Povezane vesti

VIDEO „Gojazni Dončić je bolji od 99,9 odsto u NBA“: O’Nil reagovao zbog šoka, udario na čelnike

VIDEO „Gojazni Dončić je bolji od 99,9 odsto u NBA“: O’Nil reagovao zbog šoka, udario na čelnike

Nova pre 27 minuta
Šekil O'Nil je više puta do sada pokazao koliko ceni košarkaše sa Balkana, a još jednom je stao u zaštitu Luke Dončića nakon što je došlo do trejda koji je promenio NBA ligu iz korena. Jedan od najboljih centara u istoriji košarke je poznat po… »
Najpoznatiji teškaš NBA o Dončiću: "Trbušnjaci!? 'Debeli' Luka bolji od 99 posto bekova!"

Najpoznatiji teškaš NBA o Dončiću: "Trbušnjaci!? 'Debeli' Luka bolji od 99 posto bekova!"

Sportske.net pre 2 sata
Košarkaški svet je i dalje u neverici zbog trejda Luke Dončića u Los Anđeles Lejkersima, ali Slovenac se zaista našao na klupi novog tima za koji se očekuje da će uskoro i debitovati. Mnogo se govori o razlozima odluke Dalasa da trejduje… »
Najveća zvezda Lejkersa posle trejda koji je uzburkao NBA ligu: „Da imam neke strahove otišao bih odavde“

Najveća zvezda Lejkersa posle trejda koji je uzburkao NBA ligu: „Da imam neke strahove otišao bih odavde“

Danas pre 3 sata
Slovenački košarkaš srpskog porekla Luka Dončić je završio svoju epizodu u Dalasu i sada je novi član Los Anđeles Lejkersa. Još nije zaigrao za Lejkerse Dončić, ali je na klupi za rezervne igrače gledao pobedu svojih novih kolega u gradskom… »
Dončić se prvi put obratio kao igrač lejkersa: Sanjao sam da igram sa Lebronom, ovo je najveći klub u istoriji

Dončić se prvi put obratio kao igrač lejkersa: Sanjao sam da igram sa Lebronom, ovo je najveći klub u istoriji

Večernje novosti pre 3 sata
KAO grom iz vedra neba je odjeknula vest da će Luka Dončić karijeru nastaviti u Los Anđeles Lejkersima pošto je bio deo trejda njega i Entonija Dejvisa. Slovenački košarkaš se prvi put oglasio kao igrač "jezerdžija". FOTO: Tanjug/AP Nije krio da… »
Šek o "debelom" Dončiću: "Takav je bolji od 99,9% NBA bekova" VIDEO

Šek o "debelom" Dončiću: "Takav je bolji od 99,9% NBA bekova" VIDEO

B92 pre 2 sata
Slovenački košarkaš Luka Dončić i dalje je glavna tema u NBA krugovima. Svi su i dalje šokirani trejdom iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse. Među brojnim spekulacijama o razlozima, ESPN je objavio da je jedan od njih kilaža Dončića, koji… »
Lebron o Dončiću: "Već bih otišao" VIDEO

Lebron o Dončiću: "Već bih otišao" VIDEO

B92 pre 2 sata
Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, oglasio se povodom trejda u kome su dobili Luku Dončića. Los Anđeles Lejkersi savladali su u derbiju Kalifornije Kliperse rezultatom 122:97 u meču NBA lige, za treći uzastopni trijumf "jezeraša"… »
"Imao sam skoro 200 kilograma kad sam igrao, ostavite Luku na miru": O'Nil o Dončićevim trbušnjacima i masnoći

"Imao sam skoro 200 kilograma kad sam igrao, ostavite Luku na miru": O'Nil o Dončićevim trbušnjacima i masnoći

Mondo pre 4 sati
Šekil O'Nil, najpoznatiji "debeli" košarkaš u istoriji, snažno brani Luku Dončića od kritika zbog prekomerne kilaže. Slavni Šekil O' Nil, jedan od najdominantnijih košarkaša sveta, zvanično je tokom karijere bio težak 147 kilograma, mada je… »
"On će biti taj!" Neverovatno šta je generalni menadžer rekao Slovencima o Luki Dončiću

"On će biti taj!" Neverovatno šta je generalni menadžer rekao Slovencima o Luki Dončiću

Večernje novosti pre 4 sati
Ceo košarkaški svet je još uvek u šoku zbog trejda Luke Dončića iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles lejkerse, a potpuno je neverovatna izjava koju je dao generalni menadžer Dalasa Niko Harison slovenačkoj televiziji pre samo mesec dana. Foto… »
Luka Dončić zvanično predstavljen u Los Anđelesu: U početku mi je bilo teško, ali sad hoću titulu sa Lejkersima (VIDEO)

Luka Dončić zvanično predstavljen u Los Anđelesu: U početku mi je bilo teško, ali sad hoću titulu sa Lejkersima (VIDEO)

Danas pre 17 sati
Los Anđeles Lejkersi predstavili svog novog igrača Luku Dončića, koji stigao iz Dalasa u jednom od najiznenađujućih trejdova u istoriji NBA lige. On je najpre demantovao da nije želeo da produži ugovor sa Maveriksima koji mu je isticao 2026. „To… »

Vesti dana »