Povezane vesti
Naša pevačica ima samo završenu osnovnu školu! izbacili je iz Zvezda Granda kad joj je sestra bila najpopularnija na Balkanu,…
Kurir 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je 2010. godine učestvovala u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma "Bato, bre" vinula ju je u nebesa. - Nikad mi… »
Ova pevačica je završila samo osnovnu školu, a danas zarađuje masne pare: „Na audiciju za Zvezde Granda sam otišla sa željom…
Nova 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je postala poznata 2010. godine učestvovanjem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena rođena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma „Bato, bre“ vinula ju je… »
Vesti dana »
Predsednik RIK: Za sada 8.210 biračkih mesta u Srbiji, još ih treba odrediti u inostranstvu i zatvorima
Glas Zaječara pre 3 satajoš 24 povezane
STAV o aboliciji: Ne prihvatamo da nas izjednačavate sa nasilnicima
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 29 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Serbian News Media pre 5 satijoš 23 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 51 minutajoš 66 povezanih
Savet REM-a nije postigao dogovor o proširenju monitoringa medija u izbornoj kampanji
Radio 021 pre 30 minutajoš 15 povezanih