Повезане вести

"Приче о килажи нису тачне, не знам зашто су ово урадили": Лука Дончић први пут отворио душу, мислио да је све шала

"Приче о килажи нису тачне, не знам зашто су ово урадили": Лука Дончић први пут отворио душу, мислио да је све шала

Мондо 04.02.2025
Словеначки НБА ас први пут се огласио из Лос Анђелеса као нови играч Лејкерса. Лука Дончић је стигао у Лејкерсе и први пут се обратио јавности. Није хтео да буде трејдован у Лос Анђелес, хтео је да остане у Даласу до краја… »
Лука Дончић представљен у Лејкерсима: Мислио сам да је првоаприлска шала

Лука Дончић представљен у Лејкерсима: Мислио сам да је првоаприлска шала

Политика 04.02.2025
Промена клуба Луке Дончића шокирала је читаву „спортску планету” и дефинитивно је једна од централних тема свих светских медија. Страсти се још не смирују. Потпуно је невероватно да ни сами актери овог НБА трејда нису имали појма… »
"Сви се плашили Дончића осим мене, гледао сам како му скидају килажу": Својим очима видео шта Луки доносе да пије

"Сви се плашили Дончића осим мене, гледао сам како му скидају килажу": Својим очима видео шта Луки доносе да пије

Мондо 04.02.2025
Некадашњи функционер Даласа открио је да није само Лука Дончић био немаран према својој килажи и кондицији, већ и да ни челници Маверикса нису знали увек шта је најбоље за њега. Грчко-канадски стручњак Харалабос Вулгарис… »
Дончић представљен у Лос Анђелесу: Био сам шокиран као и сви други због трејда, морао сам да проверим да ли је 1. април

Дончић представљен у Лос Анђелесу: Био сам шокиран као и сви други због трејда, морао сам да проверим да ли је 1. април

Спортски журнал 04.02.2025
Лука је рекао да је узбуђен због новог поглавља са Леброном Џејмсом и славним тимом. Словенац Лука Дончић рекао је да је био шокиран као и читав кошаркашки свет када га је Далас послао у Лос Анђелес Лејкерсе. Дончић је два дана… »
"Сан се остварио, волео бих да је коби ту..": Дончић представљен у Лејкерсима

"Сан се остварио, волео бих да је коби ту..": Дончић представљен у Лејкерсима

Вечерње новости 04.02.2025
Лука Дончић појавио се први пут као члан Лос Анђелес Лејкерса. Фото: Профимедиа Природно био је веома изненађен, али ипак је свестан величине прилике коју је добио да игра у једној од најтрофејнијих и најутицајнијих спортских… »
Дончић причао о килажи и трачевима: „Знам да…“ ВИДЕО

Дончић причао о килажи и трачевима: „Знам да…“ ВИДЕО

Нова 04.02.2025
Лука Дончић имао је непријатно питање по доласку у Лос Анђелес током представљања у дресу Лејкерса. Словеначки репрезентативац је завршио своју епизоду у Даласу са само једним финалом НБА лиге, а у Мавериксе је у трејду отишао… »
Дончић: Морао сам да видим да ли је 1. април

Дончић: Морао сам да видим да ли је 1. април

Спорт клуб 04.02.2025
Лука Дончић појавио се први пут пред медијима као члан Лос Анђелес Лејкерса. После почетног шока могло се видети ипак задовољство код словеначког аса после мега трејда у којем је у правцу Даласа отишао Ентони Дејвис. Природно… »
ВИДЕО Дончић се шокирао када је сазнао за трејд: „Морао сам да проверим да није био 1. април…“

ВИДЕО Дончић се шокирао када је сазнао за трејд: „Морао сам да проверим да није био 1. април…“

Нова 04.02.2025
Лос Анђелес Лејкерси представили су Луку Дончића као нову звезду и Словенац је по први пут причао пред медијима након шокантног трејда. У замену за Луку Дончића, Далас Маверикси су добили Ентонија Дејвиса и кошаркашки свет је још… »
Далас опет трејдовао - стиже Мартин

Далас опет трејдовао - стиже Мартин

Б92 04.02.2025
Кејлеб Мартин је постао нови играч Далас Маверикса. Лука Дончић напушта Далас Мавериксе и трејдован је у Лос Анђелес Лејкерсе! Потпуно је невероватно да ни сами актери трејда нису имали појма да се овако нешто спрема. И многе… »
Дончић утучен по трејду у Лејкерсе: „Било је веома тешко, прва два дана су трајала као месец“

Дончић утучен по трејду у Лејкерсе: „Било је веома тешко, прва два дана су трајала као месец“

Нова 04.02.2025
Лос Анђелес Лејкерси представили су Луку Дончића као нову звезду и Словенац је по први пут причао пред медијима након трејда. У замену за Луку Дончића, Далас Маверикси су добили Ентонија Дејвиса и кошаркашки свет је још увек… »
Дончић стигао у Лејкерсе: "Тешко је - помислио сам да је 1. април" ВИДЕО

Дончић стигао у Лејкерсе: "Тешко је - помислио сам да је 1. април" ВИДЕО

Б92 04.02.2025
Лука Дончић је и званично представљен као нови кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса. Лука Дончић напушта Далас Мавериксе и трејдован је у Лос Анђелес Лејкерсе! Потпуно је невероватно да ни сами актери трејда нису имали појма да се… »
Лејкерси ризикују са Дончићем: "Није гаранција да остаје" ВИДЕО

Лејкерси ризикују са Дончићем: "Није гаранција да остаје" ВИДЕО

Б92 04.02.2025
Амерички медији се увелико баве трансфером Луке Дончића из Далас Маверикса у Лос Анђелес Лејкерсе и потенцијалним новим уговором. Лука Дончић напушта Далас Мавериксе и трејдован је у Лос Анђелес Лејкерсе! Потпуно је невероватно… »
Шок пролази, медији пишу: Зашто је, побогу, Дончић трејдован?

Шок пролази, медији пишу: Зашто је, побогу, Дончић трејдован?

Спорт клуб 04.02.2025
Слеже се иницијални шок после твита Шемса Чараније у који многи испрва нису могли да поверују. Лука Дончић, више није играч Далас Меверикса. Због чега је ова прича привукла толико пажње у читавој јавности, не само спортској или… »

Вести дана »