Povezane vesti
Hrvatski NBA košarkaš o Dejanu Milojeviću: Bio je sjajan čovek, mnogo mi nedostaje
Danas pre 4 sati
Hrvatski košarkaš Ivica Zubac, koji nastupa za Los Anđeles Kliperse, govoreći za španski Mundo Deportivo, dotakao se svog igračkog razvoja u Megi, gde mu je trener bio Dejan Milojević. „U Evropi se treneri boje otkaza i zato ne igraju sa mlađim… »
Hrvat igra sezonu karijere u NBA, pričao o Dejanu Milojeviću i Megi: „Jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao, mnogo mi…
Nova pre 4 sati
Ivica Zubac, košarkaš Los Anđeles Klipersa, govorio je o Dejanu Milojeviću, s kojim je imao prilike da sarađuje u Megi. Dejan Milojević je preminuo posle srčanog udara u januaru prošle godine, ali se o njegovom liku i delu i dalje priča, i to… »
Ivica Zubac: Dejan Milojević mi mnogo nedostaje
Sport klub pre 5 sati
Hrvatski centar Ivica Zubac dotakao se brojnih tema govoreći za španski Mundo Deportivo, među kojima su (između ostalih) stanje u njegovim LA Klipersima, talentu košarkaša rodom iz bivše Jugoslavije i reprezentaciji njegove zemlje. „U Evropi se… »
Zubac o Milojeviću: "Mnogo mi nedostaje"
B92 pre 6 sati
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Ivica Zubac govorio je o Dejanu Milojeviću u intervjuu za "Mundo Deportivo". Hrvatski košarkaš imao je priliku da sarađuje sa Milojevićem dok je nosio dres Mege. "Pre svega je bio neverovatan čovek, jedan od… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Deo roditelja ipak ušao na sednicu Saveta roditelja Devete beogradske gimnazije: Održan veliki protest u Kragujevcu, skupovi građana u više gradova
Nova pre 23 minutajoš 51 povezana
Najmaje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi" u Švedskoj
BBC News pre 35 minutajoš 48 povezanih
Obustava rada advokature u Srbiji kao podrška studentskim zahtevima
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 23 povezane