Повезане вести
Још увек се не зна наследник покојног богаташа! Ко ће располагати силним новцем након његове смрти? Све очи упрте у њега
Курир 05.02.2025
Ага Кан ИВ, духовни вођа, филантроп и један од најбогатијих људи на свету, преминуо је у 88. години у Лисабону у Португалу. Као 49. наследни имам муслимана шиитских исмаилита, водио је глобалну заједницу од око 15 милиона… »
Ко ће наследити милијарде после смрти једног од најбогатијих људи на свету! Ево ко је био Ага Кан ИВ: Тестамент ће све…
Блиц 05.02.2025
Ага Кан ИВ, духовни вођа, филантроп и један од најбогатијих људи на свету, преминуо је у 88. години у Лисабону у Португалу. Као 49. наследни имам муслимана шиитских исмаилита, водио је глобалну заједницу од око 15 милиона… »
Ко је био Ага Кан ИВ? Милијардер иза себе оставио огромно богатство, тестамент ће одлучити наследника
Телеграф 05.02.2025
Теме за вас. Ага Кан ИВ, духовни вођа, филантроп и један од најбогатијих људи на свету, преминуо је у 88. години у Лисабону у Португалу. Као 49. наследни имам муслимана шиитских исмаилита, водио је глобалну заједницу од око 15… »
Преминуо Ага Кхан, муслимански духовни вођа који је балансирао филантропију, бизнис и вјеру
Слободна Европа 05.02.2025
Ага Кхан ИВ, духовни вођа шиитских Исмаили муслимана, преминуо је у 88. години, објавила је његова фондација. Преминуо је у Португалу 4. фебруара, окружен својом породицом, наводи фондација. Богати филантроп био је познат по… »
Преминуо Ага Кан, један до најбогатијх људи на свету: Био је директни потомак пророка Мухамеда и познат по луксузном начину…
Блиц 04.02.2025
Ага Кан, један од најбогатијих људи, али и духовни вођа и филантроп, преминуо је у 88. години. За собом је оставио велико наслеђе и дубок траг у хуманитарном раду. - Преминуо је Његово Височанство принц Карим Ал-Хусаини, Ага… »
Вести дана »
„Будимо ту једни за друге“: Студенти из Инђије позвали суграђане да угосте учеснике шетње
Ин медија пре 44 минутајош 40 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 9 сатијош 20 повезаних
Обрадовић о Нвори и Батлеру и да ли ће играти "дупло коло"
Спортске.нет пре 14 минутајош 26 повезаних