Повезане вести

Ема Радујко тужила Баку Прасета: Јутјубер открио због чега и рекао да планира да узврати контратужбом

Ема Радујко тужила Баку Прасета: Јутјубер открио због чега и рекао да планира да узврати контратужбом

Нова 04.02.2025
Бака Прасе је објавио да је добио тужбу од Еме Радујко. Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, огласио се на Инстаграму важном објавом. Он је саопштио да га је тужила певачица Ема Радујко, а открио је и због чега. „За… »
Наша певачица тужила Баку Прасета након што је рекао да је спонзоруша: Пресавила табак, он се огласио

Наша певачица тужила Баку Прасета након што је рекао да је спонзоруша: Пресавила табак, он се огласио

Блиц 04.02.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, недавно је изнео шок тврдње о певачици Еми Радујко. Бака Прасе се сада огласио на свом Инстаграм профилу где је открио да га је певачица тужила. - За добро јутро сам сазнао да Ема… »
Певачица тужила баку прасета! За јавно понижавање и клевете одговараће на суду, огласио се инфлуенсер и открио детаље

Певачица тужила баку прасета! За јавно понижавање и клевете одговараће на суду, огласио се инфлуенсер и открио детаље

Курир 04.02.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, открио је да га је певачица Ема Радујко тужила. - За добро јутро сам сазнао да Ема Радујко хоће да ме тужи јер сам рекао да је спонзоруша. Откад је говорење истине илегално? -… »

Вести дана »