Повезане вести
Трамп оставио инструкције у случају да га убију: Упутио застрашујуће речи овој земљи због нуклеарног оружја
Мондо 05.02.2025
Доналд Трамп је оставио инструкције за случај да неко изврши атентат на њега. Нови-стари амерички председник Доналд Трамп изјавио је у уторак да ће "Иран бити уништен" уколико изврше атентат на њега. Навео је и да је већ… »
Трамп Оставио инструкције у случају да га убију! Једној земљи упутио застрашујућу претњу! "Ако то учине, биће уништени, неће…
Курир 05.02.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је дао јасне инструкције својим саветницима да униште Иран у случају атентата на њега. „Ако то учине, биће уништени“, рекао је Трамп новинарима док је потписивао извршну уредбу којом је… »
Трамп: "Ако ме они убију, оставио сам упуства за даље, то ће бити њихов крај"
НИН 05.02.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је у уторак да је оставио својим саветницима детаљна упутсва како да униште Иран ако га убију у атентату. “Ако би то урадили, били би збрисани са лица земље”, рекао је Трамп у разговору… »
Трамп запретио Ирану: „Оставио сам план за њихово уништење ако покушају да ме убију. Биће избрисани с лица земље“
Нова 05.02.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је дао јасне инструкције својим саветницима да униште Иран у случају атентата на њега. „Ако то учине, биће уништени“, рекао је Трамп новинарима док је потписивао извршну уредбу којом је… »
"Ако ме убију, оставио сам наредбе": Трамп хладно пред камерама у Овалној канцеларији: Избришите их са лица земље! (видео)
Блиц 05.02.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је у уторак да је оставио својим саветницима детаљне упуте да униште Иран ако га убију у атентату, пише АП. - Ако би то учинили, били би избрисани с лица земље - рекао је Трамп у… »
Вести дана »
ЕУалајв: Хладан одговор Европе на Трампов позив у Одбор за мир, велике силе уздржане
Бета пре 1 сатјош 49 повезаних
Гренланд спреман да се брани? Премијер Гренланда: Не може се искључити могућност употребе војске
Вечерње новости пре 56 минутајош 27 повезаних
Светски економски форум у Давосу – Вучић: Свет иде у лудом смеру, морамо да сачувамо мир
РТС пре 16 минутајош 29 повезаних
Објављена временска прогноза до краја јануара: Ево шта нас чека после ледених дана и -9
Нова пре 4 сатијош 26 повезаних