Povezane vesti

Ema Radujko tužila Baku Praseta: Jutjuber otkrio zbog čega i rekao da planira da uzvrati kontratužbom

Ema Radujko tužila Baku Praseta: Jutjuber otkrio zbog čega i rekao da planira da uzvrati kontratužbom

Nova pre 4 sati
Baka Prase je objavio da je dobio tužbu od Eme Radujko. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na Instagramu važnom objavom. On je saopštio da ga je tužila pevačica Ema Radujko, a otkrio je i zbog čega. „Za dobro jutro sam… »
Naša pevačica tužila Baku Praseta nakon što je rekao da je sponzoruša: Presavila tabak, on se oglasio

Naša pevačica tužila Baku Praseta nakon što je rekao da je sponzoruša: Presavila tabak, on se oglasio

Blic pre 5 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je izneo šok tvrdnje o pevačici Emi Radujko. Baka Prase se sada oglasio na svom Instagram profilu gde je otkrio da ga je pevačica tužila. - Za dobro jutro sam saznao da Ema Radujko hoće da me… »
Pevačica tužila baku praseta! Za javno ponižavanje i klevete odgovaraće na sudu, oglasio se influenser i otkrio detalje

Pevačica tužila baku praseta! Za javno ponižavanje i klevete odgovaraće na sudu, oglasio se influenser i otkrio detalje

Kurir pre 5 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je da ga je pevačica Ema Radujko tužila. - Za dobro jutro sam saznao da Ema Radujko hoće da me tuži jer sam rekao da je sponzoruša. Otkad je govorenje istine ilegalno? - napisao je Jutjuber na… »

Vesti dana »