Povezane vesti

Vučević: Nije opcija da ponovo budem mandatar, odluka o formiranju nove vlade ili izborima u naredne dve nedelje

Vučević: Nije opcija da ponovo budem mandatar, odluka o formiranju nove vlade ili izborima u naredne dve nedelje

NIN pre 7 minuta
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je pitanje dana kada će njegova ostavka biti konstatovana u Narodnoj skupštini i istakao da je to ''nezaustavljiv proces'' i da su tu stvari jasne pravno i politički, kao i da nije opcija da… »
Vučević: Nemam informaciju kada bi mogla da bude sednica o mojoj ostavci

Vučević: Nemam informaciju kada bi mogla da bude sednica o mojoj ostavci

N1 Info pre 2 sata
Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević izjavio je danas da je pitanje dana kada će njegova neopoziva ostavka biti konstatovana u Skupštini Srbije, dodavši da zakazivanje sednice nije njegov posao, već je to u domenu predsednice parlamenta… »
Vučević: Ostavka nezaustavljiv proces, nije opcija da ponovo budem mandatar vlade

Vučević: Ostavka nezaustavljiv proces, nije opcija da ponovo budem mandatar vlade

Insajder pre 2 sata
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je pitanje dana kada će njegova ostavka biti konstatovana u Narodnoj skupštini i istakao da je to ''nezaustavljiv proces'' i da su tu stvari jasne pravno i politički, kao i da nije opcija da… »
"To je nezaustavljiv proces": Vučević o ostavci, otkrio da li bi mogao ponovo da bude mandatar: "Da rasteretim…

"To je nezaustavljiv proces": Vučević o ostavci, otkrio da li bi mogao ponovo da bude mandatar: "Da rasteretim…

Blic pre 4 sati
Vučević: Da rasteretim dušebrižnike - pitanje dana kada će moja ostavka biti konstatovana

Vučević: Da rasteretim dušebrižnike - pitanje dana kada će moja ostavka biti konstatovana

Radio 021 pre 4 sati
Premijer u ostavci Miloš Vučević rekao je da je pitanje dana kada će njegova ostavka biti konstatovana u Narodnoj skupštini i istakao da je to "nezaustavljiv proces". Takođe je rekao da nije opcija da on ponovo bude mandatar za sastav nove vlade… »
Da rasteretim dušebrižnike Vučević: Vrlo brzo će biti sednica skupštine o mojoj ostavci, neću biti deo nove Vlade ako…

Da rasteretim dušebrižnike Vučević: Vrlo brzo će biti sednica skupštine o mojoj ostavci, neću biti deo nove Vlade ako…

Kurir pre 4 sati
Premijer Srbije u ostavci Miloš Vučević istakao je da nije tema da on bude opet mandatar nove Vlade. Vučević kaže da se u medijima potpisuje kao predsednik Vlade, iako je podneo ostavku i pitanje dana je kada će biti konstatovana u Skupštini. -… »

Euronews pre 5 sati
Vučević o ostavci: Zakazivanje sednice Skupštine nije moj posao

Vučević o ostavci: Zakazivanje sednice Skupštine nije moj posao

Danas pre 4 sati
Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević izjavio je danas da je pitanje dana kada će njegova neopoziva ostavka biti konstatovana u Skupštini Srbije, dodavši da zakazivanje sednice nije njegov posao, već je to u domenu predsednice parlamenta… »
Miloš Vučević objasnio do kada ostaje premijer: "Ne vidim sebe u ulozi ministra u novoj Vladi"

Miloš Vučević objasnio do kada ostaje premijer: "Ne vidim sebe u ulozi ministra u novoj Vladi"

Mondo pre 4 sati
Miloš Vučević je objasnio do kada će zvanično obavljati funkciju premijera. Miloš Vučević je 29. januara podneo ostavku na mesto premijera, čime je pokrenut proces formiranja nove vlade ili raspisivanja izbora. Ipak, sve do trenutka kada Narodna… »
Vučević o ostavci i opciji da ponovo bude mandatar Vlade

Vučević o ostavci i opciji da ponovo bude mandatar Vlade

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je pitanje dana kada će njegova ostavka biti konstatovana u Narodnoj skupštini i istakao da je to ''nezaustavljiv proces'' i da su tu stvari jasne pravno i politički, kao i da… »
Vučević saopštio do kada će da bude premijer

Vučević saopštio do kada će da bude premijer

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Miloš Vučević je 29. januara podneo ostavku na mesto premijera, čime je pokrenut proces formiranja nove vlade ili raspisivanja izbora. Ipak, sve do trenutka kada Narodna skupština formalno konstatuje njegovu ostavku, politički… »

Vesti dana »