Povezane vesti
Tabela Evrolige posle pobede Zvezde nad Asvelom: Crveno-beli ponovo u Top 4, evo šta im treba da bi tu ostali
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da upišu izuzetno važnu pobedu u 25. kolu Evrolige protiv Asvela na domaćem terenu u Beogradskoj areni, što je novi veliki korak ka plasmanu u plej-of ovog takmičenja - 66:54. Bila je to… »
Trener Asvela se iznervirao zbog jednog pitanja, pa podigao glas: "Hoćete vi da budete ovde umesto mene?"
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da upišu izuzetno važnu pobedu večeras u 25. kolu Evrolige protiv Asvela (73:66), čime su učvrstili svoje mesto u samom vrhu tabele u nastojanju da se domognu mesta u plej-ofu. Naravno, na… »
Pupeu se nije dopalo pitanje: Pitate me kako je trenirati Tea?
Sport klub 04.02.2025
Pjeriku Pupeu se nisu dopala pojedina pitanja na konferenciji za štampu posle utakmice u Beogradu. „Čestitam Zvezdi na pobedi, a ne slažem se da smo odigrali lošu utakmicu, naprotiv. Momci su dali sve od sebe. Zašto sam uzeo minut odmora na osam… »
"Šta želite da kažem? Stvarno me to ne zanima": Sferopulos uzvratio novinaru pitanje posle pobede Zvezde
Mondo 04.02.2025
Trener Crvene zvezde oglasio se posle pobede protiv ASVEL-a. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle pobede protiv ASVEL-a da se ne obazire na to gde njegov tim stoji na tabeli Evrolige, iako ima skor 15-10. "Vidite, dajemo sve od sebe i… »
Nedović: "Ovako se osvajaju titule; Neda Ukraden se sluša posle svakog derbija" VIDEO
B92 04.02.2025
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović je izneo utiske nakon pobede nad Asvelom u Beogradskoj areni u 25. kolu Evrolige. Crveno beli su upisali 15. trijumf u eliti pošto su u Areni savladali Asvel sa 73:66. "Lepi su utisci. Ne možemo da damo, a ne… »
"Ponosan sam na ove momke": Sferopulos uputio jasnu poruku posle nove pobede Crvene zvezde
Večernje novosti 04.02.2025
Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Asvela rezultatom 73:66 u 25. kolu Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Trener crveno-belih janis Sferolpulos rekao je utiske na konferenciji za medije. - Moram da kažem da sam ponosan na našu odbranu, kako smo se… »
Lovernj: "Navikao sam na uvrede navijača Zvezde, ovo nije najlakša hala u kojoj možete da igrate"
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da savladaju Asvel posle velike borbe u Beogradskoj areni (73:66) u 25. kolu Evrolige, čime su stigli do 15. pobede i napravili veliki korak u borbi ka plej-ofu. Naravno, bio je ovo i veoma poseban meč… »
Kenan posle rušenja Asvela: "Ne smemo da mislimo o tome, trener nam je zabranio"
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Ostvarila je Crvena zvezda jako bitnu pobedu u utorak veče i najviše zahvaljujući odbrani srušili su Asvel u Areni rezultatom 73:66! Koliko je odbrana bila bitan faktor na obe strane govori i podatak da je Ajzea Kenan sa samo 11 poena… »
Ko bi bio idealan rival Zvezdi u plej-ofu i može li to da bude Partizan?
Sportske.net 04.02.2025
Treneri će uvek reći da treba ići korak po korak i da je prva sledeća utakmica najvažnija, ali posle najnovijih pobeda Crvene zvezde i ukupnog učinka 15-10 posle 25 kola u Evroligi, sve je izvesnije da će srpski šampion igrati na proleće bar u… »
Trener Asvela se iznervirao na konferenciji: „Izvolite, budite vi trener umesto mene!“
Hot sport 04.02.2025
Nije mu se dopalo pitanje! Crvena zvezda je u okviru 25. kola Evrolige na svom terenu dočekala Asvel, a pobedu je odneo domaćin, rezultatom – 73:66. Nakon utakmice, trener Asvela – Pjerik Pupe je rekao: „Čestitam Crvenoj zvezdi. Učinili smo… »
Sferopulos prezadovoljan: „Odbranom smo slomili jedan atletičan tim!“
Hot sport 04.02.2025
Ponosan je na svoje igrače! Crvena zvezda je u okviru 25. kola Evrolige na svom terenu dočekala Asvel, a pobedu je odneo domaćin, rezultatom – 73:66. Nakon velike pobede, svoje utiske izneo je grčki stručnjak – Janis Sferopulos: „Danas moram da… »
Ovako se ulazi u plej-of! Pogledajte gde je Zvezda na tabeli Evrolige posle još jedne pobede
Mondo 04.02.2025
Crvena zvezda pobedila je ASVEL i još je bliža plasmanu u nokaut-fazu takmičenja. KK Crvena zvezda pobedila je ASVEL u Evroligi i sa skorom 15-10 napravila još jedan veliki korak ka svom prvom plasmanu u plej-of od 2016. godine. Tim Janisa Sferopulosa… »
Trenera Asvela zbunili na konferenciji: "Čudno vam je to pitanje..."
