Повезане вести
"Пријатељу, ниси ти за мене": Након што је обновила везу са кумом Дарка Лазића, Милица Дабовић открила: "Да Милан не скочи на…
Блиц 05.02.2025
Милица Дабовић је у више наврата раскидала везу са кумом фолкера Дарка Лазића, Миланом Цветиновићем. Они су недавно још једном обновили романсу, о чему се нашироко причало. Милица је тад на друштвеним мрежама окачила њихову нову… »
"Пријатељу, ниси ти за мене" Милица Дабовић се помирила са кумом Дарка Лазића, па открила: Да Милан не скочи на људе који ме…
Курир 05.02.2025
Милица Дабовић је у више наврата раскидала везу са кумом фолкера Дарка Лазића Миланом Цветиновићем. Они су недавно још једном обновили романсу, о чему се нашироко причало. Милица је тад на друштвеним мрежама окачила њихову нову… »
Вести дана »
"Зеленски није ни прочитао предлог" Трамп каже да је "мало разочаран" у украјинског председника и признаје да мировни план "одговара Русији" (фото)
Курир пре 35 минутајош 24 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 21 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 1 сатјош 14 повезаних