Povezane vesti
Tabela Evrolige posle pobede Zvezde nad Asvelom: Crveno-beli ponovo u Top 4, evo šta im treba da bi tu ostali
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da upišu izuzetno važnu pobedu u 25. kolu Evrolige protiv Asvela na domaćem terenu u Beogradskoj areni, što je novi veliki korak ka plasmanu u plej-of ovog takmičenja - 66:54. Bila je to… »
Trener Asvela se iznervirao zbog jednog pitanja, pa podigao glas: "Hoćete vi da budete ovde umesto mene?"
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da upišu izuzetno važnu pobedu večeras u 25. kolu Evrolige protiv Asvela (73:66), čime su učvrstili svoje mesto u samom vrhu tabele u nastojanju da se domognu mesta u plej-ofu. Naravno, na… »
Pupeu se nije dopalo pitanje: Pitate me kako je trenirati Tea?
Sport klub pre 3 sata
Pjeriku Pupeu se nisu dopala pojedina pitanja na konferenciji za štampu posle utakmice u Beogradu. „Čestitam Zvezdi na pobedi, a ne slažem se da smo odigrali lošu utakmicu, naprotiv. Momci su dali sve od sebe. Zašto sam uzeo minut odmora na osam… »
"Šta želite da kažem? Stvarno me to ne zanima": Sferopulos uzvratio novinaru pitanje posle pobede Zvezde
Mondo pre 2 sata
Trener Crvene zvezde oglasio se posle pobede protiv ASVEL-a. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle pobede protiv ASVEL-a da se ne obazire na to gde njegov tim stoji na tabeli Evrolige, iako ima skor 15-10. "Vidite, dajemo sve od sebe i… »
Nedović: "Ovako se osvajaju titule; Neda Ukraden se sluša posle svakog derbija" VIDEO
B92 pre 3 sata
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović je izneo utiske nakon pobede nad Asvelom u Beogradskoj areni u 25. kolu Evrolige. Crveno beli su upisali 15. trijumf u eliti pošto su u Areni savladali Asvel sa 73:66. "Lepi su utisci. Ne možemo da damo, a ne… »
"Ponosan sam na ove momke": Sferopulos uputio jasnu poruku posle nove pobede Crvene zvezde
Večernje novosti pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Asvela rezultatom 73:66 u 25. kolu Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Trener crveno-belih janis Sferolpulos rekao je utiske na konferenciji za medije. - Moram da kažem da sam ponosan na našu odbranu, kako smo se… »
Lovernj: "Navikao sam na uvrede navijača Zvezde, ovo nije najlakša hala u kojoj možete da igrate"
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da savladaju Asvel posle velike borbe u Beogradskoj areni (73:66) u 25. kolu Evrolige, čime su stigli do 15. pobede i napravili veliki korak u borbi ka plej-ofu. Naravno, bio je ovo i veoma poseban meč… »
Kenan posle rušenja Asvela: "Ne smemo da mislimo o tome, trener nam je zabranio"
Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Ostvarila je Crvena zvezda jako bitnu pobedu u utorak veče i najviše zahvaljujući odbrani srušili su Asvel u Areni rezultatom 73:66! Koliko je odbrana bila bitan faktor na obe strane govori i podatak da je Ajzea Kenan sa samo 11 poena… »
Ko bi bio idealan rival Zvezdi u plej-ofu i može li to da bude Partizan?
Sportske.net pre 3 sata
Treneri će uvek reći da treba ići korak po korak i da je prva sledeća utakmica najvažnija, ali posle najnovijih pobeda Crvene zvezde i ukupnog učinka 15-10 posle 25 kola u Evroligi, sve je izvesnije da će srpski šampion igrati na proleće bar u… »
Trener Asvela se iznervirao na konferenciji: „Izvolite, budite vi trener umesto mene!“
Hot sport pre 3 sata
Nije mu se dopalo pitanje! Crvena zvezda je u okviru 25. kola Evrolige na svom terenu dočekala Asvel, a pobedu je odneo domaćin, rezultatom – 73:66. Nakon utakmice, trener Asvela – Pjerik Pupe je rekao: „Čestitam Crvenoj zvezdi. Učinili smo… »
Sferopulos prezadovoljan: „Odbranom smo slomili jedan atletičan tim!“
Hot sport pre 3 sata
Ponosan je na svoje igrače! Crvena zvezda je u okviru 25. kola Evrolige na svom terenu dočekala Asvel, a pobedu je odneo domaćin, rezultatom – 73:66. Nakon velike pobede, svoje utiske izneo je grčki stručnjak – Janis Sferopulos: „Danas moram da… »
Ovako se ulazi u plej-of! Pogledajte gde je Zvezda na tabeli Evrolige posle još jedne pobede
Mondo pre 3 sata
Crvena zvezda pobedila je ASVEL i još je bliža plasmanu u nokaut-fazu takmičenja. KK Crvena zvezda pobedila je ASVEL u Evroligi i sa skorom 15-10 napravila još jedan veliki korak ka svom prvom plasmanu u plej-of od 2016. godine. Tim Janisa Sferopulosa… »
Trenera Asvela zbunili na konferenciji: "Čudno vam je to pitanje..."
