa u panici, Poljska podigla avione zbog pretnji uz granicu (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih

Četvrt veka od petooktobarskih promena 2000. Godine Demonstracije koje su dovele do svrgavanja režima Slobodana Miloševića
Dnevnik pre 58 minutajoš 10 povezanih

Golman govorio posle tri sata derbija u Humskoj, a onda se osvrnuo na Albaniju: "Da pobedimo i osiguramo..."
Telegraf pre 8 minutajoš 16 povezanih

Jokićeva hladnokrvnost sprečila opštu tuču nakon ružnog poteza velikog rivala VIDEO
Nova pre 18 minutajoš 14 povezanih