Povezane vesti

Tramp ostavio instrukcije u slučaju da ga ubiju: Uputio zastrašujuće reči ovoj zemlji zbog nuklearnog oružja

Tramp ostavio instrukcije u slučaju da ga ubiju: Uputio zastrašujuće reči ovoj zemlji zbog nuklearnog oružja

Mondo 05.02.2025
Donald Tramp je ostavio instrukcije za slučaj da neko izvrši atentat na njega. Novi-stari američki predsednik Donald Tramp izjavio je u utorak da će "Iran biti uništen" ukoliko izvrše atentat na njega. Naveo je i da je već pripremio instrukcije za takav… »
Tramp Ostavio instrukcije u slučaju da ga ubiju! Jednoj zemlji uputio zastrašujuću pretnju! "Ako to učine, biće uništeni, neće…

Tramp Ostavio instrukcije u slučaju da ga ubiju! Jednoj zemlji uputio zastrašujuću pretnju! "Ako to učine, biće uništeni, neće…

Kurir 05.02.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je dao jasne instrukcije svojim savetnicima da unište Iran u slučaju atentata na njega. „Ako to učine, biće uništeni“, rekao je Tramp novinarima dok je potpisivao izvršnu uredbu kojom je naložena politika… »
Tramp: "Ako me oni ubiju, ostavio sam upustva za dalje, to će biti njihov kraj"

Tramp: "Ako me oni ubiju, ostavio sam upustva za dalje, to će biti njihov kraj"

NIN 05.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u utorak da je ostavio svojim savetnicima detaljna uputsva kako da unište Iran ako ga ubiju u atentatu. “Ako bi to uradili, bili bi zbrisani sa lica zemlje”, rekao je Tramp u razgovoru s novinarima dok je… »
Tramp zapretio Iranu: „Ostavio sam plan za njihovo uništenje ako pokušaju da me ubiju. Biće izbrisani s lica zemlje“

Tramp zapretio Iranu: „Ostavio sam plan za njihovo uništenje ako pokušaju da me ubiju. Biće izbrisani s lica zemlje“

Nova 05.02.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je dao jasne instrukcije svojim savetnicima da unište Iran u slučaju atentata na njega. „Ako to učine, biće uništeni“, rekao je Tramp novinarima dok je potpisivao izvršnu uredbu kojom je naložena politika… »
"Ako me ubiju, ostavio sam naredbe": Tramp hladno pred kamerama u Ovalnoj kancelariji: Izbrišite ih sa lica zemlje! (video)

"Ako me ubiju, ostavio sam naredbe": Tramp hladno pred kamerama u Ovalnoj kancelariji: Izbrišite ih sa lica zemlje! (video)

Blic 05.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u utorak da je ostavio svojim savetnicima detaljne upute da unište Iran ako ga ubiju u atentatu, piše AP. - Ako bi to učinili, bili bi izbrisani s lica zemlje - rekao je Tramp u razgovoru s novinarima dok je… »

Vesti dana »

Vreme danas: Sunčano uz porast temperature

Vreme danas: Sunčano uz porast temperature

Vesti online pre 54 minutajoš 25 povezanih
Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Vesti online pre 34 minutajoš 16 povezanih
Đoković više nije šesti na svetu!

Đoković više nije šesti na svetu!