Повезане вести

Још увек се не зна наследник покојног богаташа! Ко ће располагати силним новцем након његове смрти? Све очи упрте у њега

Још увек се не зна наследник покојног богаташа! Ко ће располагати силним новцем након његове смрти? Све очи упрте у њега

Курир 05.02.2025
Ага Кан ИВ, духовни вођа, филантроп и један од најбогатијих људи на свету, преминуо је у 88. години у Лисабону у Португалу. Као 49. наследни имам муслимана шиитских исмаилита, водио је глобалну заједницу од око 15 милиона… »
Ко ће наследити милијарде после смрти једног од најбогатијих људи на свету! Ево ко је био Ага Кан ИВ: Тестамент ће све…

Ко ће наследити милијарде после смрти једног од најбогатијих људи на свету! Ево ко је био Ага Кан ИВ: Тестамент ће све…

Блиц 05.02.2025
Ага Кан ИВ, духовни вођа, филантроп и један од најбогатијих људи на свету, преминуо је у 88. години у Лисабону у Португалу. Као 49. наследни имам муслимана шиитских исмаилита, водио је глобалну заједницу од око 15 милиона… »
Ко је био Ага Кан ИВ? Милијардер иза себе оставио огромно богатство, тестамент ће одлучити наследника

Ко је био Ага Кан ИВ? Милијардер иза себе оставио огромно богатство, тестамент ће одлучити наследника

Телеграф 05.02.2025
Теме за вас. Ага Кан ИВ, духовни вођа, филантроп и један од најбогатијих људи на свету, преминуо је у 88. години у Лисабону у Португалу. Као 49. наследни имам муслимана шиитских исмаилита, водио је глобалну заједницу од око 15… »
Преминуо Ага Кхан, муслимански духовни вођа који је балансирао филантропију, бизнис и вјеру

Преминуо Ага Кхан, муслимански духовни вођа који је балансирао филантропију, бизнис и вјеру

Слободна Европа 05.02.2025
Ага Кхан ИВ, духовни вођа шиитских Исмаили муслимана, преминуо је у 88. години, објавила је његова фондација. Преминуо је у Португалу 4. фебруара, окружен својом породицом, наводи фондација. Богати филантроп био је познат по… »
Преминуо Ага Кан, један до најбогатијх људи на свету: Био је директни потомак пророка Мухамеда и познат по луксузном начину…

Преминуо Ага Кан, један до најбогатијх људи на свету: Био је директни потомак пророка Мухамеда и познат по луксузном начину…

Блиц 04.02.2025
Ага Кан, један од најбогатијих људи, али и духовни вођа и филантроп, преминуо је у 88. години. За собом је оставио велико наслеђе и дубок траг у хуманитарном раду. - Преминуо је Његово Височанство принц Карим Ал-Хусаини, Ага… »

Вести дана »