Povezane vesti
Tinejdžer (17) pao sa prozora Doma za učenike Užas u Vranju: Poznato stanje povređenog
Kurir 04.02.2025
Mladić (17) iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon pregleda u ZC Vranje… »
Sa prozora Doma učenika u Vranju pao mladić
OK radio 04.02.2025
Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon pregleda u… »
Sedamnaestogodišnjak pao sa prozora Doma učenika
Jugmedia 04.02.2025
Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22.30 sati. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon… »
Užas u Vranju: Sa prozora Doma učenika pao mladić
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije… »
Vesti dana »
Baner sa Palate Albanija biće uklonjen, organizovano zbrinjavanje mladunaca bele čiope
NIN pre 22 minutajoš 25 povezanih
Završeni radovi na cevovodu Rzav, Čačani noćas dobili tehničku vodu
Serbian News Media pre 47 minutajoš 28 povezanih
Vučićeva poseta Pekingu donela nove dogovore o saradnji Srbije i Kine
IndeksOnline pre 1 satjoš 26 povezanih
Hamneijev savetnik: Tramp izdaje diplomatiju blokadom i preteranim zahtevima
Euronews pre 12 minutajoš 23 povezane