Povezane vesti
Hrvatski NBA košarkaš o Dejanu Milojeviću: Bio je sjajan čovek, mnogo mi nedostaje
Danas 04.02.2025
Hrvatski košarkaš Ivica Zubac, koji nastupa za Los Anđeles Kliperse, govoreći za španski Mundo Deportivo, dotakao se svog igračkog razvoja u Megi, gde mu je trener bio Dejan Milojević. „U Evropi se treneri boje otkaza i zato ne igraju sa mlađim igračima… »
Hrvat igra sezonu karijere u NBA, pričao o Dejanu Milojeviću i Megi: „Jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao, mnogo mi…
Nova 04.02.2025
Ivica Zubac, košarkaš Los Anđeles Klipersa, govorio je o Dejanu Milojeviću, s kojim je imao prilike da sarađuje u Megi. Dejan Milojević je preminuo posle srčanog udara u januaru prošle godine, ali se o njegovom liku i delu i dalje priča, i to širom NBA… »
Ivica Zubac: Dejan Milojević mi mnogo nedostaje
Sport klub 04.02.2025
Hrvatski centar Ivica Zubac dotakao se brojnih tema govoreći za španski Mundo Deportivo, među kojima su (između ostalih) stanje u njegovim LA Klipersima, talentu košarkaša rodom iz bivše Jugoslavije i reprezentaciji njegove zemlje. „U Evropi se treneri… »
Zubac o Milojeviću: "Mnogo mi nedostaje"
B92 04.02.2025
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Ivica Zubac govorio je o Dejanu Milojeviću u intervjuu za "Mundo Deportivo". Hrvatski košarkaš imao je priliku da sarađuje sa Milojevićem dok je nosio dres Mege. "Pre svega je bio neverovatan čovek, jedan od najboljih koje… »
Vesti dana »
Raguš (SNS): Poslanici vladajuće većine želeli dijalog sa delegacijom EP, ali ga nismo dobili
Beta pre 14 minutajoš 50 povezanih
Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 30. januara
Šabačke novosti pre 8 minutajoš 30 povezanih
Stigao vam je previsok račun za struju: Evo u kako podneti prigovor i u kojim slučajevima je to moguće
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Vitkof i Kušner u Moskvi; Tramp: Ukrajina bi mogla da izgubi još više teritorija
RTV pre 24 minutajoš 46 povezanih