Povezane vesti
"Ja, stefanov otac nekada sam stajao kao stena, a SAD jedva suzdržavam suze" Neutešni otac ubijenog Filića (18) opisao bol za…
Kurir 04.02.2025
Pet godina bez Stefana, bez našeg anđela. Hladan, februarski dan i sivilo samo su podsetnik da se za nas ništa nije promenilo. Naša bol i bol mlađeg sina, porodice i prijatelja, ni za trenutak nije postala manja. Naprotiv, samo je praznina produbljena, a… »
Maturant Stefan (18) ubijen ispred kafića jer je branio brata: Porodica se oglasila na godišnjicu zločina: "Ljudi odlaze kad…
Blic 04.02.2025
"I dok prokletnici koji su počinili zločin nad tobom slobodno šetaju, slave rođendane, raduju se svojim sestrićima, bratancima... Nama su to uskratili. Pusto im ostalo sve", objavila je na dan godišnjice stravične smrti Stefana Filića (18) njegova tetka… »
Vesti dana »

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, Dodik nije generator krize
Insajder pre 41 minutajoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp posle sastanka Putina i Vitkofa: Svi se slažu da ovaj skukob mora da se okonča
Euronews pre 6 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Poslušaću samo volju naroda! Predsednik Republike Srpske nakon što mu je CIK BiH oduzeo mandat
Alo pre 6 minutajoš 178 povezanih