Povezane vesti
"Familiji sam rekla da me sahrane na Topčidercu" Dajana Paunović progovorila o kupovini grobnog mesta:"Obavestila sam sina..."…
Blic 05.02.2025
Iako ima samo 37 godina Dajana Paunović već je razmišljala o kupovini grobog mesta. Naime, Dajana je gostujući u jednoj emisiji otkrila da kako je život nepredvidiv, želi da sve obezbedi na vreme, a o svemu je obavestila i porodicu. - Nedavno sam počela… »
"Familiji sam rekla da me sahrane na topčidercu" Dajana Paunović progovorila o kupovini grobnog mesta, Žika nije mogao da…
Kurir 05.02.2025
Iako ima samo 37 godina Dajana Paunović već je razmišljala o kupovini grobog mesta. Naime, Dajana je gostujući u jednoj emisiji otkrila da kako je život nepredvidiv, želi da sve obezbedi na vreme, a o svemu je obavestila i porodicu. - Nedavno sam počela… »
Vesti dana »

Brnabić: Neće biti kontramitinga na Vidovdan, niti dozvoljeni napadi na studente koji žele da uče
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih

Zatvaraju se granice i zračni prostori zbog sukoba Izraela i Irana
Al Jazeera pre 42 minutajoš 36 povezanih

Skupština Srbije završila zasedanje: Gavrilović položio zakletvu, izabrane nove funkcionerke
Serbian News Media pre 1 satjoš 35 povezanih

Ispred Vlade Srbije i dalje traje protest neformalne grupe "Pobunjeni univerzitet"
Telegraf pre 7 minutajoš 16 povezanih

Brnabić: Neće biti kontramitinga, nećemo dozvoliti linč nad studentima koji žele da uče
Euronews pre 48 minutajoš 12 povezanih