Povezane vesti

Udruženje pedijatara Srbije: "Čini se da će sa ovakvim mladima svetu biti dobro"

Udruženje pedijatara Srbije: "Čini se da će sa ovakvim mladima svetu biti dobro"

Radio 021 pre 4 sati
Udruženje pedijatara Srbije saopštilo je da podržava studentske zahteve i izražava poštovanje prema entuzijazmu, socijalnoj i intelektualnoj zrelosti i istrajnosti akademaca. Dodali su i da ocenjujući zahteve studenata i njihovu borbu kao… »
Udruženje pedijatara Srbije podržalo studente: Do juče smo lečili mi njih, sutra će oni nas, a već danas se čini da…

Udruženje pedijatara Srbije podržalo studente: Do juče smo lečili mi njih, sutra će oni nas, a već danas se čini da…

Nova pre 4 sati
Udruženja pedijatara Srbije saopštilo je danas da podržava studentske zahteve, ocenjujući njihovu borbu kao nadpolitičku. Udruženje pedijatara Srbije u saopštenju je navelo da izražava poštovanje prema entuzijazmu, socijalnoj i intelektualnoj… »
Udruženje pedijatara Srbije podržalo zahteve studenata

Udruženje pedijatara Srbije podržalo zahteve studenata

Danas pre 5 sati
Udruženje pedijatara Srbije saopštilo je danas da podržava studentske zahteve i izražava poštovanje prema entuzijazmu, socijalnoj i intelektualnoj zrelosti i istrajnosti koju su akademci pokazali u proteklom periodu. „Do juče smo lečili mi njih… »
Pedijatri podržali studente: „Do juče smo lečili njih, sutra će oni nas, danas leče društvo“

Pedijatri podržali studente: „Do juče smo lečili njih, sutra će oni nas, danas leče društvo“

Novi magazin pre 5 sati
Udruženja pedijatara Srbije saopštilo je danas da podržava studentske zahteve, ocenjujući njihovu borbu kao nadpolitičku. Udruženje pedijatara Srbije u saopštenju je navelo da izražava poštovanje prema entuzijazmu, socijalnoj i intelektualnoj… »

Vesti dana »