Povezane vesti

Boki 13 hitno primljen u bolnicu: Loše reaguje na terapije, evo u kakvom je stanju

Boki 13 hitno primljen u bolnicu: Loše reaguje na terapije, evo u kakvom je stanju

Mondo 04.02.2025
Makedonski šoumen prolazi kroz pakao nakon izlaska iz zatvora. Šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nakon izlaska iz zatvora krajem 2023. godine, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Tokom četiri i po godine boravka u zatvoru… »
Boki 13 primljen u bolnicu! Ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja, oglasio se iz bolničke postelje: Moj organizam loše…

Boki 13 primljen u bolnicu! Ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja, oglasio se iz bolničke postelje: Moj organizam loše…

Kurir 04.02.2025
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nakon izlaska iz zatvora krajem 2023. godine, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Tokom četiri i po godine boravka u zatvoru, pretrpeo je više operacija i sada je na kućnom lečenju. Nakon… »
Boki 13 primljen u bolnicu! Ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja: "Organizam loše prihvata terapije"

Boki 13 primljen u bolnicu! Ovo su detalji njegovog zdravstvenog stanja: "Organizam loše prihvata terapije"

Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nakon izlaska iz zatvora krajem 2023. godine, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Tokom četiri i po godine boravka u zatvoru, pretrpeo je više operacija i sada je na kućnom… »
Boki 13 primljen u bolnicu: Ovo su detalji: "Moj organizam loše prihvata terapije"

Boki 13 primljen u bolnicu: Ovo su detalji: "Moj organizam loše prihvata terapije"

Blic 03.02.2025
Šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, krajem 2023. godine izašao je iz zatvora u kojem je proveo četiri i po godine zbog optužbe da je svoju nevladinu organizaciju navodno koristio za prevaru i pranje novca. Bojan je tokom boravka u zatvoru… »

Vesti dana »