Povezane vesti
"Prijatelju, nisi ti za mene": Nakon što je obnovila vezu sa kumom Darka Lazića, Milica Dabović otkrila: "Da Milan ne skoči na…
Blic 05.02.2025
Milica Dabović je u više navrata raskidala vezu sa kumom folkera Darka Lazića, Milanom Cvetinovićem. Oni su nedavno još jednom obnovili romansu, o čemu se naširoko pričalo. Milica je tad na društvenim mrežama okačila njihovu novu fotografiju, na kojoj ih… »
"Prijatelju, nisi ti za mene" Milica Dabović se pomirila sa kumom Darka Lazića, pa otkrila: Da Milan ne skoči na ljude koji me…
Kurir 05.02.2025
Milica Dabović je u više navrata raskidala vezu sa kumom folkera Darka Lazića Milanom Cvetinovićem. Oni su nedavno još jednom obnovili romansu, o čemu se naširoko pričalo. Milica je tad na društvenim mrežama okačila njihovu novu fotografiju, na kojoj ih… »
Vesti dana »

Pao dogovor! Zelenski ide kod Trampa u Vašington, zna se i kad: Prvo oglašavanje ukrajinskog lidera nakon samita na Aljasci
Blic pre 11 minutajoš 35 povezanih

Objavljen prvi intervju Trampa nakon susreta s Putinom, imao je poruku za Zelenskog
Danas pre 36 minutajoš 64 povezane

Vrelo subotnje jutro u Srbiji: Temperatura i do 38 stepeni, osveženje stiže sutra
Glas juga pre 55 minutajoš 22 povezane

Košarkaški kadeti Srbije igraju za evropsku titulu: Na korak od zlatne istorije
Euronews pre 35 minutajoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Rusija noćas lansirala 85 dronova i balističku raketu na Ukrajinu, oborena 61 letelica
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih