Povezane vesti
Tinejdžer (17) pao sa prozora Doma za učenike Užas u Vranju: Poznato stanje povređenog
Kurir pre 4 sati
Mladić (17) iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon pregleda u ZC… »
Sa prozora Doma učenika u Vranju pao mladić
OK radio pre 5 sati
Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon… »
Sedamnaestogodišnjak pao sa prozora Doma učenika
Jugmedia pre 5 sati
Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22.30 sati. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon… »
Užas u Vranju: Sa prozora Doma učenika pao mladić
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz… »
Vesti dana »
Najmanje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi" u Švedskoj
BBC News pre 40 minutajoš 3 povezane
Ju-Es-ejd na Trampovom nišanu – kome su išle milijarde dolara i kako to utiče na organizacije u Srbiji
RTS pre 2 satajoš 2 povezane
Trajno raseliti palestince iz Gaze! Tramp zaprepastio svet uoči sastanka s Netanjahuom (foto)
Kurir pre 46 minutajoš 1 povezana