Povezane vesti

Naša pevačica ima samo završenu osnovnu školu! izbacili je iz Zvezda Granda kad joj je sestra bila najpopularnija na Balkanu,…

Naša pevačica ima samo završenu osnovnu školu! izbacili je iz Zvezda Granda kad joj je sestra bila najpopularnija na Balkanu,…

Kurir 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je 2010. godine učestvovala u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma "Bato, bre" vinula ju je u nebesa. - Nikad mi… »
Ova pevačica je završila samo osnovnu školu, a danas zarađuje masne pare: „Na audiciju za Zvezde Granda sam otišla sa željom…

Ova pevačica je završila samo osnovnu školu, a danas zarađuje masne pare: „Na audiciju za Zvezde Granda sam otišla sa željom…

Nova 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je postala poznata 2010. godine učestvovanjem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena rođena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma „Bato, bre“ vinula ju je… »
Jedna od najplaćenijih naših pevačica ima završenu samo osnovnu školu, izbacili je iz "Zvezda Granda" kad joj je sestra bila…

Jedna od najplaćenijih naših pevačica ima završenu samo osnovnu školu, izbacili je iz "Zvezda Granda" kad joj je sestra bila…

Blic 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je 2010. godine učestvovala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma "Bato, bre" vinula ju je u nebesa. - Nikad mi… »

Vesti dana »