Povezane vesti

Ko će naslediti milijarde posle smrti jednog od najbogatijih ljudi na svetu! Evo ko je bio Aga Kan IV: Testament će sve…

Ko će naslediti milijarde posle smrti jednog od najbogatijih ljudi na svetu! Evo ko je bio Aga Kan IV: Testament će sve…

Blic pre 52 minuta
Aga Kan IV, duhovni vođa, filantrop i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, preminuo je u 88. godini u Lisabonu u Portugalu. Kao 49. nasledni imam muslimana šiitskih ismailita, vodio je globalnu zajednicu od oko 15 miliona sledbenika, dok je takođe… »
Ko je bio Aga Kan IV? Milijarder iza sebe ostavio ogromno bogatstvo, testament će odlučiti naslednika

Ko je bio Aga Kan IV? Milijarder iza sebe ostavio ogromno bogatstvo, testament će odlučiti naslednika

Telegraf pre 1 sat
Teme za vas. Aga Kan IV, duhovni vođa, filantrop i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, preminuo je u 88. godini u Lisabonu u Portugalu. Kao 49. nasledni imam muslimana šiitskih ismailita, vodio je globalnu zajednicu od oko 15 miliona sledbenika, dok… »
Preminuo Aga Khan, muslimanski duhovni vođa koji je balansirao filantropiju, biznis i vjeru

Preminuo Aga Khan, muslimanski duhovni vođa koji je balansirao filantropiju, biznis i vjeru

Slobodna Evropa pre 5 sati
Aga Khan IV, duhovni vođa šiitskih Ismaili muslimana, preminuo je u 88. godini, objavila je njegova fondacija. Preminuo je u Portugalu 4. februara, okružen svojom porodicom, navodi fondacija. Bogati filantrop bio je poznat po balansiranju vjerskih… »
Preminuo Aga Kan, jedan do najbogatijh ljudi na svetu: Bio je direktni potomak proroka Muhameda i poznat po luksuznom načinu…

Preminuo Aga Kan, jedan do najbogatijh ljudi na svetu: Bio je direktni potomak proroka Muhameda i poznat po luksuznom načinu…

Blic pre 15 sati
Aga Kan, jedan od najbogatijih ljudi, ali i duhovni vođa i filantrop, preminuo je u 88. godini. Za sobom je ostavio veliko nasleđe i dubok trag u humanitarnom radu. - Preminuo je Njegovo Visočanstvo princ Karim Al-Husaini, Aga Kan IV, 49. nasledni imam… »

Vesti dana »