Povezane vesti
Tramp: "Ako me oni ubiju, ostavio sam upustva za dalje, to će biti njihov kraj"
NIN pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u utorak da je ostavio svojim savetnicima detaljna uputsva kako da unište Iran ako ga ubiju u atentatu. “Ako bi to uradili, bili bi zbrisani sa lica zemlje”, rekao je Tramp u razgovoru s novinarima dok je… »
Tramp zapretio Iranu: „Ostavio sam plan za njihovo uništenje ako pokušaju da me ubiju. Biće izbrisani s lica zemlje“
Nova pre 5 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je dao jasne instrukcije svojim savetnicima da unište Iran u slučaju atentata na njega. „Ako to učine, biće uništeni“, rekao je Tramp novinarima dok je potpisivao izvršnu uredbu kojom je naložena… »
"Ako me ubiju, ostavio sam naredbe": Tramp hladno pred kamerama u Ovalnoj kancelariji: Izbrišite ih sa lica zemlje! (video)
Blic pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u utorak da je ostavio svojim savetnicima detaljne upute da unište Iran ako ga ubiju u atentatu, piše AP. - Ako bi to učinili, bili bi izbrisani s lica zemlje - rekao je Tramp u razgovoru s novinarima dok je… »
Vesti dana »
Ministarka Đukić Dejanović tvrdi da nije pretila prosvetarima, već ih podsećala na zakonske obaveze
Insajder pre 44 minutajoš 46 povezanih
Radnici GSP Beograd predali zahteve za poništavanje odluke o ukidanju trola i ugovora o partnerstvu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Goran Vesić u iskazu krivicu za pad nadstrešnice svalio na saradnike, „Infrastrukturu Železnice“ i „Srbija voz“
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
"Svi Palestinci da napuste: Gazu!" Tramp šokirao svet tokom sastanka s Netanjahuom, Hamas uzvratio: Biće haosa!
Blic pre 2 minutajoš 58 povezanih
Žena prodavala drogu po Novom Sadu: Policija razbila mrežu dilera, ovako su ih raskrinkali!
Kurir pre 56 minutajoš 35 povezanih