Povezane vesti
"Imala sam psihičkih problema" Ivana Krunić kroz suze govorila o teškom periodu: Nisam radila, jedva sam plaćala...
Kurir 05.02.2025
Ivana Krunić i bivši rijaliti učesnik Bane Čolak uživaju u svojoj ljubavi, a po izlasku iz rijalitija "Zadruga" oni su se povukli iz javnosti. Nedavno je otvoreno govorila o najtežem periodu i rekla da tokom pandemije koronavirusa nije mogla da nastupa… »
"Imala sam psihičkih problema": Pevačica kroz suze govorila o teškom periodu:"Jedva sam plaćala garsonjericu"
Blic 05.02.2025
Pevačica Ivana Krunić i bivši rijaliti učesnik Bane Čolak uživaju u svojoj ljubavi, a po izlasku iz rijalitija "Zadruga" oni su se povukli iz javnosti. Ivana Krunić nedavno je otvoreno govorila o najtežem periodu i rekla da tokom pandemije koronavirusa… »
Vesti dana »

Na snazi narandžasti i crveni meteoalarm: Očekuju se obilne padavine, danas do 13 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih

"Ono što me brine je NIS": Vučić se rano jutros oglasio iz Kopenhagena, najavio niz sastanaka sa evropskim liderima (video)
Blic pre 27 minutajoš 18 povezanih

Bajern proglasio Kalinića za Zvezdinog kapitena, Herbert traži put do pobede!
Sportske.net pre 42 minutajoš 17 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 12 minutajoš 10 povezanih