Povezane vesti
Tinejdžer (17) pao sa prozora Doma za učenike Užas u Vranju: Poznato stanje povređenog
Kurir 04.02.2025
Mladić (17) iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon pregleda u ZC Vranje… »
Sa prozora Doma učenika u Vranju pao mladić
OK radio 04.02.2025
Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon pregleda u… »
Sedamnaestogodišnjak pao sa prozora Doma učenika
Jugmedia 04.02.2025
Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22.30 sati. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon… »
Užas u Vranju: Sa prozora Doma učenika pao mladić
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije… »
Vesti dana »

Građanima stigli 10 puta veći računi za struju nego prethodnog meseca! Oglasili se iz EPS-a, evo šta je razlog
IndeksOnline pre 46 minutajoš 17 povezanih

Iranske rakete pogodile bolnicu u Izraelu - mape obostranih napada
BBC News pre 16 minutajoš 92 povezane

Osveženje u Srbiju donosi mraz usred leta Precizna prognoza najavljuje grmljavinske pljuskove i dramatične promene vremena
Alo pre 41 minutajoš 28 povezanih

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 14 satijoš 9 povezanih

Studenti Elektronskog fakulteta u Nišu nastavljaju blokadu
Medijska kutija pre 35 minutajoš 9 povezanih