Sportske.net pre 3 sata
Pjer Pupe smatra da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu protiv Crvene zvezde. Na pitanje zašto je tražio tajm-aut na devet sekundi do kraja utakmice, možemo reći i da se naljutio. "Pokušali smo da pobedimo. Imam devet sekundi i sedam razlike… »
Sferopulos kratkom porukom rekao sve o igri Zvezde protiv Asvela
Nova pre 3 sata
Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, kratko je prokomentarisao trijumf nad Asvelom u Beogradu (73:66). Crvena zvezda je pobedila Asvel u 25. kolu Evrolige, a Janis Sferopulos je kratkom porukom rekao sve o igri Zvezde. „Ponosan sam na… »
"Polako sa pričama o Zvezdi i plej-ofu, biće jako teško": Milutin Aleksić upozorio šta čeka crveno-bele
Mondo pre 3 sata
Bivši košarkaš Crvene zvezde Milutin Aleksić ne želi da raspiruje euforiju među navijačima Zvezde, već ukazao na to šta čeka crveno-bele u narednom meču za 48 sati. Bivši košarkaš Crvene zvezde Milutin Aleksić "spušta loptu" upitan za… »
Nedović za SK: Ne možemo da ga damo, a ne mogu ni oni! (VIDEO)
Sport klub pre 3 sata
Nemanja Nedović priznaje da utakmica sa Asvelom nije baš bila lepa za gledanje i da nijedna od dve ekipe nije odigrala kako ume. Na pitanje kako bi ocenio ovaj meč, Nedović kaže: „Ne možemo da ga damo, a ne mogu ni oni! Tako bih ocenio. To kao da… »
Pupe odbrusio novinaru: "Loša igra je vaše mišljenje - ne znate košarku!"
B92 pre 3 sata
Trener Asvela Pjerik Pupe je izneo utiske posle poraza od Crvene zvezde. Crveno-beli su na svom parketu savladali francuski tim sa 73:66, u okviru 25. kola Evrolige. Pupe je istakao da je zadovoljan načinom na koji je tim igrao, samo jednostavno nisu… »
Prva izjava Janisa Sferopulosa posle pobede Zvezde protiv Asvela
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Uspela je Crvena zvezda da ostvari zlata vrednu pobedu protiv Asvela u 25. kolu Evrolige, u jednom "rudarskom" meču, te je na taj način skočila na deobu četvrtog mesta na tabeli! Zvezda je slavila rezultatom 73:66, sada ima skor 15:10… »
Delije skandirale košarkašu Asvela ispred tunela po završetku utakmice
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Asvel u 25. kolu Evrolige na domaćem terenu u Beogradskoj areni u vrlo tvrdoj utakmici na nešto manji broj poena. Odbrana crveno-belih došla je do izražaja za važan trijumf - 73:66. Po… »
Nedović: “Neda Ukraden se sluša posle svakog derbija kad pobedimo, evo zašto smo dobili Asvel”
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Nije Nemanja Nedović bio nešto posebno košgeterski raspoložen protiv Asvela, mada je činjenica da je bek Crvene zvezde imao i doziranu minutažu s obzirom na duplo kolo u Evroligi! Proveo je na terenu nešto više od 13 minuta, ubacio… »
Sferopulos ne gleda na tabelu Evrolige: "Uopšte me to ne zanima, da li vi znate koja je ovo utakmica po redu?"
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su tvrdu, ali važnu pobedu u 25. kolu Evrolige protiv Asvela u Beogradskoj areni (73:66), čime su se dodatno učvrstili u borbi za plasman u plej-of ovog takmičenja. Trener crveno-belih, Janis… »
Navijači Zvezde isprozivali Grobare pred početak meča sa Asvelom, pa se obratili Sferopulosu
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.00 časova u Beogradskoj areni dočekuju ekipu Asvela u prvom meču nakon večitog derbija u Evroligi. Crveno-beli su slavili u petak sa 73:71 u gostima protiv Partizana i sada su na dve pobede… »
Vesti dana »
Najmanje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi" u Švedskoj
BBC News pre 1 satjoš 3 povezane
Ju-Es-ejd na Trampovom nišanu – kome su išle milijarde dolara i kako to utiče na organizacije u Srbiji
RTS pre 3 satajoš 2 povezane
Trajno raseliti palestince iz Gaze! Tramp zaprepastio svet uoči sastanka s Netanjahuom (foto)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana