Povezane vesti
Kija Slobu nikad nije zaboravila, u njenom je stanu svaki dan: Evo i dokaza
Svet & Skandal 05.02.2025
Objava Kije Kockar koju niko nije očekivao Juče je mnoge iznenadio potez pobednice prve sezone “Zadruge”, Kristine Kije Kockar, koja je odlučila da proda stare stvari svog bivšeg supruga, pevača Slobe Radanovića. Objava Kije Kockar iznenadila je mnoge…… »
"Ti i ja smo ljubav": Nakon što je bacila stvari bivšeg muža Slobe Radanovića, Kija Kockar putuje sa dečkom kog krije kao…
Blic 05.02.2025
Mnoge je iznenadio jučerašnji potez pobednice "Zadruge 1", Kristine Kije Kockar, koja je prodavala stare stvari njenog nekadašnjeg supruga, pevača Slobe Radanovića. Kako je navela, sve stvari su u njenom vlasništvu. Ona ih je pronašla dok je sređivala… »
"Ti i ja smo ljubav" Pobacala stvari stvari bivšeg muža Slobe u kontejner, Kija Kockar sad odlazi sa dečkom kog krije na…
Kurir 05.02.2025
Mnoge je iznenadio potez pobednice "Zadruge 1" Kristine Kije Kockar, koja je prodavala stare stvari njenog nekadašnjeg supruga, pevača Slobe Radanovića. Kako je navela, sve stvari su u njenom vlasništvu. Ona ih je pronašla dok je sređivala stan , pa je… »
Vesti dana »
Ukinuta presuda Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, suđenje se ponavlja
NIN pre 51 minutajoš 31 povezana
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Rizikujemo gubitak dostojanstva ili ključnog partnera; Tramp: Rok je do četvrtka da Ukrajina prihvati mirovni sporazum
RTV pre 2 satajoš 82 povezane
MUP tvrdi da je policija odmah reagovala na napad na ekipu N1 kod Skupštine
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane