Povezane vesti

Najmanje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi" u Švedskoj

Najmanje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi" u Švedskoj

BBC News pre 2 sata
Policija veruje da je počinilac među poginulima i da je delovao sam. Švedska policija saopštila je da je najmanje 10 ljudi ubijeno u pucnjavi u centru za obrazovanje odraslih, koji se nalazi u kampusu sa drugim školama, u gradu Erebrou. Policija… »
Najmanje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi“ u Švedskoj

Najmanje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi“ u Švedskoj

Danas pre 2 sata
Švedska policija saopštila je da je najmanje 10 ljudi ubijeno u pucnjavi u centru za obrazovanje odraslih, koji se nalazi u kampusu sa drugim školama, u gradu Erebrou. Policija veruje da je počinilac među poginulima i da je delovao sam, te da novih… »
Najmaje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi“ u Švedskoj

Najmaje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi“ u Švedskoj

Danas pre 5 sati
Švedska policija saopštila je da je najmanje 10 ljudi ubijeno u pucnjavi u centru za obrazovanje odraslih, koji se nalazi u kampusu sa drugim školama, u gradu Erebrou. Policija veruje da je počinilac među poginulima i da je delovao sam, te da novih… »
Najmaje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi" u Švedskoj

Najmaje deset ljudi ubijeno u „najgoroj masovnoj pucnjavi" u Švedskoj

Blic pre 5 sati

Vesti dana »