Povezane vesti
Naša pevačica ima samo završenu osnovnu školu! izbacili je iz Zvezda Granda kad joj je sestra bila najpopularnija na Balkanu,…
Kurir 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je 2010. godine učestvovala u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma "Bato, bre" vinula ju je u nebesa. - Nikad mi… »
Ova pevačica je završila samo osnovnu školu, a danas zarađuje masne pare: „Na audiciju za Zvezde Granda sam otišla sa željom…
Nova 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je postala poznata 2010. godine učestvovanjem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena rođena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma „Bato, bre“ vinula ju je… »
Jedna od najplaćenijih naših pevačica ima završenu samo osnovnu školu, izbacili je iz "Zvezda Granda" kad joj je sestra bila…
Blic 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je 2010. godine učestvovala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma "Bato, bre" vinula ju je u nebesa. - Nikad mi… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih

Kličko: Zelenski će morati da donese teške odluke u vezi sa teritorijama
RTV pre 2 satajoš 41 povezana

Dodik optužuje Veliku Britaniju: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučića stoje Britanci
Radio 021 pre 3 minutajoš 14 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih