Povezane vesti

Dončić može da odjavi Lejkerse?! Najveća frašiza NBA lige ušla u ogroman rizik! (video)

Dončić može da odjavi Lejkerse?! Najveća frašiza NBA lige ušla u ogroman rizik! (video)

Hot sport pre 1 sat
Riskantan potez! U narednih nekoliko nedelja košarkaška javnost u Americi i NBA ligi biće zaokupljena trejdom Luke Dončića iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse, gde je u suprotnom smeru otišao Entoni Dejvis. Ova informacija odjeknula je kao… »
Jedna stvar koja nema veze sa košarkom uzbudila Dončića: Prvo obrađanje Luke kao Jezeraša! (video)

Jedna stvar koja nema veze sa košarkom uzbudila Dončića: Prvo obrađanje Luke kao Jezeraša! (video)

Hot sport pre 49 minuta
Slovenac prilično jasan! U narednih nekoliko nedelja košarkaška javnost u Americi i NBA ligi biće zaokupljena trejdom Luke Dončića iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse, gde je u suprotnom smeru otišao Entoni Dejvis. Ova informacija odjeknula… »
„Otarasili su se svih koji su mi se dopadali“: Dalas otpuštao sve koji su bili bliski sa Dončićem, a sve zbog ovoga

„Otarasili su se svih koji su mi se dopadali“: Dalas otpuštao sve koji su bili bliski sa Dončićem, a sve zbog ovoga

Nova pre 4 sati
Dalas Maveriksi bili su otpustili veliki broj članova osoblja tima koji su bili bliski sa Lukom Dončićem, a sve iz jednog razloga. Odjeknula je vest da je Dončić trejdovan u Lejkerse i to je ovih dana glavna košarkaška tema. Mnoge sadašnje i… »
I najbolji na svetu šokiran trejdom Dončića u Lejkerse: „To me boli…“

I najbolji na svetu šokiran trejdom Dončića u Lejkerse: „To me boli…“

Nova pre 3 sata
Najbolji američki fudbaler sveta i kvoterbek Kanzas siti Čifsa, Patrik Mahoms, iznenađen je trejdom Luke Dončića u Los Anđeles Lejkerse. Odjeknula je vest da je Dončić trejdovan u Lejkerse i to je ovih dana glavna košarkaška tema. Mnoge… »
Mahoms: "Boli me što je Luka otišao"

Mahoms: "Boli me što je Luka otišao"

B92 pre 4 sati
Nema ko nije reagovao na vest da je Luka Dončić trejdovan iz redova Dalasa u Los Anđeles Lejkerse. Posle svih košarkaških čelnika i radnika, reagovao je i kvoterbek Kanzas siti Čifsa Patrik Mahoms. On je veliki navijač Dalasa i pogodila ga je vest… »
Mahoms: Teško je, gledao sam Luku od njegove 18. godine

Mahoms: Teško je, gledao sam Luku od njegove 18. godine

Sport klub pre 7 sati
Trejd Luke Dončića iz Dalasa u Los Anđeles Lejkerse tema je o kojoj se priča danima. I o kojoj će se pričati godinama. O Dončićevom odlasku iz Maveriksa govorio je i kvoterbek Kanzas siti Čifsa, Patrik Mahoms. „Teško je. Mislim da sam gledao… »

Vesti dana »