Sportske.net 04.02.2025
Pjer Pupe smatra da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu protiv Crvene zvezde. Na pitanje zašto je tražio tajm-aut na devet sekundi do kraja utakmice, možemo reći i da se naljutio. "Pokušali smo da pobedimo. Imam devet sekundi i sedam razlike… »
Sferopulos kratkom porukom rekao sve o igri Zvezde protiv Asvela
Nova 04.02.2025
Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, kratko je prokomentarisao trijumf nad Asvelom u Beogradu (73:66). Crvena zvezda je pobedila Asvel u 25. kolu Evrolige, a Janis Sferopulos je kratkom porukom rekao sve o igri Zvezde. „Ponosan sam na… »
"Polako sa pričama o Zvezdi i plej-ofu, biće jako teško": Milutin Aleksić upozorio šta čeka crveno-bele
Mondo 04.02.2025
Bivši košarkaš Crvene zvezde Milutin Aleksić ne želi da raspiruje euforiju među navijačima Zvezde, već ukazao na to šta čeka crveno-bele u narednom meču za 48 sati. Bivši košarkaš Crvene zvezde Milutin Aleksić "spušta loptu" upitan za… »
Nedović za SK: Ne možemo da ga damo, a ne mogu ni oni! (VIDEO)
Sport klub 04.02.2025
Nemanja Nedović priznaje da utakmica sa Asvelom nije baš bila lepa za gledanje i da nijedna od dve ekipe nije odigrala kako ume. Na pitanje kako bi ocenio ovaj meč, Nedović kaže: „Ne možemo da ga damo, a ne mogu ni oni! Tako bih ocenio. To kao da… »
Pupe odbrusio novinaru: "Loša igra je vaše mišljenje - ne znate košarku!"
B92 04.02.2025
Trener Asvela Pjerik Pupe je izneo utiske posle poraza od Crvene zvezde. Crveno-beli su na svom parketu savladali francuski tim sa 73:66, u okviru 25. kola Evrolige. Pupe je istakao da je zadovoljan načinom na koji je tim igrao, samo jednostavno nisu… »
Prva izjava Janisa Sferopulosa posle pobede Zvezde protiv Asvela
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Uspela je Crvena zvezda da ostvari zlata vrednu pobedu protiv Asvela u 25. kolu Evrolige, u jednom "rudarskom" meču, te je na taj način skočila na deobu četvrtog mesta na tabeli! Zvezda je slavila rezultatom 73:66, sada ima skor 15:10… »
Delije skandirale košarkašu Asvela ispred tunela po završetku utakmice
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Asvel u 25. kolu Evrolige na domaćem terenu u Beogradskoj areni u vrlo tvrdoj utakmici na nešto manji broj poena. Odbrana crveno-belih došla je do izražaja za važan trijumf - 73:66. Po… »
Nedović: “Neda Ukraden se sluša posle svakog derbija kad pobedimo, evo zašto smo dobili Asvel”
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Nije Nemanja Nedović bio nešto posebno košgeterski raspoložen protiv Asvela, mada je činjenica da je bek Crvene zvezde imao i doziranu minutažu s obzirom na duplo kolo u Evroligi! Proveo je na terenu nešto više od 13 minuta, ubacio… »
Sferopulos ne gleda na tabelu Evrolige: "Uopšte me to ne zanima, da li vi znate koja je ovo utakmica po redu?"
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su tvrdu, ali važnu pobedu u 25. kolu Evrolige protiv Asvela u Beogradskoj areni (73:66), čime su se dodatno učvrstili u borbi za plasman u plej-of ovog takmičenja. Trener crveno-belih, Janis… »
Navijači Zvezde isprozivali Grobare pred početak meča sa Asvelom, pa se obratili Sferopulosu
Telegraf 04.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.00 časova u Beogradskoj areni dočekuju ekipu Asvela u prvom meču nakon večitog derbija u Evroligi. Crveno-beli su slavili u petak sa 73:71 u gostima protiv Partizana i sada su na dve pobede… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 2 satajoš 56 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 19 satijoš 9 povezanih

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna
RTS pre 7 minutajoš 34 povezane

Još jedan član grupe "DNK" pronađen mrtav: Porodica potvrdila tužnu vest
Blic pre 7 minutajoš 216 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napustili Pionirski park
N1 Info pre 32 minutajoš 27 povezanih