Povezane vesti
"Prijatelju, nisi ti za mene": Nakon što je obnovila vezu sa kumom Darka Lazića, Milica Dabović otkrila: "Da Milan ne skoči na…
Blic 05.02.2025
Milica Dabović je u više navrata raskidala vezu sa kumom folkera Darka Lazića, Milanom Cvetinovićem. Oni su nedavno još jednom obnovili romansu, o čemu se naširoko pričalo. Milica je tad na društvenim mrežama okačila njihovu novu fotografiju, na kojoj ih… »
"Prijatelju, nisi ti za mene" Milica Dabović se pomirila sa kumom Darka Lazića, pa otkrila: Da Milan ne skoči na ljude koji me…
Kurir 05.02.2025
Milica Dabović je u više navrata raskidala vezu sa kumom folkera Darka Lazića Milanom Cvetinovićem. Oni su nedavno još jednom obnovili romansu, o čemu se naširoko pričalo. Milica je tad na društvenim mrežama okačila njihovu novu fotografiju, na kojoj ih… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Smena sunca, tropskih temperatura i pljuskova
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 17 povezanih
Tramp preti Teheranu: Ako pokušate da me ubijete Iran će biti uništen; Arakči: Održali smo reč, SAD krše memorandum
RTS pre 8 minutajoš 18 povezanih
Vučić: Ljudima najviše znači put, nama važno da čujemo i slušamo njihove potrebe
RTV pre 3 minutajoš 9 povezanih
Počeo sa radom portal „Ko si, bre, ti“: Građani mogu anonimno da prijavljuju funkcionere
Zrenjaninski pre 2 satajoš 6 povezanih