Povezane vesti

Udruženje pedijatara Srbije: "Čini se da će sa ovakvim mladima svetu biti dobro"

Udruženje pedijatara Srbije: "Čini se da će sa ovakvim mladima svetu biti dobro"

Radio 021 05.02.2025
Udruženje pedijatara Srbije saopštilo je da podržava studentske zahteve i izražava poštovanje prema entuzijazmu, socijalnoj i intelektualnoj zrelosti i istrajnosti akademaca. Dodali su i da ocenjujući zahteve studenata i njihovu borbu kao nadpolitičku… »
Udruženje pedijatara Srbije podržalo studente: Do juče smo lečili mi njih, sutra će oni nas, a već danas se čini da leče…

Udruženje pedijatara Srbije podržalo studente: Do juče smo lečili mi njih, sutra će oni nas, a već danas se čini da leče…

Nova 05.02.2025
Udruženja pedijatara Srbije saopštilo je danas da podržava studentske zahteve, ocenjujući njihovu borbu kao nadpolitičku. Udruženje pedijatara Srbije u saopštenju je navelo da izražava poštovanje prema entuzijazmu, socijalnoj i intelektualnoj zrelosti i… »
Udruženje pedijatara Srbije podržalo zahteve studenata

Udruženje pedijatara Srbije podržalo zahteve studenata

Danas 05.02.2025
Udruženje pedijatara Srbije saopštilo je danas da podržava studentske zahteve i izražava poštovanje prema entuzijazmu, socijalnoj i intelektualnoj zrelosti i istrajnosti koju su akademci pokazali u proteklom periodu. „Do juče smo lečili mi njih, sutra će… »
Pedijatri podržali studente: „Do juče smo lečili njih, sutra će oni nas, danas leče društvo“

Pedijatri podržali studente: „Do juče smo lečili njih, sutra će oni nas, danas leče društvo“

Novi magazin 05.02.2025
Udruženja pedijatara Srbije saopštilo je danas da podržava studentske zahteve, ocenjujući njihovu borbu kao nadpolitičku. Udruženje pedijatara Srbije u saopštenju je navelo da izražava poštovanje prema entuzijazmu, socijalnoj i intelektualnoj zrelosti i… »

Vesti dana »