Povezane vesti
Mislila sam da ću umreti, još osećam miris krvi: Potresne ispovesti onih koji su preživeli pucnjavu u Švedskoj
Telegraf 05.02.2025
Preporučujemo. Helen ne zna gde je njenih petoro drugara iz razreda, Marva i dalje oseća krv nakon što je pokušala da spasi upucanog učenika. Za samo nekoliko minuta u utorak, 35-godišnji muškarac je upucao i ubio 10 ljudi i ranio najmanje šestoro u… »
"I dalje osećam miris krvi": Stravična svedočenja ljudi koji su preživeli pucnjavu u školi u Švedskoj "Mislila sam da nikada…
Kurir 05.02.2025
Helen ne zna gde je njenih petoro drugova iz razreda, Marva i dalje oseća krv nakon što je pokušala da spasi upucanog učenika. Za samo nekoliko minuta u utorak, 35-godišnji muškarac je upucao i ubio deset ljudi i ranio najmanje šestoro u školi za odrasle… »
Vesti dana »
Peti dan protesta prevoznika: Više od 20 graničnih prelaza blokirano
Šabačke novosti pre 29 minutajoš 22 povezane
"Povratio sam! Da li da uzmem nešto...?" Epske muke Karlosa Alkaraza: Prizor koji je zaprepastio sve - Španac pati na terenu! (video)
Kurir pre 14 minutajoš 37 povezanih
"Ovo nema u pionirima, pogledajte šta je uradio": Greška Zvezdinog Brazilca ostavila bez teksta Milovanovića
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Tramp pozvao Putina da poštedi Ukrajinu na nedelju zbog ekstremnih zimskih uslova, Zelenski mu zahvalio
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih