Povezane vesti

Vanja Grbić pružio podršku studentima: „Mi smo pali na ispitu, nemamo pravo da našoj deci osporavamo mogućnost da budu…

Vanja Grbić pružio podršku studentima: „Mi smo pali na ispitu, nemamo pravo da našoj deci osporavamo mogućnost da budu…

Danas pre 3 sata
Jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena i olimpijski šampion iz Sidneja 2000. godine Vladimir-Vanja Grbić podržao je studentske proteste objavom na društvenim mrežama. Vanja Grbićje jasno stavio do znanja da podržava mlade koji duže od… »
„Podržavam studente svim srcem, mi smo pali ispit“: Grbić objavio dirljivu poruku, ove reči odjekuju Srbijom

„Podržavam studente svim srcem, mi smo pali ispit“: Grbić objavio dirljivu poruku, ove reči odjekuju Srbijom

Nova pre 5 sati
Vladimir Grbić, proslavljeni srpski odbojkaš, oglasio se i javno stao uz studente koji se bore za pravednije i bolje društvo. Grbić je jasno poručio da će uvek stajati uz svoj narod, a bolje od svih opisa govore same njegove reči. „Uvek sam bio i… »
Podrška Vanje Grbića studentima: Uz istinu, ma koliko da košta

Podrška Vanje Grbića studentima: Uz istinu, ma koliko da košta

Sport klub pre 5 sati
Vladimir Vanja Grbić, jedan od najboljih srpskih odbojkaša u istoriji i olimpijski šampion iz Sidneja 2000. godine, oglasio se na svom Instagram nalogu povodom aktuelnih dešavanja u Srbiji. Harizmatični as je pružio podršku studentima, koji su u… »

Vesti dana »