Povezane vesti
Ko će naslediti milijarde posle smrti jednog od najbogatijih ljudi na svetu! Evo ko je bio Aga Kan IV: Testament će sve…
Blic pre 52 minuta
Aga Kan IV, duhovni vođa, filantrop i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, preminuo je u 88. godini u Lisabonu u Portugalu. Kao 49. nasledni imam muslimana šiitskih ismailita, vodio je globalnu zajednicu od oko 15 miliona sledbenika, dok je takođe… »
Ko je bio Aga Kan IV? Milijarder iza sebe ostavio ogromno bogatstvo, testament će odlučiti naslednika
Telegraf pre 1 sat
Teme za vas. Aga Kan IV, duhovni vođa, filantrop i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, preminuo je u 88. godini u Lisabonu u Portugalu. Kao 49. nasledni imam muslimana šiitskih ismailita, vodio je globalnu zajednicu od oko 15 miliona sledbenika, dok… »
Preminuo Aga Khan, muslimanski duhovni vođa koji je balansirao filantropiju, biznis i vjeru
Slobodna Evropa pre 5 sati
Aga Khan IV, duhovni vođa šiitskih Ismaili muslimana, preminuo je u 88. godini, objavila je njegova fondacija. Preminuo je u Portugalu 4. februara, okružen svojom porodicom, navodi fondacija. Bogati filantrop bio je poznat po balansiranju vjerskih… »
Preminuo Aga Kan, jedan do najbogatijh ljudi na svetu: Bio je direktni potomak proroka Muhameda i poznat po luksuznom načinu…
Blic pre 15 sati
Aga Kan, jedan od najbogatijih ljudi, ali i duhovni vođa i filantrop, preminuo je u 88. godini. Za sobom je ostavio veliko nasleđe i dubok trag u humanitarnom radu. - Preminuo je Njegovo Visočanstvo princ Karim Al-Husaini, Aga Kan IV, 49. nasledni imam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Prosveta prima finalni nokaut, cilj im je da se ne podignemo”: Veliki pritisci na profesore i nastavnike, zakazan novi protest
Nova pre 17 minutajoš 31 povezana
Radnici GSP Beograd predali zahteve za poništavanje odluke o ukidanju trola i ugovora o partnerstvu
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
Vesić pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Beta pre 2 satajoš 6 povezanih
Tramp: SAD će preuzeti Pojas Gaze i pretvoriti ga u "Rivijeru Bliskog istoka"; Hamas: Nećemo dozvoliti da ti planovi prođu
RTS pre 17 minutajoš 56 povezanih
Istraga protiv mladića koji je teško povredio policajac u centru Beograda: Luki preti višegodišnja kazna!
Telegraf pre 46 minutajoš 26 povezanih