Povezane vesti
Naša pevačica ima samo završenu osnovnu školu! izbacili je iz Zvezda Granda kad joj je sestra bila najpopularnija na Balkanu,…
Kurir 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je 2010. godine učestvovala u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma "Bato, bre" vinula ju je u nebesa. - Nikad mi… »
Ova pevačica je završila samo osnovnu školu, a danas zarađuje masne pare: „Na audiciju za Zvezde Granda sam otišla sa željom…
Nova 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je postala poznata 2010. godine učestvovanjem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena rođena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma „Bato, bre“ vinula ju je… »
Jedna od najplaćenijih naših pevačica ima završenu samo osnovnu školu, izbacili je iz "Zvezda Granda" kad joj je sestra bila…
Blic 04.02.2025
Pevačica Edita Aradinović je 2010. godine učestvovala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, ispala je u baražu. U tom periodu je njena sestra Indi Aradinović bila u samom estradnom vrhu, a pesma "Bato, bre" vinula ju je u nebesa. - Nikad mi… »
Vesti dana »
Srbija do bronze na Evropskom prvenstvu, Hena Kurtagić najbolji bloker šampionata
IndeksOnline pre 1 satjoš 75 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih
Oglasio se Ulrih Zigmund nakon pobede AfD-a: Nude koaliciju ostalima, ali ne odustaju od svoje krajnje desne politike
Nova pre 1 minutjoš 49 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 42 povezane
Prijave za 6.000 dinara počinju u ponoć: Evo ko mora da se prijavi, ko novac dobija automatski i kada stiže isplata
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih