Povezane vesti
"Prijatelju, nisi ti za mene": Nakon što je obnovila vezu sa kumom Darka Lazića, Milica Dabović otkrila: "Da Milan ne skoči na…
Blic 05.02.2025
Milica Dabović je u više navrata raskidala vezu sa kumom folkera Darka Lazića, Milanom Cvetinovićem. Oni su nedavno još jednom obnovili romansu, o čemu se naširoko pričalo. Milica je tad na društvenim mrežama okačila njihovu novu fotografiju, na kojoj ih… »
"Prijatelju, nisi ti za mene" Milica Dabović se pomirila sa kumom Darka Lazića, pa otkrila: Da Milan ne skoči na ljude koji me…
Kurir 05.02.2025
Milica Dabović je u više navrata raskidala vezu sa kumom folkera Darka Lazića Milanom Cvetinovićem. Oni su nedavno još jednom obnovili romansu, o čemu se naširoko pričalo. Milica je tad na društvenim mrežama okačila njihovu novu fotografiju, na kojoj ih… »
Vesti dana »
Vasiljević: Neće biti zaštićenih u slučaju pucnjave na Dedinju; Policajci koji budu radili poslove nespojive sa službom dobiće otkaz
RTV pre 3 satajoš 78 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 3 satajoš 41 povezana
(VIDEO) Anćeloti pročitao Nejmarovo ime i izazvao ekstazu u Brazilu, "selesao" spreman za Mundijal
Sportske.net pre 42 minutajoš 35 povezanih
MUP uputio Depešu svim jedinicama: Šta je sve zabranjeno policajcima
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih