Povezane vesti

Nekadašnji predsednik Slovenije: Podrška gradonačelnika Ljubljane Vučiću je greška

Nekadašnji predsednik Slovenije: Podrška gradonačelnika Ljubljane Vučiću je greška

Danas pre 1 sat
Nekadašnji predsednik Slovenije Milan Kučan ocenio je kao političku grešku podršku gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kučan je za Radio-televiziju Slovenije rekao da je uveren da građani Ljubljane ne… »
Janković: Ostajem pri svom stavu, podržavam pronalaženje rešenja, Vučić je moj prijatelj

Janković: Ostajem pri svom stavu, podržavam pronalaženje rešenja, Vučić je moj prijatelj

Euronews pre 1 sat
Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković izjavio je da je pismom podrške koju je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, želeo da mu pruži podršku u pronalaženju rešenja za trenutnu političku situaciju, kao i da ostaje pri stavu da mu je… »
„Za mene je Vučić najbolji predsednik u regionu“: Gradonačelnik Ljubljane opet hvali svog „dobrog prijatelja“

„Za mene je Vučić najbolji predsednik u regionu“: Gradonačelnik Ljubljane opet hvali svog „dobrog prijatelja“

Danas pre 4 sati
Na redovnoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković komentarisao aktuelna dešavanja. Još se nije slegla prašina oko pisma podrške koje je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Janković je naglasio da je Vučiću… »
Gradonačelnik Ljubljane: Podrška Vučiću moje lično mišljenje

Gradonačelnik Ljubljane: Podrška Vučiću moje lično mišljenje

Novi magazin pre 4 sati
Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković koji je na meti kritika zbog pisma podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rekao je da je u pismu naveo svoje lično mišljenje dodajući da nema ovlašćenja da Vučiću ponudi pomoć - ni od Grada… »

Vesti dana »