Povezane vesti

Embid: "Cilj mi je da igram svaku utakmicu"

Embid: "Cilj mi je da igram svaku utakmicu"

B92 05.02.2025
Džoel Embid se vratio na teren posle mesec dana pauze i odmah imao ohrabrujuću poruku za navijače. Embid je propustio mesec dana košarke zbog nove povrede, ali to nije iznenadilo navijače Filadelfija 76ersa koji su navikli da svog najboljeg igrača… »
"Mnogo je teško, ne znam šta će biti...." Kajri Irving ne može da dođe sebi zbog odlaska Luke Dončića

"Mnogo je teško, ne znam šta će biti...." Kajri Irving ne može da dođe sebi zbog odlaska Luke Dončića

Večernje novosti 05.02.2025
Trejd Luke Dončića je i dalje glavna košarkaška tema, a sada se oglasio Kajri Irving i komentarisao ovu situaciju. Foto: AP Irving je istakao da nije očekivao ovakvu vest. - Zaista sam šokiran. Nisam očekivao da ću neposredno pred spavanje saznati… »
Kajri o Lukinom odlasku: Šokiran sam, nedostaje mi moj brat

Kajri o Lukinom odlasku: Šokiran sam, nedostaje mi moj brat

Sport klub 05.02.2025
Odluka Dalasa da pošalje Luku Dončića u Lejkerse zatekla je kompletnu NBA ligu, a njegov doskorašnji saigrač Kajri Irving razočaran je raspletom situacije. “Zaista sam šokiran. Nisam očekivao da ću neposredno pred spavanje saznati ovakvu vest… »
Dalas opet izgubio bez Dončića, Embid se vratio tripl-dablom i košem za pobedu VIDEO

Dalas opet izgubio bez Dončića, Embid se vratio tripl-dablom i košem za pobedu VIDEO

B92 05.02.2025
Košarkaši Filadelfije Seventisiksersa pobedili su Dalas Maverikse rezultatom 118:116 u noći iza nas. Dalas Maveriksi su šokirali planetu kada su doneli odluku da trejduju Luku Dončića u Los Anđeles Lejkerse, a otkako je slovenački as trejdovan oni… »
Embid se vratio posle 15 utakmica: "Nisam imao vremena da se oporavim"

Embid se vratio posle 15 utakmica: "Nisam imao vremena da se oporavim"

B92 05.02.2025
Košarkaš Filadelfije Džoel Embid razgovarao je sa novinarima nakon pobede nad Dalas Maveriksima. Dalas Maveriksi su šokirali planetu kada su doneli odluku da trejduju Luku Dončića u Los Anđeles Lejkerse, a otkako je slovenački as trejdovan oni su… »
Irving tuguje za Dončićem: "Nedostaje mi moj brat"

Irving tuguje za Dončićem: "Nedostaje mi moj brat"

B92 05.02.2025
Kajri Irving, košarkaš Dalas Maveriksa, ne krije da je tužan zbog odlaska Luke Dončića u Los Anđeles Lejkerse. Dalas Maveriksi su šokirali planetu kada su doneli odluku da trejduju Luku Dončića u Los Anđeles Lejkerse, a otkako je slovenački as… »

Vesti dana »