Povezane vesti

Tinejdžer (17) pao sa prozora Doma za učenike Užas u Vranju: Poznato stanje povređenog

Tinejdžer (17) pao sa prozora Doma za učenike Užas u Vranju: Poznato stanje povređenog

Kurir pre 4 sati
Mladić (17) iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon pregleda u ZC… »
Sa prozora Doma učenika u Vranju pao mladić

Sa prozora Doma učenika u Vranju pao mladić

OK radio pre 5 sati
Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon… »
Sedamnaestogodišnjak pao sa prozora Doma učenika

Sedamnaestogodišnjak pao sa prozora Doma učenika

Jugmedia pre 5 sati
Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22.30 sati. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz policije. Nakon… »
Užas u Vranju: Sa prozora Doma učenika pao mladić

Užas u Vranju: Sa prozora Doma učenika pao mladić

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Mladić, star 17 godina iz okoline Trgovišta, pao je sa prozora Doma učenika u Vranju. Prema potvrdi iz Policijske uprave Vranje, slučaj se dogodio u ponedeljak uveče, u 22:30. Mladić je sam pao sa prozora prvog sprata, kažu iz… »

Vesti dana »