Povezane vesti
"Imala sam psihičkih problema" Ivana Krunić kroz suze govorila o teškom periodu: Nisam radila, jedva sam plaćala...
Kurir pre 5 sati
Ivana Krunić i bivši rijaliti učesnik Bane Čolak uživaju u svojoj ljubavi, a po izlasku iz rijalitija "Zadruga" oni su se povukli iz javnosti. Nedavno je otvoreno govorila o najtežem periodu i rekla da tokom pandemije koronavirusa nije mogla da… »
"Imala sam psihičkih problema": Pevačica kroz suze govorila o teškom periodu:"Jedva sam plaćala garsonjericu"
Blic pre 6 sati
Pevačica Ivana Krunić i bivši rijaliti učesnik Bane Čolak uživaju u svojoj ljubavi, a po izlasku iz rijalitija "Zadruga" oni su se povukli iz javnosti. Ivana Krunić nedavno je otvoreno govorila o najtežem periodu i rekla da tokom pandemije… »
Vesti dana »
Đukić Dejanović o nadoknadi nastave: Ovo je epilog sastanka sa direktorima škola iz Čačka i Valjeva
Telegraf pre 7 minutajoš 37 povezanih
Radnici GSP Beograd predali zahteve za poništavanje odluke o ukidanju trola i ugovora o partnerstvu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
EKSKLUZIVNO Kako se Vesić branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Forbes pre 8 satijoš 6 povezanih
Uhapšena švercerka kod Vranja: Prevozila skoro 300 kilograma ilegalnog duvana
Nova pre 55 minutajoš 32 povezane